Tom Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Tom: te milyet rendeltél? 215/40 R16. Én is a Toyo TR-t vettem. Kíváncsi vagyok, hány kiló lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 215/40 R16. Én is a Toyo TR-t vettem. Kíváncsi vagyok, hány kiló lesz... Ha jól látom 18 font ~ 8,1kg http://marktg.toyotires.com/file/18966.pdf Vicces hogy a mostani 195/50R15-öm sem könnyebb ennél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ha jól látom 18 font ~ 8,1kg http://marktg.toyotires.com/file/18966.pdf Vicces hogy a mostani 195/50R15-öm sem könnyebb ennél. Köszönöm szépen! Hát nem is olyan nagyon vészes. 17.5 kg lesz a szerelt kerék kb. Jobban örültem volna a 15-nek, de majd tekerek a turbón... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ... de majd tekerek a turbón... :D Annak már úgy is mindegy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Albert meg ugyse megy a menyasszonyka mellé még vagy 2 évig legalább :D Ezt nem tudom honnan vetted de nem így van. nah rendeltem előre gumit, azért csak előre mert nem látom értelmét 15ös gumit venni, mert bár etalon felni az ATS de mégsevalószínű h sokáig maradni fog. :D Toyo T1R Én is nagyon kivi vagyok a teszteredményre, abban bizti vagyok hogy jó gumi lesz, az érdekel főleg hogy mennyi időt bír majd. lesz egy fényre váró 5 ajtós kasztni olcsóbban mint vasárba,(no kilincsek elöl hátul szélesítve hátul falazva tetősin leheggesztve,tankbetöltő elrejtve, hirtelen ennyi) és azt kéne Ócsáról felhozni, de még innen is kéne elvinni a vasba egy két dolgot(Sárgát)...... Zoli tudom hogy mennyit dolgozott Sanya azzal a kasznival de szerintem ami most van Neked az sokkalsokkalsokkal jobb! Kizárt hogy lecserélném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Annak már úgy is mindegy... :D Vicces, de igaz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Én is nagyon kivi vagyok a teszteredményre, abban bizti vagyok hogy jó gumi lesz, az érdekel főleg hogy mennyi időt bír majd. Szerintem 2 idény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Norbi tessék azonnal beszámolni új szerelmedről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Norbi tessék azonnal beszámolni új szerelmedről :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 közérdekű közlemény: a RETTENET újra működőképes :D hétvégére mindenki versenybenzint tankoljon és pakolja ki a kocsit :D :D (Diny b+ az Astrával gyere :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 közérdekű közlemény: a RETTENET újra működőképes :D hétvégére mindenki versenybenzint tankoljon és pakolja ki a kocsit :D :D (Diny b+ az Astrával gyere :D ) Jössz szombaton Lacházára??? Amúgy lesz drift is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Coupe! Van valakinek valami épkézláb chipse??? ne már gyárival toljuk a hétvégén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Coupe! Van valakinek valami épkézláb chipse??? ne már gyárival toljuk a hétvégén... :D Keresd meg Lomha 8V-t mediklubban tegnap említette hogy van egy C20XE be való izmosabb Chip és lehet eladná :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Jössz szombaton Lacházára??? Tervezem :D Amúgy lesz drift is... :D Engem mindenképp vinned kell, mert közel egy súlyban vagyunk és ki kell egyenlíteni a kocsit 2 oldalon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Tervezem :D Engem mindenképp vinned kell, mert közel egy súlyban vagyunk és ki kell egyenlíteni a kocsit 2 oldalon :D Olyan dagatt lennék??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Coupe! Van valakinek valami épkézláb chipse??? ne már gyárival toljuk a hétvégén... :D veszel szlíkkeettt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 veszel szlíkkeettt? Aha...este megyek érte... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Aha...este megyek érte... :D inkább téli gumit szerezz.....szakad a hó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Olyan dagatt lennék??? :D :D :D mondom közel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 inkább téli gumit szerezz.....szakad a hó :D :D Állítólag nem lesz rossz idő szombaton...bár a met.hu-n inkább vasárnaptól írják a javulást... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Állítólag nem lesz rossz idő szombaton...bár a met.hu-n inkább vasárnaptól írják a javulást... :D Na énmeg azthittem kis naívan hogy chip kell :D azt kiderül hogy gumi kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Na énmeg azthittem kis naívan hogy chip kell :D azt kiderül hogy gumi kell :D chip kell...gumi már van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Aha...este megyek érte... :D az a matador duenröl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 chip kell...gumi már van... :D Akkor LOMHA 8V -t keresd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Akkor LOMHA 8V -t keresd! :D Mintha Anti nem tudnád pontosan kihez kell chippért fordulni.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts