Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Mintha Anti nem tudnád pontosan kihez kell chippért fordulni.......... :D Már egy órája ott forgok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Már egy órája ott forgok... :D naugye... ugyhogy Xray szerintem ne törd magad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 inkább téli gumit szerezz.....szakad a hó :D :D Itt meg verőfényes napsütés van, jó idő :D Pedig nem vagyok messze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 szakad a hó :D :D Nálunk is durván hullott az imént de már elállt. Nagyon csendben vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Itt meg verőfényes napsütés van, jó idő :D Pedig nem vagyok messze :D kamcsatkához képest tényleg nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 kamcsatkához képest tényleg nem :D Erről eszembe jutott egy vicc. Le is írtam a megfelelő topikba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 hutyutyu hutyutyu na most a tutitutituti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 na most a tutitutituti legalábbis most még ezt gondolod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Zoli tudom hogy mennyit dolgozott Sanya azzal a kasznival de szerintem ami most van Neked az sokkalsokkalsokkal jobb! Kizárt hogy lecserélném! nem cserélem le, marad a tejeskávé a helyén egyenlőre..... jah vki elmagyarázná ha van kedve h hogyan működik az üzembentaróival való vételezés(személygépjárműveknél). Köszi a fáradtságot..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 nem cserélem le, marad a tejeskávé a helyén egyenlőre..... jah vki elmagyarázná ha van kedve h hogyan működik az üzembentaróival való vételezés(személygépjárműveknél). Köszi a fáradtságot..... :D :D :D Én ha jóltudom ha csak üzemben tartóival veszed jan1-től majdnem ugyananyi mintha névre írod! De zt csak halottam nem 100% ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ....jah vki elmagyarázná ha van kedve h hogyan működik az üzembentaróival való vételezés(személygépjárműveknél). Köszi a fáradtságot..... :D :D :D.... Mi az elérendő cél ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Mi az elérendő cél ? :D h ne kelljen eretedvizsgáztatni mert a forgalmiban c20ne lenne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 h ne kelljen eretedvizsgáztatni mert a forgalmiban c20ne lenne.... Üzembentartó bejegyzetetéséhez mióta kell eredetvizsga ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Üzembentartó bejegyzetetéséhez mióta kell eredetvizsga ? :D azé nem akarom átíratni csak üzembentartóival venni, és arra lettem volna kivi h akko ki nevén lesz bizti stb????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 azé nem akarom átíratni csak üzembentartóival venni, és arra lettem volna kivi h akko ki nevén lesz bizti stb????? A bizti hozzád jön meg az egyéb papirok, annyi hogy a tulaj beleeggyezése nélkül nem adhatod el. Nem kell átiratni meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 azé nem akarom átíratni csak üzembentartóival venni, és arra lettem volna kivi h akko ki nevén lesz bizti stb????? Nem vagy képes részletes leírni mit akarsz :D a : biztosítás az ő nevén marad, fordulónap előtt lemondja te kötsz utánna b : elvileg a bevezetés, kivezetés, bevezetés utána lemondható a jelenlegi biztosítás és köthető a te nevedre ui: b. pont kapcsán hangsúlyozom : elvileg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 azé nem akarom átíratni csak üzembentartóival venni, és arra lettem volna kivi h akko ki nevén lesz bizti stb????? Annyia hátrányod ha elakarod majd adni a tulaj nélkül nemfog menni! Amúgy minden a nevedrejö és arra is fizeted! stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nem vagy képes részletes leírni mit akarsz :D a : biztosítás az ő nevén marad, fordulónap előtt lemondja te kötsz utánna b : elvileg a bevezetés, kivezetés, bevezetés utána lemondható a jelenlegi biztosítás és köthető a te nevedre ui: b. pont kapcsán hangsúlyozom : elvileg Köthet ő is biztosítást rá salyátnéven a biztosítónak csak anyi kell hgy belegyen jegyezve mondjuk történetesen üzembetartónak! De jan 1 től fizetni kell érte és majdnem enyi mint egy névreírás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ja volt ilyen ha veszel egy autót és kötsz rá egyből üzembentartót akkor a tulajnak kell fizetni évfordulóig. Nem tudom új üzembentartónál hogy van. Ami biztos: ha azt csinálod hogy kötsz egy adásvételit, amit a biztosítónak bemutatsz arra tudsz kötni biztit, és azt az adásvételit utána nem feltétlenül kell máshol is mutogatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ....Köthet ő is biztosítást rá salyátnéven a biztosítónak csak anyi kell hgy belegyen jegyezve mondjuk történetesen üzembetartónak!.... Ilyet mikor csináltál utoljára ? Mert eddig három irányból kaptuk azon infót -biztosítással foglalkozó emberkéktől - , hogy az üzembetartói bejegyeztetés nem jogalap a meglévő biztosítás felmondásához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ilyet mikor csináltál utoljára ? Mert eddig három irányból kaptuk azon infót -biztosítással foglalkozó emberkéktől - , hogy az üzembetartói bejegyeztetés nem jogalap a meglévő biztosítás felmondásához :D Igy van ezért kell az adásvételi ecsém :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Igy van ezért kell az adásvételi ecsém :D Ha estleg valaki ezen útat járná és kocc esetén gebasz van, akkor nyugodtan reklamáljon Albertnél "jól hangzó ötlettel szembesültem a valóságban" jeligére :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Piiista szombat reggel 9-től lefoglaltam a trélert... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ilyet mikor csináltál utoljára ? Mert eddig három irányból kaptuk azon infót -biztosítással foglalkozó emberkéktől - , hogy az üzembetartói bejegyeztetés nem jogalap a meglévő biztosítás felmondásához :D Most a GSI nél! :D Bár ez úgyvolt hogy egy meglévő biztosításom volt, namost mivel elvált ember vagyok és az EX nehogynekem szórakozzon így Kriszta nevén van az autó és én lettem az üzembetartó! Csak anyit kelett csinálnom hogy a biztosítónak kelett egy fénymásolat hogy üzembetartónak vagyok bejegyezve! A másik dolog hogy amég nincs érvényes biztosítás addíg nem is fognak a nevedre írni semmit! Vagy írsz egy álladásvételit (mert a biztosító nem adja le okmányiroda felé) aztán kész ígymeg a haverom csinálta :D És máris ott a biztosítás :D UI: A második sorra... Ígyvan az üzembentartói nem jogalap! Hamár van egy biztosítás és psze bonusz is van szépen, az csak akkor lehet ha a megkévő kocsit eladtad! Vagy ha nincs bónusz fogod azt nemfizeted :D Úgy is felmondják a szerződést és nemtudnak micsinálni! Vagy fogod és papíron eladod egy isminek! Majd visszaveszed egy másik adátsvételivel megondoltam jeligére! A biztosító tőlem amikor a Hondáról hoztam át a biztosítást csak is az adásvételit kérte és mondom okmányirada felé nem jelez semmit csak neki kell ! Ezt meg is kérdeztem szeméylesen és eztmondták csak nekik kell senki másnak :D Mert ugye 15 napon belül vagy köteles átíratni! ;) És ha mégsem akkor másik adásvételin visszaveszed ennyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Annyia lényeg hogy okmányirada csak azt az adásvételit lássa meg amin üzembetartó , ők nagyívben szarnak arra hogy te milyenmódon kötöd a biztosítás kéri a csekket bevan vizetve és jóccaka! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts