nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 na azért nem olyan rossz ám... én már teszteltem több oldalról is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Remélem szombaton már sikerül beállítani a turbós legjobb idejét a Kadival...a 9.1-et ha jó idő lesz meg kell csinálni...az a 4 tized nem a világ... :D de szeretnék már 8-as időt futni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Tegnap hívott amúgy a srác aki anno megvette a GSI-t... Megállt a repülőtérnél a GSI...pukkant egyet...aztán leállt...nem indult újra, a cooler csövek állítólag a helyén vannak...0.8 baros nyomáson...szal a dugó olvadás nem igazán valószínű...mert ahhoz, hogy ne induljon el legalább 3-nak kell offolni...az meg azért már nem kis mutatvány...nekem is csak kettőt sikerült 1.8 baron.. :D Atti sem tudja még mi lehet...de kiváncsian várom... biztos csak vmi test kábel esett le.... az etaonnak nem lehet baja. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Remélem szombaton már sikerül beállítani a turbós legjobb idejét a Kadival...a 9.1-et ha jó idő lesz meg kell csinálni...az a 4 tized nem a világ... :D de szeretnék már 8-as időt futni... mikor is lesz pontosan és hol a verseny? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 mikor is lesz pontosan és hol a verseny? Szombat Kiskunlacháza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Te Anti most a Kadit Bocinak hívják? Ugye nem mert az jogsértő rám nézve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 szóval én nem szivesen próbálnám ki mit bír.biztos szubjektív vagyok. :D nem azt mondtam hogy erősebb a senatornál, én is nagyobb biztonságban érzem magam az omegában (mondjuk azzal nem is száguldozok :D ). Csak azt mondom, hogy nem annyira gyenge kaszni az, mint amilyennek látszik :D Egy gyenge példa: amikor a hátsó futóművet begyűrtem a kaszni alá, a futómű bekötési pontja egy mm-t sem mozdult el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Te Anti most a Kadit Bocinak hívják? Ugye nem mert az jogsértő rám nézve :D Boci-01 volt a piros honda...... Amugy levédetted a nevet? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nem azt mondtam hogy erősebb a senatornál, én is nagyobb biztonságban érzem magam az omegában (mondjuk azzal nem is száguldozok :D ). Csak azt mondom, hogy nem annyira gyenge kaszni az, mint amilyennek látszik :D Egy gyenge példa: amikor a hátsó futóművet begyűrtem a kaszni alá, a futómű bekötési pontja egy mm-t sem mozdult el :D Az Omi nekem is nagyon bejövős :D Na abból az MV6 ot kipróbálnám de asszem kövi talin megfűzöm Korit vigyen egy kört az övével! Sztem ha a GSI-t "Kinőtük" az lessz a következő autóm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Boci-01 volt a piros honda...... Amugy levédetted a nevet? :D :D Kocsival minden okés szedi az aszfaltot fel meg ilyesmi?? :D Meg gondolom nem kell piroslámpa hogy utolérj valakit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Kocsival minden okés szedi az aszfaltot fel meg ilyesmi?? :D Meg gondolom nem kell piroslámpa hogy utolérj valakit :D nem olyan használatban van ahol ez kiderülne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Boci-01 volt a piros honda...... Amugy levédetted a nevet? :D :D Ja akkor jo az vadidegen számomra meg amúgyis Boci az enyim, szám meg minek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Pista bácsi köszönöm a meghívást a Hungaroringre, egyszer azé má sörözhetnénk is me nagyon hazarohantatok a sör szó hallatán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Pista bácsi köszönöm a meghívást a Hungaroringre, egyszer azé má sörözhetnénk is me nagyon hazarohantatok a sör szó hallatán :D Én ittam vele sört (is) de csak szolídan persze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Én ittam vele sört (is) de csak szolídan persze :D Na hát szép dolog. Miután elmentetek kb 15 percel később volt az Anti, utána mi is mentünk, de ha tudtam volna hogy söröztök még egyett akkor utolértünk volna titeket. Mikor elkanyarodtam a hév felé a hungaroringről kicsit elturtam neki és asszem messziről halloták a rendőrők hogy jövök mer amint odaértem olyan 100km/h környékével felnyomatták a kéket de csak figyelmeztetésből. Bent álltak két fa között egy kocsibejárónál. Mire onnan elindultak volna már amúgy se lettem volna sehol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ....Na hát szép dolog.... Rendben, majd legközelebb felhívlak téged is hétfő hajnali 3kor jóóóó ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Rendben, majd legközelebb felhívlak téged is hétfő hajnali 3kor jóóóó ? :D :D Hehe na pont ezt akartam javasolni. Fogadjunk Csabikám nem mondanád hogy "oké hány perc múlva érsz Morrizonsz elé?"! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na hát szép dolog. Miután elmentetek kb 15 percel később volt az Anti, utána mi is mentünk, de ha tudtam volna hogy söröztök még egyett akkor utolértünk volna titeket. Mikor elkanyarodtam a hév felé a hungaroringről kicsit elturtam neki és asszem messziről halloták a rendőrők hogy jövök mer amint odaértem olyan 100km/h környékével felnyomatták a kéket de csak figyelmeztetésből. Bent álltak két fa között egy kocsibejárónál. Mire onnan elindultak volna már amúgy se lettem volna sehol :D Nekem villantani sem mertek... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 na meva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nem olyan használatban van ahol ez kiderülne :D Csaknem úgyjársz mint a régivel?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 hunap megy apucikám Atilla bácsihoz :D asszem 1.6 d vel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Hehe na pont ezt akartam javasolni. Fogadjunk Csabikám nem mondanád hogy "oké hány perc múlva érsz Morrizonsz elé?"! :D mé te hajnali 3ko szoktál elindulni otthonról bulizni? Ne meséjjé má :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 mé te hajnali 3ko szoktál elindulni otthonról bulizni? Ne meséjjé má :D Ne meséljek? Ok. Amúgy ki mondta hogy otthonról? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ne meséljek? Ok. Amúgy ki mondta hogy otthonról? :D Pista mondott nekem Valamit a Ringel kapcsiban beszéltetek arról ??? Tudod egy oldal! vagy valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Pista mondott nekem Valamit a Ringel kapcsiban beszéltetek arról ??? Tudod egy oldal! vagy valami :D Most 7végén nem beszéltünk erről. Még Hemivel beszéltem szerdán róla, megpróbálok ma is beugrani a MOTE-ba mert van egy kis elmaradásom amúgy is és akkor megkérdem Hemit hogy meg lehet-e oldani egy domainnévstoppolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts