coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 de a dugi helyre már nem fért más :D :D :D :D Akkor kamionnal megyünk hozzá a hétvégén?????? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Akkor kamionnal megyünk hozzá a hétvégén?????? :D :D :D hát ha nem is kamionnal, de két kocsival szükség lesz :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 hát ha nem is kamionnal, de két kocsival szükség lesz :D :D :D Na szép,még jó hogy ilyen jó fejek a barátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na szép,még jó hogy ilyen jó fejek a barátok. :D Egy szavad nem lehet :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na szép,még jó hogy ilyen jó fejek a barátok. :D segítünk elhordani azt a sok lomot :D :D :D egy fordulóval beszálhacc te is :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Mondtam hogy sz@r az angel :D :D :D :D Ugye,hogy megmondtuk a frankót? :D Pedig én is venni akartam anno,de má nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Hát a Diny dugihelyéről annyit hogy nekem is volt egy kicsi kis sarkom a kájha melett de eladta azokat is, pedig megbeszéltük hogy oda rakom nehogy eladja vagy elkallódjanak. Az ABS kábelköteget meg azért nem adja oda mert tudja hogy úgyis nála lesz bekötve :D Szeret minket a Diny csak néha kevésnek érzi bodméron a zárakat mert valahogy mindíg bejut valaki a műhelybe a kocsijával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na áruljátok el a titkot mértnem jó az éndzsöl ájsz lámpa?? 1.mert mindenkinek oylanvan 2. me nemjó és kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na áruljátok el a titkot mértnem jó az éndzsöl ájsz lámpa?? 1.mert mindenkinek oylanvan 2. me nemjó és kész :D 3. tökéletesen soha semilleszkedik a kasztnihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 3. tökéletesen soha semilleszkedik a kasztnihoz. Enyi lenne?? :D vagy mind 3-om :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Enyi lenne?? :D vagy mind 3-om :D há mindhárom, azé írtam hogy 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 há mindhárom, azé írtam hogy 3. Pedíg nekem is teccik nagyon de elhsizem nektek , bár így a gyárival is nagyon tetszik a vas :D Lekéne sötétíteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Pedíg nekem is teccik nagyon de elhsizem nektek , bár így a gyárival is nagyon tetszik a vas :D Lekéne sötétíteni :D ne hallgass rájuk... jo az angel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ne hallgass rájuk... jo az angel :D ha neked jó hogy szinte gyári tartozéka az astrának,mozog,bepárásodik,lehetettlen jól beállítani,gyenge silány minőség akkor nekem is jó :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ha neked jó hogy szinte gyári tartozéka az astrának,mozog,bepárásodik,lehetettlen jól beállítani,gyenge silány minőség akkor nekem is jó :D :D :D nalátod Coupe szerint is jó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nalátod Coupe szerint is jó :D :D Persze hogy jó,mert legalább nem fekete lámpát vesztek :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ... Nemúgy mint Kadettklubon ott má kemény legény vagyok. :D ...azt észrevettük, jól beszólogatsz a szegény fórumozoknak.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ...azt észrevettük, jól beszólogatsz a szegény fórumozoknak.... :D :D Némmá kit fút ide a szél. Ide már mindenkit beengednek rajtam kívűl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 senator vs astra töréstesztnél annyira nem biztos h a senatorból lehet jól kijönni... érdemes megnézi pár 20 éves és új autó tesztjét a youtube-on...az újak kb felnyársalják a régieket...(konkrétan asszem 2es volvo vs. renault modus és a volvoból szar se marad) itt -nem is kettes,,,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Némmá kit fút ide a szél. Ide már mindenkit beengednek rajtam kívűl? Ne reklamáljál.....:D :D Már a nevedet is oda írtuk Boci mellé :D Már a gsiklub oldalán is a Te autód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ne reklamáljál.....:D :D Már a nevedet is oda írtuk Boci mellé :D Már a gsiklub oldalán is a Te autód :D Na ez mán haladás. Köszönöm szépen. Már csak új kép kell róla és Pehi Csabi névnek :D Amúgy lebuktál. Láttunk ma asszonykával mikor a mi oldalunkon álltál a sorompótól nemmessze és vártad Karcsikával a csodát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Hát a Diny dugihelyéről annyit hogy nekem is volt egy kicsi kis sarkom a kájha melett de eladta azokat is, pedig megbeszéltük hogy oda rakom nehogy eladja vagy elkallódjanak. Az ABS kábelköteget meg azért nem adja oda mert tudja hogy úgyis nála lesz bekötve :D Szeret minket a Diny csak néha kevésnek érzi bodméron a zárakat mert valahogy mindíg bejut valaki a műhelybe a kocsijával. Ja ez így van most is ott foglalja a helyet valami fekete romhalmaz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na ez mán haladás. Köszönöm szépen. Már csak új kép kell róla és Pehi Csabi névnek :D Amúgy lebuktál. Láttunk ma asszonykával mikor a mi oldalunkon álltál a sorompótól nemmessze és vártad Karcsikával a csodát. Megtettem :D ... Képet nem tudok most felrakni,mert valamiért nem müködik rendesen az oldal....Nem buktam le... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ....Amúgy lebuktál.... Lehet, hogy el akart bújni előled :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts