Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Piiista...szombaton tudunk trélerezni???

Gondolom,

Bár lehet előtte ki kellne cserélni hátul a rugókat, meg féket se tudom mennyire életképes hátul :D

ui: ja meg meg kellene találni miért nem pilácsolt hátul minden

Elküldve
Gondolom,

Bár lehet előtte ki kellne cserélni hátul a rugókat, meg féket se tudom mennyire életképes hátul :D

ui: ja meg meg kellene találni miért nem pilácsolt hátul minden

Nappal megyünk...fék meg minek... :D

Elküldve

Vki esetleg nem tud trélert ami bérelhető(más megoldás is érdekel), amit Coupé mondott az csak utánfutós lenne az meg nem jó, jah és nekem is szombatra kellene

köszi

Elküldve
Vki esetleg nem tud trélert ami bérelhető(más megoldás is érdekel), amit Coupé mondott az csak utánfutós lenne az meg nem jó, jah és nekem is szombatra

Szél Pisti 20/9675568

Neki van egy VW LT trélere, olcsón szokta vállalni a melókat rugalmas időben :D

Elküldve
Vki esetleg nem tud trélert ami bérelhető(más megoldás is érdekel), amit Coupé mondott az csak utánfutós lenne az meg nem jó, jah és nekem is szombatra kellene

köszi

Sajnálom :D

Elküldve

Hát fiuk én erről a Vikis témáról lemaradtam de kicsi vagyok ezen a forumon még. Nemúgy mint Kadettklubon ott má kemény legény vagyok. :D

Albert meg ugyse megy a menyasszonyka mellé még vagy 2 évig legalább :D

Elküldve
elenyésző probléma amellett , hogy minden képen az tükröződik, hogy az angel be van párásodva......... :D :D

Mondtam hogy sz@r az angel :D :D :D :D

Elküldve
semmi baja, jol világít, szép, világos... :D

Szerinted jól,én nem láttam semmit...Mondjuk a pára is közre játszott ebben :D :D Mitől villágos ha párás?????? :D :D :D

Elküldve
Énénénénén!!!!! :D Pont vasárnap csináltam meg,találtam két árva kopásjelzőt a garázsba. :D

azokat én tettem félre magamnak :D :D

Elküldve
Szerinted jól,én nem láttam semmit...Mondjuk a pára is közre játszott ebben :D :D Mitől villágos ha párás?????? :D :D :D

nem kell midnent érteni..... és neked nincs még elég kifinomult szemed az éjszakai vezetéshez angellel.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.