mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ....Pista én csak Neked drukkolok mondtam :D.... Lekötelezel, de elközlekedünk egymás mellett, de ezzel semmi gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Piiista...szombaton tudunk trélerezni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vóóót a Viki Mantatalin? :D Baszki, erre nem emlékszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Piiista...szombaton tudunk trélerezni??? Gondolom, Bár lehet előtte ki kellne cserélni hátul a rugókat, meg féket se tudom mennyire életképes hátul :D ui: ja meg meg kellene találni miért nem pilácsolt hátul minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Gondolom, Bár lehet előtte ki kellne cserélni hátul a rugókat, meg féket se tudom mennyire életképes hátul :D ui: ja meg meg kellene találni miért nem pilácsolt hátul minden Nappal megyünk...fék meg minek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ha valaki esetleg lát valahol kirakva Astra GSi-t eladót, kérem jelezze. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vki esetleg nem tud trélert ami bérelhető(más megoldás is érdekel), amit Coupé mondott az csak utánfutós lenne az meg nem jó, jah és nekem is szombatra kellene köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Lanti...néééézd mit találtam az audi maxpower oldalon... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Lanti...néééézd mit találtam az audi maxpower oldalon... :D :D :D De retkes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nappal megyünk...fék meg minek... :D Te vezetsz az tuti, még jó, hogy nincs még május :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Te vezetsz az tuti, még jó, hogy nincs még május :D :D lesz még május... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vki esetleg nem tud trélert ami bérelhető(más megoldás is érdekel), amit Coupé mondott az csak utánfutós lenne az meg nem jó, jah és nekem is szombatra Szél Pisti 20/9675568 Neki van egy VW LT trélere, olcsón szokta vállalni a melókat rugalmas időben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vki esetleg nem tud trélert ami bérelhető(más megoldás is érdekel), amit Coupé mondott az csak utánfutós lenne az meg nem jó, jah és nekem is szombatra kellene köszi Sajnálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Hát fiuk én erről a Vikis témáról lemaradtam de kicsi vagyok ezen a forumon még. Nemúgy mint Kadettklubon ott má kemény legény vagyok. :D Albert meg ugyse megy a menyasszonyka mellé még vagy 2 évig legalább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 De retkes :D elenyésző probléma amellett , hogy minden képen az tükröződik, hogy az angel be van párásodva......... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 elenyésző probléma amellett , hogy minden képen az tükröződik, hogy az angel be van párásodva......... :D :D Mondtam hogy sz@r az angel :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Mondtam hogy sz@r az angel :D :D :D :D semmi baja, jol világít, szép, világos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 pedig 2 év után felcsillant a remény hátha :D Énénénénén!!!!! :D Pont vasárnap csináltam meg,találtam két árva kopásjelzőt a garázsba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 semmi baja, jol világít, szép, világos... :D Szerinted jól,én nem láttam semmit...Mondjuk a pára is közre játszott ebben :D :D Mitől villágos ha párás?????? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Énénénénén!!!!! :D Pont vasárnap csináltam meg,találtam két árva kopásjelzőt a garázsba. :D azokat én tettem félre magamnak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 azokat én tettem félre magamnak :D :D El kellett volna dugnod :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Szerinted jól,én nem láttam semmit...Mondjuk a pára is közre játszott ebben :D :D Mitől villágos ha párás?????? :D :D :D nem kell midnent érteni..... és neked nincs még elég kifinomult szemed az éjszakai vezetéshez angellel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 El kellett volna dugnod :D :D :D :D de a dugi helyre már nem fért más :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nem kell midnent érteni..... és neked nincs még elég kifinomult szemed az éjszakai vezetéshez angellel. értelek :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 azokat én tettem félre magamnak :D :D Hááát így jártál, én gyorsabb voltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts