Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 De ezt ne mondd el senkinek... :D :D :D okés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 na hát én nagyon kíváncsian várom Anti a holnapi eredményt. remélem hibátlanul fog végre menni a vas. csak ne állj vele mindjárt a rajt után keresztbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 slickek felrántva? mekkorák és milyenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 na hát én nagyon kíváncsian várom Anti a holnapi eredményt. remélem hibátlanul fog végre menni a vas. csak ne állj vele mindjárt a rajt után keresztbe :D szerintem az odavezető úton a szlalonig fogja bírni és ott kinyírja :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 na hát én nagyon kíváncsian várom Anti a holnapi eredményt. remélem hibátlanul fog végre menni a vas. csak ne állj vele mindjárt a rajt után keresztbe :D Szerintem a srácok most kinnt a szigeten arra fogadnak, hogy milyen időt fog menni a Kadi...már ha épp végig tud menni 201m-t illetve eljut e a rajtvonalig egyáltalán... :D Amúgy sajnos erősen úgy néz ki, hogy esni fog holnap... :D Ja aki jönni akar velünk, akkor 11-kor Ömv kút a Kerepesin nálunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Szerintem a srácok most kinnt a szigeten arra fogadnak, hogy milyen időt fog menni a Kadi...már ha épp végig tud menni 201m-t illetve eljut e a rajtvonalig egyáltalán... :D Amúgy sajnos erősen úgy néz ki, hogy esni fog holnap... :D Ja aki jönni akar velünk, akkor 11-kor Ömv kút a Kerepesin nálunk... :D hungaroringre mentek? Van beugró? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Szerintem a srácok most kinnt a szigeten arra fogadnak, hogy milyen időt fog menni a Kadi...már ha épp végig tud menni 201m-t illetve eljut e a rajtvonalig egyáltalán... :D Amúgy sajnos erősen úgy néz ki, hogy esni fog holnap... :D Ja aki jönni akar velünk, akkor 11-kor Ömv kút a Kerepesin nálunk... :D minek 11kor? én legkorábban 1kor érek rá 2k a beugró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 minek 11kor? én legkorábban 1kor érek rá 2k a beugró há akko ezt kihagyom holnap. kétezeré elázni/kop az most sok nekünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 minek 11kor? én legkorábban 1kor érek rá 2k a beugró kiérni,tankolni, kiporszivozni, lemostni, kihuzni Antit, kereket lecserélni, motort melegiteni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 kiérni,tankolni, kiporszivozni, lemostni, kihuzni Antit, kereket lecserélni, motort melegiteni.... akkor hajrá... én nem érek akkor még rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 akkor hajrá... én nem érek akkor még rá :D nem maradsz le semmiröl ha 2re érsz ki akkor se, max ha kell majd kinn vmi akkor tudjuk kit kell hivni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 minek 11kor? én legkorábban 1kor érek rá 2k a beugró el kell menni Fótra a Kadiért...el kell vinni egy kútra...nagyjából le kéne mosni, meg kiporszívózni a belsejét...aztán átvontatni, gépátvétel...(itt nem szeretnék sokat sorban állni, és ha valamit kitálalnak legyen még idő módosítani...) licenszet el kell intézni még...kerékcsere...némi próbálgatás, hogy is kell majd elindulni a szlickel...aztán pikk pakk 3 óra van...3-tól mennek az autók...és mivel a box utcából indulunk, szeretnék olyan helyet ahol be tudunk állni fedett alá, mert esőt mondanak holnapra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 el kell menni Fótra a Kadiért...el kell vinni egy kútra...nagyjából le kéne mosni, meg kiporszívózni a belsejét...aztán átvontatni, gépátvétel...(itt nem szeretnék sokat sorban állni, és ha valamit kitálalnak legyen még idő módosítani...) licenszet el kell intézni még...kerékcsere...némi próbálgatás, hogy is kell majd elindulni a szlickel...aztán pikk pakk 3 óra van...3-tól mennek az autók...és mivel a box utcából indulunk, szeretnék olyan helyet ahol be tudunk állni fedett alá, mert esőt mondanak holnapra... fedett dolog jo volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Asse mondtad, hogy külső AC-t raktatok hozzá... :D Én végig azt hittem, a calibra tankkal gyári megoldásban próbálkoztatok :D Holnapra drukk! :D Gabiii a calibra tankon külső Ac van gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Gabiii a calibra tankon külső Ac van gyárilag. Ne máááá...ezt már megbeszéltük, hogy ezt véletlen írta csak Gabi...ne fedd már fel a tudatlanságát...mert olyan nincs is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ne máááá...ezt már megbeszéltük, hogy ezt véletlen írta csak Gabi...ne fedd már fel a tudatlanságát...mert olyan nincs is... :D Jóóóvan na csak addig olvastam és nem néztem,hogy már válaszoltál is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 el kell menni Fótra a Kadiért...el kell vinni egy kútra...nagyjából le kéne mosni, meg kiporszívózni a belsejét...aztán átvontatni, gépátvétel...(itt nem szeretnék sokat sorban állni, és ha valamit kitálalnak legyen még idő módosítani...) licenszet el kell intézni még...kerékcsere...némi próbálgatás, hogy is kell majd elindulni a szlickel...aztán pikk pakk 3 óra van...3-tól mennek az autók...és mivel a box utcából indulunk, szeretnék olyan helyet ahol be tudunk állni fedett alá, mert esőt mondanak holnapra... nagyon ugy tünik, hogy a mosásra meg a gumicserére nem lesz szükség :D délutánra elvileg javulni fog az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 bakker...csónakázás lesz...lesz rá esély hogy délutánra felszárad??? Monjuk a motorosoknak ilyenkor elmarad a dolog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 bakker...csónakázás lesz...lesz rá esély hogy délutánra felszárad??? Monjuk a motorosoknak ilyenkor elmarad a dolog... :D Én meg tegnap voltam mérlegen és hát kicsit meglepődtem... :D Mondjuk hogyha belegondolok, csak a fékek már eleve 10-15 kiló plusz a gyárihoz képest. A gyári kasztni mindennel volt asszem 850 kiló, most XE-vel meg 930kg 10-15 liter benzinnel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 bakker...csónakázás lesz...lesz rá esély hogy délutánra felszárad??? Monjuk a motorosoknak ilyenkor elmarad a dolog... :D mindenkinek esik, ahogy tegnap is mondtad. ha eláll akkor pikk pakk fel fog száradni a sok autó miatt, max kicsit várunk mint a nagyok az f1ben, amig a sok lama letakaritja a pályát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 mindenkinek esik, ahogy tegnap is mondtad. ha eláll akkor pikk pakk fel fog száradni a sok autó miatt, max kicsit várunk mint a nagyok az f1ben, amig a sok lama letakaritja a pályát. Nézd csak az avatarod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nézd csak az avatarod? :D :D :D :D akkor viszek hajszárítot meg seprüt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ....ha eláll akkor pikk pakk fel fog száradni a sok autó miatt, max kicsit várunk mint a nagyok az f1ben, amig a sok lama letakaritja a pályát.... Én erre azért nem vennék mérget. Vigyetek valami bazinagy hajszárítót is a biztonság kedvéért :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én erre azért nem vennék mérget. Vigyetek valami bazinagy hajszárítót is a biztonság kedvéért :D :D Iparit hogy hamarabb száradjon :D Nálunk esik a hó,,, de minek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Iparit hogy hamarabb száradjon :D Nálunk esik a hó,,, de minek :D Itt meg az eső :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts