Atommanó Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 De ezt ne mondd el senkinek... :D :D :D okés... :D
MOR16V Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 na hát én nagyon kíváncsian várom Anti a holnapi eredményt. remélem hibátlanul fog végre menni a vas. csak ne állj vele mindjárt a rajt után keresztbe :D
Lanti Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 na hát én nagyon kíváncsian várom Anti a holnapi eredményt. remélem hibátlanul fog végre menni a vas. csak ne állj vele mindjárt a rajt után keresztbe :D szerintem az odavezető úton a szlalonig fogja bírni és ott kinyírja :D :D
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 na hát én nagyon kíváncsian várom Anti a holnapi eredményt. remélem hibátlanul fog végre menni a vas. csak ne állj vele mindjárt a rajt után keresztbe :D Szerintem a srácok most kinnt a szigeten arra fogadnak, hogy milyen időt fog menni a Kadi...már ha épp végig tud menni 201m-t illetve eljut e a rajtvonalig egyáltalán... :D Amúgy sajnos erősen úgy néz ki, hogy esni fog holnap... :D Ja aki jönni akar velünk, akkor 11-kor Ömv kút a Kerepesin nálunk... :D
Pehi Csabi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Szerintem a srácok most kinnt a szigeten arra fogadnak, hogy milyen időt fog menni a Kadi...már ha épp végig tud menni 201m-t illetve eljut e a rajtvonalig egyáltalán... :D Amúgy sajnos erősen úgy néz ki, hogy esni fog holnap... :D Ja aki jönni akar velünk, akkor 11-kor Ömv kút a Kerepesin nálunk... :D hungaroringre mentek? Van beugró?
Lanti Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Szerintem a srácok most kinnt a szigeten arra fogadnak, hogy milyen időt fog menni a Kadi...már ha épp végig tud menni 201m-t illetve eljut e a rajtvonalig egyáltalán... :D Amúgy sajnos erősen úgy néz ki, hogy esni fog holnap... :D Ja aki jönni akar velünk, akkor 11-kor Ömv kút a Kerepesin nálunk... :D minek 11kor? én legkorábban 1kor érek rá 2k a beugró
Pehi Csabi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 minek 11kor? én legkorábban 1kor érek rá 2k a beugró há akko ezt kihagyom holnap. kétezeré elázni/kop az most sok nekünk
Loboka Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 minek 11kor? én legkorábban 1kor érek rá 2k a beugró kiérni,tankolni, kiporszivozni, lemostni, kihuzni Antit, kereket lecserélni, motort melegiteni....
Lanti Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 kiérni,tankolni, kiporszivozni, lemostni, kihuzni Antit, kereket lecserélni, motort melegiteni.... akkor hajrá... én nem érek akkor még rá :D
Loboka Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 akkor hajrá... én nem érek akkor még rá :D nem maradsz le semmiröl ha 2re érsz ki akkor se, max ha kell majd kinn vmi akkor tudjuk kit kell hivni :D
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 minek 11kor? én legkorábban 1kor érek rá 2k a beugró el kell menni Fótra a Kadiért...el kell vinni egy kútra...nagyjából le kéne mosni, meg kiporszívózni a belsejét...aztán átvontatni, gépátvétel...(itt nem szeretnék sokat sorban állni, és ha valamit kitálalnak legyen még idő módosítani...) licenszet el kell intézni még...kerékcsere...némi próbálgatás, hogy is kell majd elindulni a szlickel...aztán pikk pakk 3 óra van...3-tól mennek az autók...és mivel a box utcából indulunk, szeretnék olyan helyet ahol be tudunk állni fedett alá, mert esőt mondanak holnapra...
Loboka Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 el kell menni Fótra a Kadiért...el kell vinni egy kútra...nagyjából le kéne mosni, meg kiporszívózni a belsejét...aztán átvontatni, gépátvétel...(itt nem szeretnék sokat sorban állni, és ha valamit kitálalnak legyen még idő módosítani...) licenszet el kell intézni még...kerékcsere...némi próbálgatás, hogy is kell majd elindulni a szlickel...aztán pikk pakk 3 óra van...3-tól mennek az autók...és mivel a box utcából indulunk, szeretnék olyan helyet ahol be tudunk állni fedett alá, mert esőt mondanak holnapra... fedett dolog jo volna.
Rattesid Dénes Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Asse mondtad, hogy külső AC-t raktatok hozzá... :D Én végig azt hittem, a calibra tankkal gyári megoldásban próbálkoztatok :D Holnapra drukk! :D Gabiii a calibra tankon külső Ac van gyárilag.
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Gabiii a calibra tankon külső Ac van gyárilag. Ne máááá...ezt már megbeszéltük, hogy ezt véletlen írta csak Gabi...ne fedd már fel a tudatlanságát...mert olyan nincs is... :D
Rattesid Dénes Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Ne máááá...ezt már megbeszéltük, hogy ezt véletlen írta csak Gabi...ne fedd már fel a tudatlanságát...mert olyan nincs is... :D Jóóóvan na csak addig olvastam és nem néztem,hogy már válaszoltál is. :D
Loboka Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 el kell menni Fótra a Kadiért...el kell vinni egy kútra...nagyjából le kéne mosni, meg kiporszívózni a belsejét...aztán átvontatni, gépátvétel...(itt nem szeretnék sokat sorban állni, és ha valamit kitálalnak legyen még idő módosítani...) licenszet el kell intézni még...kerékcsere...némi próbálgatás, hogy is kell majd elindulni a szlickel...aztán pikk pakk 3 óra van...3-tól mennek az autók...és mivel a box utcából indulunk, szeretnék olyan helyet ahol be tudunk állni fedett alá, mert esőt mondanak holnapra... nagyon ugy tünik, hogy a mosásra meg a gumicserére nem lesz szükség :D délutánra elvileg javulni fog az idő.
Atommanó Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 bakker...csónakázás lesz...lesz rá esély hogy délutánra felszárad??? Monjuk a motorosoknak ilyenkor elmarad a dolog... :D
Demó Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 bakker...csónakázás lesz...lesz rá esély hogy délutánra felszárad??? Monjuk a motorosoknak ilyenkor elmarad a dolog... :D Én meg tegnap voltam mérlegen és hát kicsit meglepődtem... :D Mondjuk hogyha belegondolok, csak a fékek már eleve 10-15 kiló plusz a gyárihoz képest. A gyári kasztni mindennel volt asszem 850 kiló, most XE-vel meg 930kg 10-15 liter benzinnel. :D
Loboka Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 bakker...csónakázás lesz...lesz rá esély hogy délutánra felszárad??? Monjuk a motorosoknak ilyenkor elmarad a dolog... :D mindenkinek esik, ahogy tegnap is mondtad. ha eláll akkor pikk pakk fel fog száradni a sok autó miatt, max kicsit várunk mint a nagyok az f1ben, amig a sok lama letakaritja a pályát.
Demó Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 mindenkinek esik, ahogy tegnap is mondtad. ha eláll akkor pikk pakk fel fog száradni a sok autó miatt, max kicsit várunk mint a nagyok az f1ben, amig a sok lama letakaritja a pályát. Nézd csak az avatarod? :D
Loboka Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Nézd csak az avatarod? :D :D :D :D akkor viszek hajszárítot meg seprüt :D
mélykék76 Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 ....ha eláll akkor pikk pakk fel fog száradni a sok autó miatt, max kicsit várunk mint a nagyok az f1ben, amig a sok lama letakaritja a pályát.... Én erre azért nem vennék mérget. Vigyetek valami bazinagy hajszárítót is a biztonság kedvéért :D :D
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Én erre azért nem vennék mérget. Vigyetek valami bazinagy hajszárítót is a biztonság kedvéért :D :D Iparit hogy hamarabb száradjon :D Nálunk esik a hó,,, de minek :D
Demó Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Iparit hogy hamarabb száradjon :D Nálunk esik a hó,,, de minek :D Itt meg az eső :D
Recommended Posts