Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Remélem szombaton már sikerül beállítani a turbós legjobb idejét a Kadival...a 9.1-et ha jó idő lesz meg kell csinálni...az a 4 tized nem a világ... :D de szeretnék már 8-as időt futni...

Elküldve
Tegnap hívott amúgy a srác aki anno megvette a GSI-t...

Megállt a repülőtérnél a GSI...pukkant egyet...aztán leállt...nem indult újra, a cooler csövek állítólag a helyén vannak...0.8 baros nyomáson...szal a dugó olvadás nem igazán valószínű...mert ahhoz, hogy ne induljon el legalább 3-nak kell offolni...az meg azért már nem kis mutatvány...nekem is csak kettőt sikerült 1.8 baron.. :D Atti sem tudja még mi lehet...de kiváncsian várom...

biztos csak vmi test kábel esett le.... az etaonnak nem lehet baja. :D :D :D

Elküldve
Remélem szombaton már sikerül beállítani a turbós legjobb idejét a Kadival...a 9.1-et ha jó idő lesz meg kell csinálni...az a 4 tized nem a világ... :D de szeretnék már 8-as időt futni...

mikor is lesz pontosan és hol a verseny?

Elküldve
szóval én nem szivesen próbálnám ki mit bír.biztos szubjektív vagyok. :D

nem azt mondtam hogy erősebb a senatornál, én is nagyobb biztonságban érzem magam

az omegában (mondjuk azzal nem is száguldozok :D ). Csak azt mondom, hogy nem

annyira gyenge kaszni az, mint amilyennek látszik :D

Egy gyenge példa: amikor a hátsó futóművet begyűrtem a kaszni alá, a futómű bekötési

pontja egy mm-t sem mozdult el :D

Elküldve
Te Anti most a Kadit Bocinak hívják? Ugye nem mert az jogsértő rám nézve :D

Boci-01 volt a piros honda......

Amugy levédetted a nevet? :D :D

Elküldve
nem azt mondtam hogy erősebb a senatornál, én is nagyobb biztonságban érzem magam

az omegában (mondjuk azzal nem is száguldozok :D ). Csak azt mondom, hogy nem

annyira gyenge kaszni az, mint amilyennek látszik :D

Egy gyenge példa: amikor a hátsó futóművet begyűrtem a kaszni alá, a futómű bekötési

pontja egy mm-t sem mozdult el :D

Az Omi nekem is nagyon bejövős :D Na abból az MV6 ot kipróbálnám de asszem kövi talin megfűzöm Korit vigyen egy kört az övével!

Sztem ha a GSI-t "Kinőtük" az lessz a következő autóm :D

Elküldve
Boci-01 volt a piros honda......

Amugy levédetted a nevet? :D :D

Kocsival minden okés szedi az aszfaltot fel meg ilyesmi?? :D Meg gondolom nem kell piroslámpa hogy utolérj valakit :D

Elküldve
Kocsival minden okés szedi az aszfaltot fel meg ilyesmi?? :D Meg gondolom nem kell piroslámpa hogy utolérj valakit :D

nem olyan használatban van ahol ez kiderülne :D

Elküldve
Pista bácsi köszönöm a meghívást a Hungaroringre, egyszer azé má sörözhetnénk is me nagyon hazarohantatok a sör szó hallatán :D

Én ittam vele sört (is) de csak szolídan persze :D

Elküldve
Én ittam vele sört (is) de csak szolídan persze :D

Na hát szép dolog. Miután elmentetek kb 15 percel később volt az Anti, utána mi is mentünk, de ha tudtam volna hogy söröztök még egyett akkor utolértünk volna titeket. Mikor elkanyarodtam a hév felé a hungaroringről kicsit elturtam neki és asszem messziről halloták a rendőrők hogy jövök mer amint odaértem olyan 100km/h környékével felnyomatták a kéket de csak figyelmeztetésből. Bent álltak két fa között egy kocsibejárónál. Mire onnan elindultak volna már amúgy se lettem volna sehol :D

Elküldve
Rendben, majd legközelebb felhívlak téged is hétfő hajnali 3kor jóóóó ? :D :D

Hehe na pont ezt akartam javasolni. Fogadjunk Csabikám nem mondanád hogy "oké hány perc múlva érsz Morrizonsz elé?"! :D

Elküldve
Na hát szép dolog. Miután elmentetek kb 15 percel később volt az Anti, utána mi is mentünk, de ha tudtam volna hogy söröztök még egyett akkor utolértünk volna titeket. Mikor elkanyarodtam a hév felé a hungaroringről kicsit elturtam neki és asszem messziről halloták a rendőrők hogy jövök mer amint odaértem olyan 100km/h környékével felnyomatták a kéket de csak figyelmeztetésből. Bent álltak két fa között egy kocsibejárónál. Mire onnan elindultak volna már amúgy se lettem volna sehol :D

Nekem villantani sem mertek... :D :D :D

Elküldve
Hehe na pont ezt akartam javasolni. Fogadjunk Csabikám nem mondanád hogy "oké hány perc múlva érsz Morrizonsz elé?"! :D

mé te hajnali 3ko szoktál elindulni otthonról bulizni? Ne meséjjé má :D

Elküldve
Ne meséljek? Ok. Amúgy ki mondta hogy otthonról? :D

Pista mondott nekem Valamit a Ringel kapcsiban beszéltetek arról ??? Tudod egy oldal! vagy valami :D

Elküldve
Pista mondott nekem Valamit a Ringel kapcsiban beszéltetek arról ??? Tudod egy oldal! vagy valami :D

Most 7végén nem beszéltünk erről. Még Hemivel beszéltem szerdán róla, megpróbálok ma is beugrani a MOTE-ba mert van egy kis elmaradásom amúgy is és akkor megkérdem Hemit hogy meg lehet-e oldani egy domainnévstoppolást.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.