Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Hát nálunk lehet letölt valaki mert csak 7000/694kbps a sebességünk.
opel16v Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 viva Kristóf aztat nem ismerjük mifelénk :D huuuuuhaaaaa mekkora drift lehetett ahogy nekifeszült a mákdarálód a másfél tonnás halottaskoszi-kasztninak ;) :D irigykedsz, mi? ;) ki kell használnom az időjárás adta lehetőségeket, mert száraz úton nem velünk van az erő :D wehehehe ne mán nem lenne egy "rés" levegőnek ! :D :D :D Bőrlégzés, ecsém! :D
Xray Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Bőrlégzés, ecsém! :D Akkor ezek már hybrid csajok :D
Xray Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Redi zsír az avatarod :D a Lagutóbbi részbe épp nemtudott csövelni a doki 3 napja :D
gsi.tamás Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Azért ennyire még én sem vagyok sügér :D ...azért fával ütöttük mert nem volt kéznél semmi kemény fém ami odafért volna rendesen... Azt nem árultad el hogy hova tünté' el utóbbi időben... ?! :D Direkt nem írtam és nem is járok ki Lurdyba. :D Kormány ügyben szerintem Futó úr nagyon ott van mint mindenben (még azt is tudja én milyen autóról beszéltem és azt is tudja, hogy mi hogyan történt így láttatlanban) kérdezd Őt! :D Csak azt nem tudom a versenyautóban miért nem a kormány ura! :D :D Szerintem Gabi egy Génius csak senki nem veszi észre! :D
Lacee Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 No hát elmarad a kormányos téma... nem indult a gsi ma be veresegyházról enm tudtam haza jönni... Anti elhozott pont a kadettet csinálta... nem sok sikerrel... Lanti is segített Köszönöm Nektek a segítséget...még igy is hogy nem sikerült beinditani... Az auto nem indul, forgat rendesen... este 10-11 fele egy barátommal kimegyünk aztán megy az éjszakai szerelés... majd kiderül hoyg sikerül e valami... A kormányt Lanti sem tudta leszedni amúgy :D :D :D (tudom tudom szinte meg se próbálhattad)
Lacee Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Izzzzé, ... bigyó... akkó 'kérem kapcsojja ki" :D Direkt nem írtam és nem is járok ki Lurdyba. :D Kormány ügyben szerintem Futó úr nagyon ott van mint mindenben (még azt is tudja én milyen autóról beszéltem és azt is tudja, hogy mi hogyan történt így láttatlanban) kérdezd Őt! :D Csak azt nem tudom a versenyautóban miért nem a kormány ura! :D :D Szerintem Gabi egy Génius csak senki nem veszi észre! :D
Atommanó Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Amiket kicseréltünk ismét... Tank, szűrő, AC, gyújtáskábelek, hall jeladó...a gyári benzinnyomás 2.5 bar lenne...most 3.5 baron úgy ahogy elvan a moci...de nem az igazi... ha padlógázt nyomok, (álló helyzetben, üreseben) akkor relatív gyorsan és jól kipörög a motor...viszont...lassan ejti vissza a fordulatot (ami nem is lenne baj a gyorsulás szempontjából Széles vigyor ) és kétszer egymás után gyors gázra rögtön befullad, amig fel nem engedem újra a pedált... Ja Ac ugyan úgy levegős...legalább is, hangra is olyan, és ha elérakunk egy átlátszó szűrőt, akkor az is levegős marad...
Atommanó Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 ... Nincs mit...szerintem nem tudom mi lehet... :D
Lacee Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Köszi! :D Nincs mit...szerintem nem tudom mi lehet... :D
opel16v Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Futó úr nagyon ott van mint mindenben (még azt is tudja én milyen autóról beszéltem és azt is tudja, hogy mi hogyan történt így láttatlanban) Azt tudom hogy Lacee és én milyen autóról beszéltünk. Asszem ez a lényeg :D Látom ismét rossz napod van, így nem kezdek bele részemről a személyeskedésbe. :D
Atommanó Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Azt tudom hogy Lacee és én milyen autóról beszéltünk. Asszem ez a lényeg :D Látom ismét rossz napod van, így nem kezdek bele részemről a személyeskedésbe. :D Inkább okoskodj Gabi itt, hogy mi lehet a bibi... :D
opel16v Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Inkább okoskodj Gabi itt, hogy mi lehet a bibi... :D Lacee vagy a te esetedben? :D Milyen tank került bele?
Atommanó Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Lacee vagy a te esetedben? :D Milyen tank került bele? Én... Calibra...c20xe, elötte egy órával még mentünk vele... :D
opel16v Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 És a levegő amit láttok a szűrőben, nem csak az ami amúgy is beleszorult, és nem tud kimenni belőle (ugye a levegő mindig felfelé igyekszik, és ha a szűrő vízszintben van, akkot ott marad a tetejében). A benyanyomást vegyétek vissza szerintem 3 bar-ra, mert a gyári programmal és injektorral fulladni fog alacsony fordulaton, ha túl sok benyát kap (szerintem, mert én így jártam az enyémmel).
Loboka Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 És a levegő amit láttok a szűrőben, nem csak az ami amúgy is beleszorult, és nem tud kimenni belőle (ugye a levegő mindig felfelé igyekszik, és ha a szűrő vízszintben van, akkot ott marad a tetejében). A benyanyomást vegyétek vissza szerintem 3 bar-ra, mert a gyári programmal és injektorral fulladni fog alacsony fordulaton, ha túl sok benyát kap (szerintem, mert én így jártam az enyémmel). olyan hangja van az Ac-nak mit amikor egy pohár aljárol akarod kiszivni az ital végét. gyanitom nem csak a bennrekedt levegőröl van szó amikor azt mondja látni a szűrőben a levegőt.
opel16v Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 És másik AC volt már próbálva ebben a tankban? Ezek az AC-k nincsenek eltömődve a régi tankból kosszal? Ezek alján is egy szűrőtalp van, ami a műanyag csészébe megy bele a tank alján?
opel16v Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Sonikkk! Nem jössz ma dobálni? :D Ne felejtsd elhozni a dobálókat :D
Lacee Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Nekem is mondhattál volna valami okosat :D mert tanácstalanok vagyunk, 11 fele lekötjük a riasztó/inditásgátló kombót de ha az sem segít akkor nem tom mi lesz... gondolom már kinn vagytok a lurdinál sorry de nemtudok kimenni az olajért ... ... a kormány projektek jövő hétre halsztjuk, a Tibi csoki téteket továbbra is fenntartom a győztesnek :D
Loboka Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 És másik AC volt már próbálva ebben a tankban? Ezek az AC-k nincsenek eltömődve a régi tankból kosszal? Ezek alján is egy szűrőtalp van, ami a műanyag csészébe megy bele a tank alján? ez a 4. vagy 5. AC, mind ugyanezt csinálta
Lbag Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 sziasztok CAR-társak! ha érdekel valakit van egy remek ismerősöm,aki mindenféle gépmunkákat csinál/esztergálás,hengerfej,alkatrészrendelés,meg ami aktuális!/ ha érdekel valakit keressen bizalommal! korrekt ár+minőség!
opel16v Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Nekem is mondhattál volna valami okosat :D mert tanácstalanok vagyunk, 11 fele lekötjük a riasztó/inditásgátló kombót de ha az sem segít akkor nem tom mi lesz... gondolom már kinn vagytok a lurdinál sorry de nemtudok kimenni az olajért ... Először is megnézném a benyahídon, van-e benyanyomás :D Persze miután kilőtted azt az immót/riasztót. Aztán ha az rendben, akkor megnézegetném a jeladókat (különös tekintettel a főtengely jeladóra), gyújtáshoz menő kábeleket, biztosítékokat... :D
Lacee Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 A nyomást nehéz lesz mérni... a kábeleket megmozgattam már... Köszi az ötleteket! majd kiderül este hogy mi lesz... A szerelőmet felhívtam hogy : heló rég jártam nálad ( hetente megyek, legutobb ugye motorcsere miatt) ugyan távsegíccsé má' azt kérdezte van e benzin benne? mondom igen van erre: jó akkor gyújtsd fel ... Először is megnézném a benyahídon, van-e benyanyomás :D Persze miután kilőtted azt az immót/riasztót. Aztán ha az rendben, akkor megnézegetném a jeladókat (különös tekintettel a főtengely jeladóra), gyújtáshoz menő kábeleket, biztosítékokat... :D
Xray Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 azt kérdezte van e benzin benne? mondom igen van erre: jó akkor gyújtsd fel ... :D :D És attól akkor ezekszerint megfog javulni :D :D
Lacee Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Éjfél fele kiderül :D :D :D És attól akkor ezekszerint megfog javulni :D :D
Recommended Posts