Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Csak úgy simán nekemsem tetszik, de ahogy coupe megcsinálta azt a caravant úgymár nagyon tetszik :D Nézegetni szép, látványnak sem utolsó, de otthonra nem kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 :D MÉÉÉÉG :D :D :D :D :D Namajd ha a dízel után átülsz az enyémbe köv italin ha lekötözve is viszlek a GSI-vel és úgy is vennifogsz egyett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Csak úgy simán nekemsem tetszik, de ahogy coupe megcsinálta azt a caravant úgymár nagyon tetszik :D Nekem se tetszett mikor megvettem....Csak kb 15gsi-t néztem meg és nekem egyik se jött be....Olyat szerettem volna ami nincs széthajtva szétrohadva......Ezzel nagyon jól jártam,mert tényleg jó állapotban volt.Ha nem nyúlok hozzá akkor szinte nem is kellett volna ráköltenem.....Mostmár biztos hogy csak caravant vennék,mert sokkal kényelmesebb,nem kell kiszálnom ha hátul valaki ki akar szállni,nem kell azon törnöm a fejem hogy tudok bele pakolni hogy elférjek rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Haverom kitalálta, hogy betonból kellene autókasztnit csinálni, mert az nem törne össze. :D Ami persze nem lenne igaz, de nem is ez a vicces benne. :D Kikkel haverkodsz?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Azmég hagyján,de mifogja hajtani a betonbunkert?? :D mert hogy annak lessz súlya is :D Ez luxusautó lesz, elfér a nagymotor benne. :D Mondd meg neki hogy létezik törhetetlen műanyag is. Az nem lenne elég egyedi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ....nem kell kiszálnom ha hátul valaki ki akar szállni....... ????? legközelebb hátul utazok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Kikkel haverkodsz?:D Ne akard megtudni. :D Ez még a normálisabb öteltei közül volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Namajd ha a dízel után átülsz az enyémbe köv italin ha lekötözve is viszlek a GSI-vel és úgy is vennifogsz egyett :D Ha finanszírozod, akkor esetleg. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ????? legközelebb hátul utazok :D :D Te biztos hogy nem...de pl karcsikából se kell,és ott úgye szoktak hátúl is ülni....Mondjuk pénteken :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Te biztos hogy nem...de pl karcsikából se kell,és ott úgye szoktak hátúl is ülni....Mondjuk pénteken :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ????? legközelebb hátul utazok :D :D Na azt azért megnézném...lehet beleérne az a kerék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 erre már kitalálták a tutit... tanknak hívják :D az vasból van már-már snasz. és az tud menni 60-al is,amig az én találmányom talán 5-el tudna "száguldani".ennél a tempónál nem lenne a sofőrnek baja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Astra GSivel is lehet motorháztetőt szállítani ha nem vagy autista. Azt a Caravant megnézném szívesen, lehet ha ma eljutok Hemiékhez felhívom a kereskedőarcot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Azt a Caravant megnézném szívesen, lehet ha ma eljutok Hemiékhez felhívom a kereskedőarcot. Sokba kerül a telefon otthonról, ugye? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na azt azért megnézném...lehet beleérne az a kerék... :D Nem beleérne hanem ráülne az ív....... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Astra GSivel is lehet motorháztetőt szállítani ha nem vagy autista. Azt a Caravant megnézném szívesen, lehet ha ma eljutok Hemiékhez felhívom a kereskedőarcot. pistát próbáltam rávenni hogy nézze meg magának,de szerintem még meg se nézte a neten......Pedig képen jónak tűnik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ha finanszírozod, akkor esetleg. :D :D A lekötözést megszervezem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ne akard megtudni. :D Ez még a normálisabb öteltei közül volt. :D EMESE??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 pistát próbáltam rávenni hogy nézze meg magának,de szerintem még meg se nézte a neten......Pedig képen jónak tűnik. :D Én írtam már nekik e-mail régebben, nem vettem észre hogy a karosszéria kivitel kombi. :D Azt írta a csóka hogy most kell kasztnizva és fényezve, azért nem volt róla egy ideig kép mert javításon volt a gép éppen. :D Szerk.: kell=lett, csak nemtudok írni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Sokba kerül a telefon otthonról, ugye? :D :D Kombiba belefér egy fél Cali orr és 1 mociháztető is, igaz kilógot picit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Kombiba belefér egy fél Cali orr és 1 mociháztető is, igaz kilógot picit :D :D meg plussz 500 ice-teás üveg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 EMESE??? :D :D :D :D Nem hülye a gyerek amúgy, csak néha még nálam is szélsőségesebben gondolkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 A lekötözést megszervezem :D Ha-ha-ha! :D Te csak ne kötözgess engem a :D régióban! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 EMESE??? :D :D :D Köszönjök EMESE :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 pistát próbáltam rávenni hogy nézze meg magának,de szerintem még meg se nézte a neten......Pedig képen jónak tűnik. :D Dehogynem, megnéztem, nem gondolod komolyan, hogy mondasz valamit és lesem meg ugye ? :D Azt még meg kellene kérdezni a kecsekméti srácoktól, hogy mi volt C20XE kombi rendszáma, amit náluk ráncigáltak ki a bankos lefoglalt kocsik közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts