Lacee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Neharagudj de a honlap szerkesztés jobban megy :lol: :D nem, ezt én rajzoltam ma melóidőben galériában ottvan nagyban :D Az eredeti kép asszem a legutolsó arról néztem és másoltam.... fezses húr :D az öreg hegedűnek nagyonszép hangja van nade nem nyugdíjasra gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Neharagudj de a honlap szerkesztés jobban megy :lol: :D :D Nem vagyok egy nagy rajzolós :D Csak gondoltam milenne ha,..... :D De sztem kicsiben nem olyan veszélyes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 :D Nem vagyok egy nagy rajzolós :D A zsírkrétával szinezés a gyerekmegörzőben jobban megy, ugye? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 A zsírkrétával szinezés a gyerekmegörzőben jobban megy, ugye? :lol: :D Igen :D megszoktam kérni az óvónénit hogy álljon modelt nekem :D És mivel rajzolni nemtudok így rajzhelyett másik ZSÍR "krétával" tevékenykedem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Megyek F1 ezek hátha most nem töröm össze az időmérőn a kocsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Gabi az egy ilyen hely?? börtönszimulátor élesbe és van szappanért hajolós pálya mi?? :lol: :D :D :D Férj és férj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Férj és férj :D Kedvenc filmem... Leeeeeriiii...elááárultááál Leeeeriiiii... Dr Szivi...sem kutya.... :D Na de Tereza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ennyire csúnya nő NINCS :D :D Határeset.... :D :D :lol: Favorit a világ legrondább nője verseny befutói közül: Egy kis help: Zámbó Jimmy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 A TARTALMAT nézd nem vagy te nyelvtan tanár :D Hagyd rááááááááááááááááááááááá Albert jobban kedveli a helyesírásügyileg precíz tömeggyilkosokat, mint a jófej néha nyelvtani hibát vétő csákókat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 ....Favorit a világ legrondább nője verseny befutói közül:.... Balázs Pali pedig nemrég uszkárkuuuuta szépségversenyen ért el első helyezést :D :D ui: Bagi-Nacsa asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Javítva!!!!!!!! IJESZT! :lol: Értem én hogy nemjól írok.... Csak le sz@...m :D Pista már írtam neki , hogy engem mennyire érdekel :D hogy "HEJESEN" írok e vagy sem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Pehi meg Pista??????? :D :D :D :D mé nincs benne igauzság? Ha nyomod nagyobb az olajnyomás nem? Amúgy Redi te írtad a hftömítést nem én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ha nyomod nagyobb az olajnyomás nem? állítólag nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 mé nincs benne igauzság? Ha nyomod nagyobb az olajnyomás nem? Amúgy Redi te írtad a hftömítést nem én. Én pont azt mondtam, hogy nem tudom mekkor szerepe van a fordulatszámnak ölpumpa nyomványolásában :D Mindezen akkor gondolkoztam el, amikor 50el lajhároskodtunk. Tiszta Albert indaház érzésem volt a kocsiban :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 állítólag nem :D De igen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 De igen... :D Már ha van egyáltalán ugyebár. Nagyon kattog, ha nincs brrrrrrrrrrrr :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Én abból következtettem ezt hogy a digit azt mutatja nekem ha normálisan megyek hogy az olajnyomás 3 esetleg 4 rublika. Ha nyomom minimum 4 de 98%ban 5 tehát max. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Mindezen akkor gondolkoztam el, amikor 50el lajhároskodtunk. Hát azt a tötyörgést én is feszülten bírtam csak ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nem véletlenül nem ildomos amúgy alapjáraton melegíteni az autót...jobbat tesz neki a lassú haladás...akkor azért van némi fordulat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nem véletlenül nem ildomos amúgy alapjáraton melegíteni az autót...jobbat tesz neki a lassú haladás...akkor azért van némi fordulat... :D álló helyzetben is lehet némi fordulaton tartani.....ahogy azt prezentáltam is első BW-en éjszaka :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Estét kedves fórmtársak... Nagyon úgy néz ki hoyg elviszik a jövő héten a kocsimat és mennék egy GSi-t megnézni vasárnap kecskemét mellé, nemtudom lakik-e arrafelé GSi-s klubtárs aki esetleg ráérne és szemügyre tudná venni a gépjárművet... Őszintén szólva fél éve van meg a ez a verda és most kezdek belejönni hogy mi hol van rajta műszakilag és mit, hol kell nézni... GSi-t még legtöbbször képeken nézegettem, meg párat láttam a Ringtalin de ott sem tudtam szóbaelegyedni a tulajokkal. Ha esetleg valaki a környéken ráérne és szakvéleményt mondana a leendő vagy nemleendő verdámra nagyon megköszönném. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 . Mr Pehi bácsi. kihozza ma a minibúúú-t? kicsit... léccii... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Kié ez a tütü??? és hol vette vagy, hogy csinálta meg így a hátsólámpát???? Nagyon tetszik :D A felni is jó nemmondom :D Nekem olyan Audi filingje van! :D mérete?? 17 vagy 19 col?? az a hatso lampa irmscher Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 az a hatso lampa irmscher AHA Köszi :D Nagyon tetszik az a lámpa sztem szebb mint a kristály :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 AHA Köszi :D Nagyon tetszik az a lámpa sztem szebb mint a kristály :D http://cgi.ebay.de/astra-f-schwarze-rueckl...emZ350041852362 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts