Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Itt meg az eső :D Már kezdtem örülni hogy feltehetem a héten a nyári gareszt , de azthiszem megvárom a hónap végét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Már kezdtem örülni hogy feltehetem a héten a nyári gareszt , de azthiszem megvárom a hónap végét :D én felrakattam szerdán...azóta egyre sz.arabb az idő :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 én felrakattam szerdán...azóta egyre sz.arabb az idő :D :D Hétfőn és kedden is olyan szép idő volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 én felrakattam szerdán...azóta egyre sz.arabb az idő :D :D Erre gondoltam én is mondom ha felpakolom a héten tuti esnifog a hó erre tessék , már utálom a rossz időt :D NAPOT akarok meg 25 fokot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 okés...csak majd meglátod, hogy vízen mennyire nem lesz kezelhető az autó...mig a FWD-knél max elpörög a kerék..én már keresztben is vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 okés...csak majd meglátod, hogy vízen mennyire nem lesz kezelhető az autó...mig a FWD-knél max elpörög a kerék..én már keresztben is vagyok... :D Szerintem ehhez eső sem kell,mivel iszonyat könnyü a hátulja :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Szerintem ehhez eső sem kell,mivel iszonyat könnyü a hátulja :D :D :D most hogy a Cali tank került bele...legalább hátrébb került a súly...kihoztuk a csomiba az új tankot...azt hiszem...tele is tankolom...hátha segít... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 most hogy a Cali tank került bele...legalább hátrébb került a súly...kihoztuk a csomiba az új tankot...azt hiszem...tele is tankolom...hátha segít... :D Mit csinálsz még otthon?????A többiek már biztos a kúton várnak :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Szerintem ehhez eső sem kell,mivel iszonyat könnyü a hátulja :D :D :D Lada fííling sztem dobjon bele 2 zsák homokot ha belefér :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 indulok le... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én meg tegnap voltam mérlegen és hát kicsit meglepődtem... :D A gyári kasztni mindennel volt asszem 850 kiló, most XE-vel meg 930kg 10-15 liter benzinnel. :D Ez mennyire végleges? Változni fog még fel vagy le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 indulok le... :D Pont itt van az ideje... :D megyünk mi is 3 körül....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Ez mennyire végleges? Változni fog még fel vagy le? Felfelé már nem változik, lefelé is max egy kicsit, mert nem fogok egyelőre semmit kihajigálni belőle, max pár cuccot a csomagtartóból. Viszont be fog még kerülni a 15"-os alufelni pótkerék is a 13"-os helyett, mert az nem jó már semmire. Ami meglepett, hogy a másik üresen vagy 110 kilóval volt könnyebb. Igazán nem zavar a nagyobb súly, mert így is nagyon jól megy, de kezelhetőbb a futóműve és sokkal jobb a fékerőelosztás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 És ez mekkora? 1.4, vagy 1.2? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Felfelé már nem változik, lefelé is max egy kicsit, mert nem fogok egyelőre semmit kihajigálni belőle, max pár cuccot a csomagtartóból. Viszont be fog még kerülni a 15"-os alufelni pótkerék is a 13"-os helyett, mert az nem jó már semmire. Ami meglepett, hogy a másik üresen vagy 110 kilóval volt könnyebb. Igazán nem zavar a nagyobb súly, mert így is nagyon jól megy, de kezelhetőbb a futóműve és sokkal jobb a fékerőelosztás is. Hát igen a ~6,2-es súly lóerő arány nem olyan rossz. :D Akkor ez egy teljes értékű utcai autó (lesz)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 megyünk mi is 3 körül....... nézelődőnek is 2 ropi a beugró? Úgy kimennék me itthon uncsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 nézelődőnek is 2 ropi a beugró? Úgy kimennék me itthon uncsi ott csak a nézelödésért kell fizetni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ott csak a nézelödésért kell fizetni :D ja hát az király :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ja hát az király :D Én is sokkalom,de ez van...Fölegg hogy esik az eső :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én is sokkalom,de ez van...Fölegg hogy esik az eső :D Na igen a választási lehetőség adott, vagy mész vagy nem. Ha kimentél és akciós a jegy az eső miatt szól és már ott is vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Na igen a választási lehetőség adott, vagy mész vagy nem. Ha kimentél és akciós a jegy az eső miatt szól és már ott is vagyok. :D Voltunk kint ennél rosszabb időben is,és eszükbe se jutott a jegyárakat levinni a felére..... :D Úgyhogy ne reménykedj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Voltunk kint ennél rosszabb időben is,és eszükbe se jutott a jegyárakat levinni a felére..... :D Úgyhogy ne reménykedj :D :D kabják be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Ugysem lessz olyan hogy lefele menne az ára jövőre majd dupláznak , hogy a ksiember ne érezhesse jól magát , bu..i ország a Ungarise betyár! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Rosszul emléxem hogy volt már 2500 is valamikó? :D A hungexpó csak 1500 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Lejöttem Kaposvárra, Fehérvártól hózápor, völgyhídnál 5 centis hó... :D gyorsulók majd írjanak beszámolót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts