gsi.tamás Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Anti Nem a rugó üt fel hanem a rövid rugó miatt a gátló! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 sebaj Tomi maj'nem eltalálta kollegánk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Helyezzük át GSI sekció vezetöből szekció titkárnővé! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Helyezzük át GSI sekció vezetöből szekció titkárnővé! :twisted: hát annyit csacsog, hogy tényleg megfontolandó lenne :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Redline, hibátlan gsit nem fogsz találni. Szvsz töretlent sem. persze sem naiv, sem buta nem vagyok...de a multkori példa tökéletes arra, hogy gyanusan összevissza elemes autot sem akarok ja és nekem sajna időm sincs arra hogy minden egyes traktort elszaladgáljak megnézni...pláne meg most annyi melo van mint az állat Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 ja és nekem sajna időm sincs arra hogy minden egyes traktort elszaladgáljak megnézni...pláne meg most annyi melo van mint az állat jajj hagyjad má' :? miva papírhajó lettél? arra van ídőd, amire áldozol :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Szerintem jó autó a GSI de én csak annak ajánlanám aki nem riad vissza egy kis autószereléstől. Talán az ujabbakkal nincs semmi gond (96-97 ecotec 2.0 16V) de az meg talán már nem is annyira GSI :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 http://www.lenk-opel-tuning.de/astrafstart.htm Esetleg ha valakit érdekel egy kis tuning :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Helyezzük át GSI sekció vezetöből szekció titkárnővé! :twisted: Te nem is vagy szexciótag, mert nem vállaltad... :roll: Úgyhogy csönd... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Álj meg kiscsákó nem mondtam soha, hogy nem vállalom! :axe: Évzárón mondtam, hogy oké. Vagy már sokat ittál akkor? :roll: Bár nekem kéne a fönöknek lennem! :wink: Ja és ha jól emlékszem ennyi is volt a téma nem mondtál mást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 akkor Tomi élesíted soraink :) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Eddig is segítettem ahol tudtam ha GSI ha nem! Nem is szeretem pont ezért a megkülönböztetést (szekciók stb...) én egy csapatba tartozom és kész. Ettől függetlenül majd beszélek a "titkárnővel". Mindig elmentem azokra a talikra amire volt ill. jutott idő ezután is így lessz de :arrow: azért nem leszek GSI szekta tag, hogy lehessen kövezni mert nem mentem el ide vagy oda! Szerintem gumicsirke. Sok olyan ember van a MOTEban akit bírok és mégsincs GSIje. Annó ugyan nehezen lettem klubtag de hemi rábeszélt (az indok amiért nem akartam belépni az hasonló)és nem bántam meg. Új haverokat, barátokat találtam köztük sok segítőkészet és ez jó! Ez a véleményem punk tum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 kérdés a 94 előtti gsi-k ködfényszórója ugyanaz, mint a "normál" astráké vagy teljesen más? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 kérdés a 94 előtti gsi-k ködfényszórója ugyanaz, mint a "normál" astráké vagy teljesen más? :roll: Nem ugyanaz. Gsi :arrow: Sima :arrow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Pista gyorsabb voltál, mint én megint :wink: Úgy tuom mikor mi hekkeltük kollegámnak, hogy a magassága stimmel, a hossza nem.... ha a dimenziókat nézzük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 de nekem nincs lyuk kivágva, úgyhogy bármekkora befér... max a felfogatással lenne gond,mert gondolom attól függetlenül, hogy nincs ködlámpám, a felfogatási helyek ottvannak.... az új gsi ködfény biztos marha drága bontóban meg nem valszínű hogy kapok gsi ködfényt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 de nekem nincs lyuk kivágva, úgyhogy bármekkora befér... max a felfogatással lenne gond,mert gondolom attól függetlenül, hogy nincs ködlámpám, a felfogatási helyek ottvannak.... Kérdezd a kivágásról warwolfot, az övét ősszel csinálták, és a lökösön ki van gyengítve a ködlámpicsek helye (persze vághatsz nagyobb lyukat is). A felfogatási pont tényleg ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Alakul a molekula... A szerelő átnézi a kocsit, majd így szól: - A benzin rendben, de a többit ki kell cserélni! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Gondolom ez is kihagyhatatlan volt! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Gondolom ez is kihagyhatatlan volt! :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 na jól el vannak a kecskemétiek!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 na jól el vannak a kecskemétiek!!! 8) Biztos vagyok benne, hogy egymás mellett ülnek, miközben ezeget írogatják!!! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 ez komoly? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Váltóműszak rulez! :lol: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 ááááááá de gyilkos (ocsmány) :!: :!: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts