Lanti Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Amúgy Lanti is tolt egyet... :D :D Igaz véletlen..de mégis végigment a 201-m-en... :D Ha kiváncsi vagy, akkor szívesen felrakom az idődet.... hát ugyhogy másodrszorra se ment be a 2es és 1ből 3ba raktam ugy lett 11,769... szerintem nem mérvadó.. egy 16v gsi volt még annak az ideje 10,388 volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ezt most az új mocival toltad? Kimúlt a váltód vagy csak lusta voltál kuplungolni? :D Az alapjáratod megjavult? hát ugyhogy másodrszorra se ment be a 2es és 1ből 3ba raktam ugy lett 11,769... szerintem nem mérvadó.. egy 16v gsi volt még annak az ideje 10,388 volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ezt most az új mocival toltad? Kimúlt a váltód vagy csak lusta voltál kuplungolni? :D Az alapjáratod megjavult? alapjárat még mindig szar..... váltó megmaradt csak akkor nem kedvelte a 2est :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Abszolult nem volt mérvadó...csak érdekességképp... :D A 10.3 meg egy széria GSI...ezt tudják kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Abszolult nem volt mérvadó...csak érdekességképp... :D A 10.3 meg egy széria GSI...ezt tudják kb... hát az enyém 11.7et tud :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 http://astragsi.extra.hu/ring_0322/ring_0322_06.JPG jól áll neki a lemenő nap fénye :D lehet nem is kellene mattfeketére átfújni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Redi, dicsak most tényleg, az hengerfejtömítés, vagy szelepdekni, mert én is az utóbbira emlékeztem. Rohadtul nem mindegy :D Igazából fingom sincs...még azt sem látom egészen pontosan honnan dől az olaj...mind1 paraszt voltam és felhivtam vasárnap a Patyit.....majd kedden talán kiderül mi a helyzet annyi olaj van itt az utcában már a földön amennyiért a MadMaxII-ben öltek volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Igazából fingom sincs...még azt sem látom egészen pontosan honnan dől az olaj...mind1 paraszt voltam és felhivtam vasárnap a Patyit.....majd kedden talán kiderül mi a helyzet annyi olaj van itt az utcában már a földön amennyiért a MadMaxII-ben öltek volna :D hát már erre is a bontás vár? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 hát már erre is a bontás vár? :D :D :D megjelentek a hiénák :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 megjelentek a hiénák :D :D max a hátsó fejtámla érdekelne... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 max a hátsó fejtámla érdekelne... :D :D :D :D Már ha hibátllan persze... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Már ha hibátllan persze... :D :D :D Legalább az legyen jó az autójában :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Hali. 97-ben még gyártottak GSI-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Gyanús... mert nem ráncfelvarrott... nem is irmscher... de lufis kormányt,klímát, ír... ritka...akármilyen verzió is... 97 től ha volt gsi az max ecotec szerintem... ez meg nem az... na de maj meglássuk kinek mi a véleménye... Hali. 97-ben még gyártottak GSI-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Én már írtam erre, hogy valszeg 97-es forgalombahelyezés lesz az... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Sztrííít kategóriában amúgy hányadik lettél volna az időddel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Hali. 97-ben még gyártottak GSI-t? Lehet az üzembehelyezési évet írta gyártási helyett :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Én már írtam erre, hogy valszeg 97-es forgalombahelyezés lesz az... :D :D na nemolvastam de én is erre gondoltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 megjelentek a hiénák :D :D Redi ha a légszűrházat bontod épp gondolj rám és az ETC burkolatnál tartasz akkor is! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Hali. 97-ben még gyártottak GSI-t? Gyártani szinte biztos nem. Max az ecotec-et. Ez meg érdekes verzió! A képekről ami lejön,az full 93 elötti jellemző. Spoilerezés..(96os olyan mint enyém. mint sima F-astra) "Kocka" tükrök, nem DIS-es motor... A klima, meg lufi meg lehet extra volt.. sztem max. 93 végi kocsi.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Igazából fingom sincs...még azt sem látom egészen pontosan honnan dől az olaj...mind1 paraszt voltam és felhivtam vasárnap a Patyit.....majd kedden talán kiderül mi a helyzet annyi olaj van itt az utcában már a földön amennyiért a MadMaxII-ben öltek volna :D Háát nem nehéz megnézni... ha felülről az első tömítésnél, akkor "csak" szelepfedél.. Ha lentebb, az szívás :D :D A hástsó üllés nekem is jöhet.. bár az lehet nem jó, mert nekem már más a mintázat.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Dini! Lábad? Moci? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Dini! Lábad? Moci? :D Dini! Lábad? Szombat? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Sztrííít kategóriában amúgy hányadik lettél volna az időddel ? Ott azt hiszem szintén az első 4-ben lettem volna...de ott kb 100 nevező volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 ??? :D Dini! Lábad? Szombat? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts