mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hát Maci térdre imához , de te meg majd a gyerektartást perkálod ha rosszul jön ki szal nemtom melyik jobb :D :D én ugyan nem. majd ők. 3 potenciális liliomtipró... :D nagyon merem remélni, hogy nem Kristóf félék lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Kérdezd Macisajtot a fiairól, nem az enyémek... :D :D hát ööö.... éltünk már át pár helyzetet velük, amikor magyarázkodhattunk a "néninek" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 hát ööö.... éltünk már át pár helyzetet velük, amikor magyarázkodhattunk a "néninek" :D Hehe... már az érett nőkre hajtanak? :D Csapatjátékban ráadásul? :D Milyen Kristófról van szó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 viva Kristóf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 viva Kristóf Hjujj de az nem meleg? De kb olyan mint a kutyája :D :D :D Férfiak szégyene :D Na az egy igazán csunyafütyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 pont azért írtam, hogy remélem nem akarnak rá hasonlítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hehe... már az érett nőkre hajtanak? :D Csapatjátékban ráadásul? :D Milyen Kristófról van szó? :D Az éretnőkkel egyetértek ,,, :D a Csapatjáték azmár nem oylan jó szal nemoztozok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 pont azért írtam, hogy remélem nem akarnak rá hasonlítani. Tuti jó nevelést kapnak szal nincs mitől félned , max hamar nagyapa lesz belőled , de ezmég nem is baj csak elfogadni azt a tényt hogy akkor már nagymama melett alszol :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 de azt mondtad van rajta tető :D kabbe, tegnap kihoztam kb 30 percre és elkezdett szemerkélni, ma kijövök vele merészen egy egész napra erre havazik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 :D nem is ;) :D de Redi a nejem még csak 30 most micsináljak két 15 évessel :D :D :D Ui: Mondjak nekik mesét mi ?? :D :D Beszélj opel16vgabival ebben ő a bajnok ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 kabbe, tegnap kihoztam kb 30 percre és elkezdett szemerkélni, ma kijövök vele merészen egy egész napra erre havazik. :D nah megvan ki a hibás a sz.ar időért :D kövezzük meeeg :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Az éretnőkkel egyetértek ,,, :D a Csapatjáték azmár nem oylan jó szal nemoztozok :D :D max. minden bemeneti forráson menne az input. :D Tuti jó nevelést kapnak szal nincs mitől félned , max hamar nagyapa lesz belőled , de ezmég nem is baj csak elfogadni azt a tényt hogy akkor már nagymama melett alszol :D :D :D na igen, a nagypapaság még hagyján, de a nagymama. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 nah megvan ki a hibás a sz.ar időért :D kövezzük meeeg :D :D :D Szerintem az RTL klub :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én már csappattam is egy jót az omegával ebéd helyett :D huuuuuhaaaaa mekkora drift lehetett ahogy nekifeszült a mákdarálód a másfél tonnás halottaskoszi-kasztninak :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 max. minden bemeneti forráson menne az input. :D wehehehe ne mán nem lenne egy "rés" levegőnek ! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 nah megvan ki a hibás a sz.ar időért :D kövezzük meeeg :D :D :D hát igen ezt magamra vállalom, akármikor kihozom a Bocit az esetek 90%ban esik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 hát igen ezt magamra vállalom, akármikor kihozom a Bocit az esetek 90%ban esik. b+ Csabi most meg veled cseverészek ezen a fakken fórumon erre leszakad egy gomb az ingemről......meg vagy te átkozva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 b+ Csabi most meg veled cseverészek ezen a fakken fórumon erre leszakad egy gomb az ingemről......meg vagy te átkozva :D Szörnyű tragédia történt, felfelé fog folyni a Duna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 b+ Csabi most meg veled cseverészek ezen a fakken fórumon erre leszakad egy gomb az ingemről......meg vagy te átkozva :D lehet, pl sok ismerősöm is van meg vagyok velük áldva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 b+ Csabi most meg veled cseverészek ezen a fakken fórumon erre leszakad egy gomb az ingemről......meg vagy te átkozva :D Ebből is látszik, hogy megy a meló ezerrel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ebből is látszik, hogy megy a meló ezerrel :D :D Sokan úgy meloznak hogy egész nap ráérnek netezni. Szörnyűek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Sokan úgy meloznak hogy egész nap ráérnek netezni. Szörnyűek. :D Hát most én is melózok! :D :D De ráérek :D akimeg nem ér rá az hajoljon közelebb mi?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ebből is látszik, hogy megy a meló ezerrel :D :D igenis kőkeményen melózok :D most szóltak, hogy megemelték a sávszélességünket és én mint lelkes, dinamukus, fiatalos, lendületes munkaerő tesztelem, hogy valóban jobb lesz a cégnek :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 igenis kőkeményen melózok :D most szóltak, hogy megemelték a sávszélességünket és én mint lelkes, dinamukus, fiatalos, lendületes munkaerő tesztelem, hogy valóban jobb lesz a cégnek :D :D :D Még a netben is sebesség mániás :D :D :D És hogy húz az új sávszél??? ;) menyi alatt van 100k -n?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Még a netben is sebesség mániás :D :D :D És hogy húz az új sávszél??? :D menyi alatt van 100k -n?? :D nem tudom, még cska a fórumot néztem meg a vmware oldalát....ez meg nem reprezentativ minta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts