Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Albert meg ugyse megy a menyasszonyka mellé még vagy 2 évig legalább :D

Ezt nem tudom honnan vetted de nem így van.

nah rendeltem előre gumit, azért csak előre mert nem látom értelmét 15ös gumit venni, mert bár etalon felni az ATS de mégsevalószínű h sokáig maradni fog. :D

Toyo T1R

Én is nagyon kivi vagyok a teszteredményre, abban bizti vagyok hogy jó gumi lesz, az érdekel főleg hogy mennyi időt bír majd.

lesz egy fényre váró 5 ajtós kasztni olcsóbban mint vasárba,(no kilincsek elöl hátul szélesítve hátul falazva tetősin leheggesztve,tankbetöltő elrejtve, hirtelen ennyi) és azt kéne Ócsáról felhozni, de még innen is kéne elvinni a vasba egy két dolgot(Sárgát)......

Zoli tudom hogy mennyit dolgozott Sanya azzal a kasznival de szerintem ami most van Neked az sokkalsokkalsokkal jobb! Kizárt hogy lecserélném!

Elküldve
Én is nagyon kivi vagyok a teszteredményre, abban bizti vagyok hogy jó gumi lesz, az érdekel főleg hogy mennyi időt bír majd.

Szerintem 2 idény.

Elküldve

közérdekű közlemény: a RETTENET újra működőképes :D hétvégére mindenki versenybenzint tankoljon és pakolja ki a kocsit :D :D

(Diny b+ az Astrával gyere :D )

Elküldve
közérdekű közlemény: a RETTENET újra működőképes :D hétvégére mindenki versenybenzint tankoljon és pakolja ki a kocsit :D :D

(Diny b+ az Astrával gyere :D )

Jössz szombaton Lacházára???

Amúgy lesz drift is... :D

Elküldve
Coupe!

Van valakinek valami épkézláb chipse??? ne már gyárival toljuk a hétvégén... :D

Keresd meg Lomha 8V-t mediklubban tegnap említette hogy van egy C20XE be való izmosabb Chip és lehet eladná :D

Elküldve
Jössz szombaton Lacházára???

Tervezem :D

Amúgy lesz drift is... :D

Engem mindenképp vinned kell, mert közel egy súlyban vagyunk és ki kell egyenlíteni a kocsit 2 oldalon :D

Elküldve
Állítólag nem lesz rossz idő szombaton...bár a met.hu-n inkább vasárnaptól írják a javulást... :D

Na énmeg azthittem kis naívan hogy chip kell :D azt kiderül hogy gumi kell :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.