Zsoltee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 http://cgi.ebay.de/astra-f-schwarze-rueckl...emZ350041852362 http://i23.ebayimg.com/07/i/000/e4/f6/e07b_1.JPG Ezt a fajtát nem lehet kapni itt magyarországon... De hogy miért nem azt nem vágom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 http://cgi.ebay.de/astra-f-schwarze-rueckl...emZ350041852362 http://i23.ebayimg.com/07/i/000/e4/f6/e07b_1.JPG Hú ne mán :D Nekem kell egy ilyen :D Menyiért ldobálnak kb ehy ilyet? Vagy nálunk nem is lehet kapni ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ezt a fajtát nem lehet kapni itt magyarországon... De hogy miért nem azt nem vágom. :D Pedíg ez egy igazán szép hátsó lámap az astrához! :lol: Itt nálunk mit lehet kapni??? Lassan már levegőt sem! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Pedíg ez egy igazán szép hátsó lámap az astrához! :D Itt nálunk mit lehet kapni??? Lassan már levegőt sem! :D :D :D Kristály lámpát, lexus lámpát... LEDes lámpát... De persze ezt nem... Bár a Kristály nekem tetszik, de nem sötét színű autóra való. :D Szerk.: pölö ennek világbajnokul áll. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Kristály lámpát, lexus lámpát... LEDes lámpát... De persze ezt nem... Bár a Kristály nekem tetszik, de nem sötét színű autóra való. :D Hát amióta megláttam ezt az Irmscher lámpát már a kristály semkell a lexusok meg hátul úgynéznek ki mint egy zacskó cukor! (By Redline):D :D Előre meg kellene venni Angel-t de már mindenkinek oylan van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Hát amióta megláttam ezt az Irmscher lámpát már a kristály semkell a lexusok meg hátul úgynéznek ki mint egy zacskó cukor! (By Redline):D :D Előre meg kellene venni Angel-t de már mindenkinek oylan van :D Ez van... A lámpa lehet ugyanaz, csak ahogy harmonizál a kocsi többi részével az nem mindegy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ez van... A lámpa lehet ugyanaz, csak ahogy harmonizál a kocsi többi részével az nem mindegy. :D Na ebben van igazság :D Mondjuk ha valaki a kezembe nyomná vagy találnék Angel-t szemtelenül olcsón akkor megvenném volt egy 2 részes 28 vagy 30 ért már nem emlékszem de lecsúsztam róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 retekklubbon majdnem zsírúj Kadett Cabrioval tolják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Na ebben van igazság :D Mondjuk ha valaki a kezembe nyomná vagy találnék Angel-t szemtelenül olcsón akkor megvenném volt egy 2 részes 28 vagy 30 ért már nem emlékszem de lecsúsztam róla:wacko: Nekem lehet lesz egy eladó pár. :D FK kétrészes. :D Most megyek aludni holnap meló. Sziasztok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nekem lehet lesz egy eladó pár. :lol: FK kétrészes. :D Most megyek aludni holnap meló. Sziasztok. :D Jóéjt :D :D Nekem is 4:30 kor kelés Vár az atom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Arab drift :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Estét kedves fórmtársak... Nagyon úgy néz ki hoyg elviszik a jövő héten a kocsimat és mennék egy GSi-t megnézni vasárnap kecskemét mellé, nemtudom lakik-e arrafelé GSi-s klubtárs aki esetleg ráérne és szemügyre tudná venni a gépjárművet... Őszintén szólva fél éve van meg a ez a verda és most kezdek belejönni hogy mi hol van rajta műszakilag és mit, hol kell nézni... GSi-t még legtöbbször képeken nézegettem, meg párat láttam a Ringtalin de ott sem tudtam szóbaelegyedni a tulajokkal. Ha esetleg valaki a környéken ráérne és szakvéleményt mondana a leendő vagy nemleendő verdámra nagyon megköszönném. :D Mit takar pontosan ez a Kecskemét mellé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Mr Pehi bácsi. kihozza ma a minibúúú-t? kicsit... léccii... :D Sorry de nem otthonról jöttem hanem anyuméktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Mit takar pontosan ez a Kecskemét mellé? :D Kerekegyháza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Kerekegyháza :D Hihi...van ott ismerősöm...bár 3 éve nem beszéltünk... :D Gabi! Neked is van??? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 a lexusok meg hátul úgynéznek ki mint egy zacskó cukor! (By Redline) a licensz Diny barátnőjéé ő mondta először :D (mi csak rohadt sokat ismételjük, hogy szívjuk a vérét :D :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Sorry de nem otthonról jöttem hanem anyuméktól. tudom, mint Diny..... nem kell szépíteni :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Skacok! Ki jön holnap Lacházára??? Redi??? Mi 9-re megyünk a trélerért...aztán kiugrunk Fótra a verdáért, pakolás, pár dolog átnézése, felpaszírozás, aztán indulás... 11-re lennénk kb az Örsön, as meeting poin...vagy lehet a Lurdy is...de az kb 20 perccel késöbb...délre kb ki kéne érni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 jajaja érdekel a dolog...hová mentek a trélerét? segítek Fóton is ha kell.... azt tudod, hogy hogyan lesz rogzítve az autó a trélerhez? vagy ez megoldott? ne akkor kelljen spanifer után rohangálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Húúú tényleg...pedig ez már múltkor is eszünkbe jutott... :D Szal kell venni vagy 4 "spankót"... Ha 9-re megyünk a trélerért, akkor fél 9 kút...de még az is lehet, hogy Piiista arra jön, és elhozza a trélert, vagy az is lehet, hogy elöbb odajon a kútra, vagy a tréleresnél talizunk vele... Kerékkkkkúúcs meglett??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Húúú tényleg...pedig ez már múltkor is eszünkbe jutott... :D Szal kell venni vagy 4 "spankót"... lol..... erre már nem elég a gyorskötöző :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Húúú tényleg...pedig ez már múltkor is eszünkbe jutott... :D Szal kell venni vagy 4 "spankót"... ja, csak óvatosan, hogy mihez kötjük ki....hallom mit csináltál az emelővel.....írtad, hogy könnyíteni akarsz de így???? :D Meg emlékszel arra amikor AggressorAndris vontatta a SárgaZolit Kiskunlacházáról..... Kerékkkkkúúcs meglett??? Jol elfelejtette mindenki :D De a Pistánál van. De remélem neked is van 1 tartalék :D akkor f9 -> kút Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 akkor f9 -> kút OK! Ha változna, szólok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Mink is mejünk, ha kell help szójá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts