Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Dehogynem, megnéztem, nem gondolod komolyan, hogy mondasz valamit és lesem meg ugye ? :D Azt még meg kellene kérdezni a kecsekméti srácoktól, hogy mi volt C20XE kombi rendszáma, amit náluk ráncigáltak ki a bankos lefoglalt kocsik közül. Jajj de alapos valaki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Dehogynem, megnéztem, nem gondolod komolyan, hogy mondasz valamit és lesem meg ugye ? :D Azt még meg kellene kérdezni a kecsekméti srácoktól, hogy mi volt C20XE kombi rendszáma, amit náluk ráncigáltak ki a bankos lefoglalt kocsik közül. Akkor jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Azt még meg kellene kérdezni a kecsekméti srácoktól, hogy mi volt C20XE kombi rendszáma, amit náluk ráncigáltak ki a bankos lefoglalt kocsik közül. Ha jól emléxem, EZ VOLT AZ A GÉP. A bontós ismi is megnézte, de kiszámolta, hogy éppen ott lenne anyagilag mire ezt helyrehozza, mint ha vett volna egy olyat, amivel lényegesen kevesebb a zűr.Szóval ha ez a kiszemelt áldozat, alaposan körbe kell nézni, mertvoltak vele gyíkok rendesen.Kezdve mind2 oldali féltengelycsuklótól a xar kuplungon át a kéket füstölő motorig a xarrá ült ülésekeig minden.Egy igazi leharcolt verda volt.Nem hinném, hogy annyira komolyan helyre lett hozva....... A képeken éppen látszik, hogy a fékkel gebasz van..... (Bremsbelage) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 A képeken éppen látszik, hogy a fékkel gebasz van..... (Bremsbelage) A többiben igazad lehet,de mutass nekem olyan gsit amiben nem villágít a bremsbelag.....Az nem ér akinek össze van kötve a két vezeték :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 sajnos megint csak ez az 1 van fent ami klímás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 A többiben igazad lehet,de mutass nekem olyan gsit amiben nem villágít a bremsbelag.....Az nem ér akinek össze van kötve a két vezeték :D :D pedig 2 év után felcsillant a remény hátha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Szerintem ami itt volt nálunk eladó caravan, az nem lett volna rossz vétel, csak az nem engedett az árból, mert "új" gumik voltak rajta. :D Ez meg, ha sokat költős, akkor lehet felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Szerintem ami itt volt nálunk eladó caravan, az nem lett volna rossz vétel, csak az nem engedett az árból, mert "új" gumik voltak rajta. :D Ez meg, ha sokat költős, akkor lehet felejtős. Én azt is mondtam Pistának hogy mondja meg a fickónak hogy nem kell a gumi,de még a felni se....van neki vagy 5 garnitúra gumija felnivel :D :D :D Az tényleg jónak tűnt....de ez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 mé te hajnali 3ko szoktál elindulni otthonról bulizni? Ne meséjjé má :D Elugrottam Veszprémbe előtte, megen borozgattunk és beszélgettünk kicsit Vikivel :D Ha ott lettél volna szilveszterkor, akkor tudnád kiről van szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Elugrottam Veszprémbe előtte, megen borozgattunk és beszélgettünk kicsit Vikivel :D Ha ott lettél volna szilveszterkor, akkor tudnád kiről van szó :D Vagy pár éve a Mantatalin... :D és jót b@szélgettetek??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 A többiben igazad lehet,de mutass nekem olyan gsit amiben nem villágít a bremsbelag.....Az nem ér akinek össze van kötve a két vezeték :D :D Ebből is látszik, mennyire foglakoztak ezzel a géppel.Nem nagy szám öszekötni a 2 vezetéket. Mindenesetre 1nek jó lehet, csak alaposan át kell nézni, mi az amit kicseréltek (főleg mire) és mi az ami még erősen cserés.Aztán lehet alkudozni..........vagynem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ha jól emléxem, EZ VOLT AZ A GÉP. A bontós ismi is megnézte, de kiszámolta, hogy éppen ott lenne anyagilag mire ezt helyrehozza, mint ha vett volna egy olyat, amivel lényegesen kevesebb a zűr.Szóval ha ez a kiszemelt áldozat, alaposan körbe kell nézni, mertvoltak vele gyíkok rendesen.Kezdve mind2 oldali féltengelycsuklótól a xar kuplungon át a kéket füstölő motorig a xarrá ült ülésekeig minden.Egy igazi leharcolt verda volt.Nem hinném, hogy annyira komolyan helyre lett hozva....... A képeken éppen látszik, hogy a fékkel gebasz van..... (Bremsbelage) Albert, Inkább ne_menj_el_egyedül_megnézni_azt_a_kocsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Én azt is mondtam Pistának hogy mondja meg a fickónak hogy nem kell a gumi,de még a felni se....van neki vagy 5 garnitúra gumija felnivel :D :D :D Az tényleg jónak tűnt....de ez :D Ez is jónak tűnik képen :D Csak ugye az infók tudatában kell közeledni hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Beszélgettem a sráccal aki árulja, hátsó ajtót meg a balhátsó kerékívet kellett lakatolni, fényezni. Jobb oldali hibátlan. Én is mondtam neki a Bremsbelagot, közölte ha rálépsz a fékre elmúlik. Hülye fejemmel picit győzködtem hogy ez nem teljesen így van de aztán felhagytam vele mert úgysem fontos. Mondta hogy banki visszavett autóról van szó, amire beköptek egy nagyon kicsi árat és igazából sok idő után hívták fel őket hogy vigyék, tehát sokat állt az autó. Olajat kellett benne cserélni, meg amit ír is hogy féltengelycsuklók csere. Üléseket mondta hogy szét vannak ülve, a kéken füstölő motorról nem esett szó. 9-16óráig vannak ott tehát nem tudnám ma megnézni. Így már sokkal kevésbé vagyok lelkes de lehet hogy ha napközben lesz annyi időm akkor odagurulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vagy pár éve a Mantatalin... :D és jót b@szélgettetek??? :D :D :D Humortudor :D Jah, nincsenek fárasztó történetei, mint egyeseknek, amit van szerencsénk többször - jobb estben csak 35ször - végighallgatni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Inkább ne_menj_el_egyedül_megnézni_azt_a_kocsit :D GTE-t is egyedül vettem :D Szerintem elmehetek egyedül is, egyből úgyse fogom megvenni, max második körben hívok mindenkit aki ráér főleg azt akinek van ilyenjeeee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vagy pár éve a Mantatalin... :D és jót b@szélgettetek??? :D :D :D Vagy jöttél volna költöztetni :D Én is mindig ezt kérdem de folyton azt a választ kapom hogy nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Mondta hogy banki visszavett autóról van szó, amire beköptek egy nagyon kicsi árat és igazából sok idő után hívták fel őket hogy vigyék, tehát sokat állt az autó. Olajat kellett benne cserélni, meg amit ír is hogy féltengelycsuklók csere. Üléseket Ha jól emléxem, 6K-ról indult a licit, végül 450e.-ért volt kirakva.Akkor ajánlott rá bontós ismi 390e.-t, és nem adták oda neki.Ez a tag asszem 350e.ft-ért hozta végül el. Alaposan meg kell nézni.A motor ebként elég sok járás után is gázadásra kéken füstölt.Mármint a kipuffgáz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vagy jöttél volna költöztetni :D Én is mindig ezt kérdem de folyton azt a választ kapom hogy nem :D Tudom, hogy szimpatizálsz vele, lehetőség adott, barátkozz vele :D Hogy mennyaszonyodnak hogy számolsz el vele az legyen a te gondod :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Humortudor :D Jah, nincsenek fárasztó történetei, mint egyeseknek, amit van szerencsénk többször - jobb estben csak 35ször - végighallgatni :D :D Hát a "szakálas" vicceket azért még is csak Te tudod jobban... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 GTE-t is egyedül vettem :D Szerintem elmehetek egyedül is, egyből úgyse fogom megvenni, max második körben hívok mindenkit aki ráér főleg azt akinek van ilyenjeeee :D Ákoséknál átnézeted és megkér szépen pár gazdit, hogy tartsank veled, ennyinek elégnek kell lennie :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Hogy mennyaszonyodnak hogy számolsz el vele ... Pont így akarja kímélni... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ákoséknál átnézeted és megkér szépen pár gazdit, hogy tartsank veled, ennyinek elégnek kell lennie :D Lennt nálunk a parkban elég sokan sétáltatnak kutyát este...akkor kéne összeszedni a gazdikat... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Tudom, hogy szimpatizálsz vele, lehetőség adott, barátkozz vele :D Hogy mennyaszonyodnak hogy számolsz el vele az legyen a te gondod :D :D Pista én csak Neked drukkolok mondtam :D Fél nyolckor lejár a történet pedig érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Lennt nálunk a parkban elég sokan sétáltatnak kutyát este...akkor kéne összeszedni a gazdikat... :D :D Ha esetleg az imént nem lett volna tisztában mindeki azzal, hogy mire gondoltam, most már egyértelmű asszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts