Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Hát a Diny dugihelyéről annyit hogy nekem is volt egy kicsi kis sarkom a kájha melett de eladta azokat is, pedig megbeszéltük hogy oda rakom nehogy eladja vagy elkallódjanak. Az ABS kábelköteget meg azért nem adja oda mert tudja hogy úgyis nála lesz bekötve :D

Szeret minket a Diny csak néha kevésnek érzi bodméron a zárakat mert valahogy mindíg bejut valaki a műhelybe a kocsijával.

Elküldve
há mindhárom, azé írtam hogy 3.

Pedíg nekem is teccik nagyon de elhsizem nektek , bár így a gyárival is nagyon tetszik a vas :D Lekéne sötétíteni :D

Elküldve
Pedíg nekem is teccik nagyon de elhsizem nektek , bár így a gyárival is nagyon tetszik a vas :D Lekéne sötétíteni :D

ne hallgass rájuk... jo az angel :D

Elküldve
ne hallgass rájuk... jo az angel :D

ha neked jó hogy szinte gyári tartozéka az astrának,mozog,bepárásodik,lehetettlen jól beállítani,gyenge silány minőség akkor nekem is jó :D :D :D

Elküldve
ha neked jó hogy szinte gyári tartozéka az astrának,mozog,bepárásodik,lehetettlen jól beállítani,gyenge silány minőség akkor nekem is jó :D :D :D

nalátod Coupe szerint is jó :D :D

Elküldve
... Nemúgy mint Kadettklubon ott má kemény legény vagyok. :D

...azt észrevettük, jól beszólogatsz a szegény fórumozoknak.... :D :D

Elküldve

senator vs astra töréstesztnél annyira nem biztos h a senatorból lehet jól kijönni...

érdemes megnézi pár 20 éves és új autó tesztjét a youtube-on...az újak kb felnyársalják a régieket...(konkrétan asszem 2es volvo vs. renault modus és a volvoból szar se marad)

itt -nem is kettes,,,,

Elküldve
Némmá kit fút ide a szél. Ide már mindenkit beengednek rajtam kívűl?

Ne reklamáljál.....:D :D Már a nevedet is oda írtuk Boci mellé :D Már a gsiklub oldalán is a Te autód :D

Elküldve
Ne reklamáljál.....:D :D Már a nevedet is oda írtuk Boci mellé :D Már a gsiklub oldalán is a Te autód :D

Na ez mán haladás. Köszönöm szépen. Már csak új kép kell róla és Pehi Csabi névnek :D

Amúgy lebuktál. Láttunk ma asszonykával mikor a mi oldalunkon álltál a sorompótól nemmessze és vártad Karcsikával a csodát.

Elküldve
Hát a Diny dugihelyéről annyit hogy nekem is volt egy kicsi kis sarkom a kájha melett de eladta azokat is, pedig megbeszéltük hogy oda rakom nehogy eladja vagy elkallódjanak. Az ABS kábelköteget meg azért nem adja oda mert tudja hogy úgyis nála lesz bekötve :D

Szeret minket a Diny csak néha kevésnek érzi bodméron a zárakat mert valahogy mindíg bejut valaki a műhelybe a kocsijával.

Ja ez így van most is ott foglalja a helyet valami fekete romhalmaz. :D

Elküldve
Na ez mán haladás. Köszönöm szépen. Már csak új kép kell róla és Pehi Csabi névnek :D

Amúgy lebuktál. Láttunk ma asszonykával mikor a mi oldalunkon álltál a sorompótól nemmessze és vártad Karcsikával a csodát.

Megtettem :D ... Képet nem tudok most felrakni,mert valamiért nem müködik rendesen az oldal....Nem buktam le... :D :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.