nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 És túlélték? Azért 150-nél nem sok autó maradna egyben szerintem. Ráadásul az nagyon nem hátrány, ha szétesik, inkább a karosszéria szakadjon mezonokra és eméssze fel a mozgási energiát, minthogy leszakadjanak a belsőszereveim, de kívülről türhetően nézzen ki a verda... a srácnak ráment egy lába.a szemei bevéreztek és ettöl megvakult mind a két szemére.lépét kivették.belül sem volt rendben valami,mert a tárgyalásokon még 3 év után is zacskó lógott az oldalán szerencsétlennek. nekem a lábam nyomta össze a pedálsor,de ki tudtam szálni egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Úgyan nem tudom hogy mennyi pénzed van,de azt tudom hogy ha olcsó gsi-t akarsz venni annak álltalában nem szokott jó vége lenni....Úgy gondolom hogy erről Lacce tudna sokat mesélni.... Kb 600am lesz ha elvitték a kocsimat. Aztán minden hónapban kb +100körül ha várok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Kb 600am lesz ha elvitték a kocsimat. Aztán minden hónapban kb +100körül ha várok... :D Akkor várjál, aztán 2 év múlva vegyél egy S4-et... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 600ért már lehet venni aránylag normális gsi-t... nem ér anyit.. és még a sok sorbanállás a xar papirok miatt :D Ígyvan , és nem hogy aránylag normális én nagyon megvagyok az enyémmel én 650 ért vettem egy 92's évjáratút a galériában ott vannaka képek ! :D Zsolt ha gondolod nézdmeg milyen állapotú! Ha lehet iylet mondani lehet szerencsém volt az autóval mert akinél volt ő is pátyolgatta! :D Korához képest nagyon jó kondiban és karosszéria is jóállapotú! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 no igen... vagy gyűjtögess még és próbálj jó állapotút találni ... ...vagy vegyél nagyon olcsót és mindent újíts fel rajta... de az utóbbi sokkal többe fog kerülni mint gondolnád... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Akkor várjál, aztán 2 év múlva vegyél egy S4-et... :D :D :D és az sem lesz olyan gyors mint a tiéd. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Akkor várjál, aztán 2 év múlva vegyél egy S4-et... :D :D :D Audi-t még akkor sem vennék ha 600ér adnák. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na azért nem makulátlan azt elfelejtettem de az árához képes nagyon is okés a kocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Audi-t még akkor sem vennék ha 600ér adnák. :D :D jogos!!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Kb 600am lesz ha elvitték a kocsimat. Aztán minden hónapban kb +100körül ha várok... :D Akkor szerintem gyüjtögess össze annyi pénzt hogy ne az ár legyen a mérvadó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Akkor szerintem gyüjtögess össze annyi pénzt hogy ne az ár legyen a mérvadó..... Jaja. Úgyis lesz vele még elég sok járulékos költség (átiratás, vezérléscsere, olajcsere, egyéb "apróságok"), ami miatt úgyis félre kell tenni rá még vagy 250e-t sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Akkor szerintem gyüjtögess össze annyi pénzt hogy ne az ár legyen a mérvadó..... Szerintem is ez lesz a kézenfekvő és ésszerű megoldás... Addig meg beállítom az autóvadászt a hasznaltauto-n és hajnali 3kor mindíg nézem az e-maileimet hogy első legyek aki érdeklődik az autó iránt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Szerintem is ez lesz a kézenfekvő és ésszerű megoldás... Addig meg beállítom az autóvadászt a hasznaltauto-n és hajnali 3kor mindíg nézem az e-maileimet hogy első legyek aki érdeklődik az autó iránt. :D Vagy vegyél caravant az van fent 700ért és klímás is :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ráadásul az nagyon nem hátrány, ha szétesik, inkább a karosszéria szakadjon mezonokra és eméssze fel a mozgási energiát, minthogy leszakadjanak a belsőszereveim, de kívülről türhetően nézzen ki a verda... Haverom kitalálta, hogy betonból kellene autókasztnit csinálni, mert az nem törne össze. :D Ami persze nem lenne igaz, de nem is ez a vicces benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vagy vegyél caravant az van fent 700ért és klímás is :D :D :D Az nekem nagy... Mit kezdjek akkora kocsival... 3ajtó, GSI optika, C20XE. Ott kell élni nem itt a gányba. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Haverom kitalálta, hogy betonból kellene autókasztnit csinálni, mert az nem törne össze. :D Ami persze nem lenne igaz, de nem is ez a vicces benne. :D hát ha jól bevasalja a betont,akkor az nagyon erős tud lenni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Az nekem nagy... Mit kezdjek akkora kocsival... 3ajtó, GSI optika, C20XE. csak hiszed hogy nagy :D .....Legalább belefér egy géptető.....gsi optika pénz kérdése,fiatalabb 3 évvel,valószínű hogy kevésbé volt szétütve,van benne klíma.c20xe alap(különben nekem se lenne ilyen :D ) Ott kell élni nem itt a gányba. :D :D Ezt nem értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 hát ha jól bevasalja a betont,akkor az nagyon erős tud lenni. :D :D Azmég hagyján,de mifogja hajtani a betonbunkert?? :D mert hogy annak lessz súlya is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Haverom kitalálta, hogy betonból kellene autókasztnit csinálni, mert az nem törne össze. :D Ami persze nem lenne igaz, de nem is ez a vicces benne. :D Mondd meg neki hogy létezik törhetetlen műanyag is. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 csak hiszed hogy nagy :D .....Legalább belefér egy géptető.....gsi optika pénz kérdése,fiatalabb 3 évvel,valószínű hogy kevésbé volt szétütve,van benne klíma.c20xe alap(különben nekem se lenne ilyen :D ) Szakmám szerint Informatikus vagyok, nem autószerelő, szóval miért akarnék pont géptetőt szállítani benne? :D A külső méreteire mondom hogy nagy, a garázsomba pl be sem férne a másik meg az hogy nem is nagyon tetszenek a caravan kasztnik. Ezt nem értem :D Üvegtirgis 1, Csokibácsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Mondd meg neki hogy létezik törhetetlen műanyag is. :D :D kitaláltam:ötvözzük a törhetetlen müanyagot a vasbetonnal.rakunk bele egy "mérges" 60 lovas mocit és ezzel garantáltan nem lehet nagyot esni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 kitaláltam:ötvözzük a törhetetlen müanyagot a vasbetonnal.rakunk bele egy "mérges" 60 lovas mocit és ezzel garantáltan nem lehet nagyot esni. erre már kitalálták a tutit... tanknak hívják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Szakmám szerint Informatikus vagyok, nem autószerelő, szóval miért akarnék pont géptetőt szállítani benne? :D A külső méreteire mondom hogy nagy, a garázsomba pl be sem férne a másik meg az hogy nem is nagyon tetszenek a caravan kasztnik. Többen vannak itt akiknek nem autószerelő a szakmájuk,de azért kellett vinni egy lököst egy ajtót,egy géptetőt vagy ezt azt...esetleg calibra elejét :D Nem sokkal nagyobb ám mint a 3 ajtós.....Az hogy nem tetszik az már elfogadható érvnek tűnik.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ...... nem is nagyon tetszenek a caravan kasztnik Csak úgy simán nekemsem tetszik, de ahogy coupe megcsinálta azt a caravant úgymár nagyon tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Csak úgy simán nekemsem tetszik, de ahogy coupe megcsinálta azt a caravant úgymár nagyon tetszik :D :D MÉÉÉÉG :D :D :D :D :D Ui: Gyerünk! Csontig!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts