mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ja ez így van most is ott foglalja a helyet valami fekete romhalmaz. :D Azokat a sza@#>{}kat kivetted az Astrából ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Azokat a sza@#>{}kat kivetted az Astrából ? :D Mondjad Pista mi a baj???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ja ez így van most is ott foglalja a helyet valami fekete romhalmaz. :D az nem fekete hanem sötét szrke vagy ződ vagy mi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nah rendeltem előre gumit, azért csak előre mert nem látom értelmét 15ös gumit venni, mert bár etalon felni az ATS de mégsevalószínű h sokáig maradni fog. :D Toyo T1R Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Lehet, hogy el akart bújni előled :D :D Bizti velem van a baj hogy aki meglát elbújik vagy elrohan. Majd próbálok változtatni magamon kicsit visszaveszek magamból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Megtettem :D ... Képet nem tudok most felrakni,mert valamiért nem müködik rendesen az oldal....Nem buktam le... :D :D :D :D :D köszönöm szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 :D köszönöm szépen igazán nincs mit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na áruljátok el a titkot mértnem jó az éndzsöl ájsz lámpa?? 1.mert mindenkinek oylanvan 2. me nemjó és kész :D A 2részes lampaval semmi gond nincs jol vilagit es jol is illeszkedik 1problem van csak amikor megveszed az oszes csatit le kell szigetelni a kabelkötegen pl ragasztopisztoly! Es a rekeket is szigetelni kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nah rendeltem előre gumit, azért csak előre mert nem látom értelmét 15ös gumit venni, mert bár etalon felni az ATS de mégsevalószínű h sokáig maradni fog. :D Toyo T1R Most rendeltem én is a gumik.comról. Már írtak hogy megkapták a pénzt. Kezdek reménykedni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Én nem értem... szerintem holnap locsolok bele vizet vagy folyamatosan égetem benne az égőt és zuhanyrózsával fogom spriccelni... De nekem akkor sem párásodik az Angelem... Egyszer párásodott be, de akkor rajta voltak a dugók. Azóta SOHA nem párásodott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Szerintem valami selejtes darabot kaptál, azért nem párásodik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Szerintem valami selejtes darabot kaptál, azért nem párásodik :D :D Jah elképzelhetőnek tartom én is... Asszem telefonálok is nekik hogy ez így nem lesz jó. :D Én egy mozgó, párásodó, széteső, szarul világító lámpát rendeltem és nem azt kaptam, megyek az ombuccmanhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Szél Pisti 20/9675568 Neki van egy VW LT trélere, olcsón szokta vállalni a melókat rugalmas időben :D köszi felhívom, hivatkozzak rád vagy csak szállítottál már vele???? Sajnálom :D neked is köszi :D Pehi szólj ha sürgős a lámpa Balázska autójába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Sárga! Mit csináltál már megint??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Sárga! Mit csináltál már megint??? lesz egy fényre váró 5 ajtós kasztni olcsóbban mint vasárba,(no kilincsek elöl hátul szélesítve hátul falazva tetősin leheggesztve,tankbetöltő elrejtve, hirtelen ennyi) és azt kéne Ócsáról felhozni, de még innen is kéne elvinni a vasba egy két dolgot(Sárgát)...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 jah szórógitt van rajta...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 És ezt kell sajnálni??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 hát Anti ma is büntiben van a gépállat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 hát Anti ma is büntiben van a gépállat :D Még mindig ott áll a ház elött??? Ajajj...rá kell szólni Lacira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ühüm bár asszem tegnap haza fele jövet már a ház előtt sem volt :D Lehet egyébként csak akkor áll pont kinn mikor én jövök-megyek arra :D Még mindig ott áll a ház elött??? Ajajj...rá kell szólni Lacira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ühüm bár asszem tegnap haza fele jövet már a ház előtt sem volt :D Lehet egyébként csak akkor áll pont kinn mikor én jövök-megyek arra :D Elvitte egy körre biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Coupe, ha érdekel akkor egyszer kukkold meg a lámpámat, olyan stabil lett mint a Zállat... pontosan és jól világít mióta be lett állítiva... szerintem tűrhetőek a hézagok mellette, a párásodás nálam is nagyon ritkán jelentkezik... Igaz ez mind Neked köszönhető :D :D ( hogy be került ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Haza fele álljak meg, nézzem meg a borulás nyomokat rajta? :D Elvitte egy körre biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 köszi felhívom, hivatkozzak rád vagy csak szállítottál már vele???? nyugodtan hivatkozhatsz rám, jó haver :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 nah rendeltem előre gumit, azért csak előre mert nem látom értelmét 15ös gumit venni, mert bár etalon felni az ATS de mégsevalószínű h sokáig maradni fog. :D Toyo T1R Milyen méret? El ne felejts majd tapsztalatokat írni. :D Tom: te milyet rendeltél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts