Loboka Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 én csak vicceskedni akartam, de sajna nincs rá kereslet Loboéknál :D eszembe sem jutna veszekedni :D én se veszekedni akartam, csak akkor hirtelen nem vágtam h mire célzol. és természetesen véletlen se kételkednék a hozzáértésedben :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 A Boci hondával a döntőben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nem veszekedni futo urnak igaza van de antinak is csak nem épp azt irta amit gondolt ennyi :D szal a difi szorul ... az meg hogy az mellesleg egy sperr difi az már csak mellékes igy spernek hivta természetesen hibásan .. de idövel csak felnö az autoalkatrészekhez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 de idövel csak felnö az autoalkatrészekhez :D :D Amúgy nem egyértelmű, hogy a sperr szorul e...lehet a balos féltengely is...majd kiderül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ma bütykölitek vagy melózol? Amúgy kinn áll a kapu előtt, büntiben van ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ma bütykölitek vagy melózol? Amúgy kinn áll a kapu előtt, büntiben van ? :D :D Meló van egész héten, úgyhogy csak Laciban bízok, hogy összedobja hétvégére... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nem tom... :D látod,én mondtam vidd kompletten hídal együtt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 látod,én mondtam vidd kompletten hídal együtt. :D :D Ja, csak akkor még volt 3 híd is...aztán mire odakerült a dolog...már nem volt egy sem...így venni kellett...benyaltuk ez van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 C20LET astra 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nem először eladó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ja, csak akkor még volt 3 híd is...aztán mire odakerült a dolog...már nem volt egy sem...így venni kellett...benyaltuk ez van... ne aggodj,én is nyaltam utána. berektam a 2.0-s gyári difit 18 npig volt használható.a bolygómű széthullott. :D másik 2.0-ás híd dettó.közben elkészült a mechanikusan zárható 2.0-ás(ekkor már kezdtem kissé idegbeteg lenni)hidam is,de már be sem mertem építeni :D. mopst egy diesel van benne,ez bírja. :D ugyhogy nekem is 70 pénz az ablakban meg a sok szerelés-idegeskedés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ne aggodj,én is nyaltam utána. berektam a 2.0-s gyári difit 18 npig volt használható.a bolygómű széthullott. :D másik 2.0-ás híd dettó.közben elkészült a mechanikusan zárható 2.0-ás(ekkor már kezdtem kissé idegbeteg lenni)hidam is,de már be sem mertem építeni :D. mopst egy diesel van benne,ez bírja. :D ugyhogy nekem is 70 pénz az ablakban meg a sok szerelés-idegeskedés. :D Látod, ha ingyen ideadod a hidat mennyivel egyszerűbb lett volna... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nem először eladó... meg kell venni,meg kell venni!!!! az 1000 kg-os autót biztos jól viszi a motor. meg jól meg lehet vele halni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Látod, ha ingyen ideadod a hidat mennyivel egyszerűbb lett volna... :D :D a hídat ingyen adtam volna. a speer került csak pénzbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nem először eladó... tiéd mennyivel szebb volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 a hídat ingyen adtam volna. a speer került csak pénzbe. :D Akkor meg kapjam be... :D :D hülye voltam az kész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 meg kell venni,meg kell venni!!!! az 1000 kg-os autót biztos jól viszi a motor. meg jól meg lehet vele halni. :D Simán meg lehet szokni...a barátnőm az elején még izomból kapaszkodott, a végén már szó nélkül aludt a verdában anno... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 tiéd mennyivel szebb volt :D :D :D :D :D Mindjárt jön Lanti...és biztos ír erre azért valamit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 tiéd mennyivel szebb volt :D és eladta a marha :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 :D :D :D :D Mindjárt jön Lanti...és biztos ír erre azért valamit... :D az igaz h az ódi felni helyett Cup kellett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Akkor meg kapjam be... :D :D hülye voltam az kész... mindenki magát ISMERI a legjobban...... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Simán meg lehet szokni...a barátnőm az elején még izomból kapaszkodott, a végén már szó nélkül aludt a verdában anno... :D :D :D láttam már szarrátörött f-astrát.hát biztos nincs 4 *-os töréstesztje(talán kapna 2-t). nem a teljesítményel van gondom.kicsi az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 és természetesen véletlen se kételkednék a hozzáértésedben :D :D a hosszú élet titka... :D :D :D láttam már szarrátörött f-astrát.hát biztos nincs 4 *-os töréstesztje(talán kapna 2-t). na azért nem olyan rossz ám... én már teszteltem több oldalról is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Simán meg lehet szokni...a barátnőm az elején még izomból kapaszkodott, a végén már szó nélkül aludt a verdában anno... :D :D :D igen mert általában a szerelőnél állt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 igen mert általában a szerelőnél állt :D :D Tegnap hívott amúgy a srác aki anno megvette a GSI-t... Megállt a repülőtérnél a GSI...pukkant egyet...aztán leállt...nem indult újra, a cooler csövek állítólag a helyén vannak...0.8 baros nyomáson...szal a dugó olvadás nem igazán valószínű...mert ahhoz, hogy ne induljon el legalább 3-nak kell offolni...az meg azért már nem kis mutatvány...nekem is csak kettőt sikerült 1.8 baron.. :D Atti sem tudja még mi lehet...de kiváncsian várom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts