Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Mennyi volt a gergőzés? nekem is kéne... bár üres a kassza... :D

mennyire jó, hogy tegnap kigörgőztettem, kicentíroztattam meg felrakattam a nyári kerekeket :D
Elküldve
b+ az előbb kinéztem az ablakon és szakadt a hó :D :D :D

Itt is szakad ahogy kifér... és a felhőkből ítélve nem is kevés lesz. :D

Bár nem marad meg, mert ahhoz meleg van.

Elküldve
Igy is sugárzol a jókedvtől vagy hülyeségtől...minek neked több? :D

Jól megdúsítjuk, pár kacatot beszerzünk, oszt nem kell a ménykűé' fizetni :D

Elküldve
csak beszélj Xray-el. :D

áááá, megvan már a technológia a dúsításhoz:

"A Lift Volume Sampon a természetes hatóanyagok és a modern hajápolási technológia tökéletes egyensúlyát nyújtja. Értékes yucca- és pünkösdi rózsa-kivonatot tartalmaz, hosszantartó dús hatást és tartást ad "

:D :D :D

Elküldve

"A Lift Volume Sampon a természetes hatóanyagok és a modern hajápolási technológia tökéletes egyensúlyát nyújtja. Értékes yucca- és pünkösdi rózsa-kivonatot tartalmaz, hosszantartó dús hatást és tartást ad "

vajon mire gugliztál ami ezt dobta ki? :D

Elküldve

:D nemsemmi nemtom milenne ha ilyen lenne a reaktorban lehet csak 25Hz meg félfény lenne :D :D :D

De nemsokára jön ki a fáradtt urán a reaktorból.... viszik a Pihentetőbe ahol 50 évig lessz ... aztán vissza a feladónak ! ;)

Elküldve
:D nemsemmi nemtom milenne ha ilyen lenne a reaktorban lehet csak 25Hz meg félfény lenne :D

De nemsokára jön ki a fáradtt urán a reaktorból.... viszik a Pihentetőbe ahol 50 évig lessz ... aztán vissza a feladónak ! :D

Ááááá... selymes fényt is biztosít... :D :D

Vazzz, ha én is 50 évig pihenhetnék mostantól... :D Csak úgy sugároznék az örömtől :D

Elküldve
Szumátrai patkánymajom vándorlási szokásai... :D

nekem az elefántok nemi identitására dobta ki :D :D :D

Szumátrai patkánymajom <<<< amúgy ez elég viccesen nézhet ki kb annyira mint a floridai Chuphacabra :D :D

Bg_chupacabra.jpg

Elküldve
Ááááá... selymes fényt is biztosít... :D :D

Vazzz, ha én is 50 évig pihenhetnék mostantól... ;) Csak úgy sugároznék az örömtől :D

:D :D selymes fény :D :D ez eszembe sem jutott ..... de nagyon ottvan ;)

Gabi, hát pihizz de én 50 évig nemtudnék feküdni ! ;) egyfolytában !!!!

Elküldve
Szumátrai patkánymajom <<<< amúgy ez elég viccesen nézhet ki kb annyira mint a floridai Chuphacabra :D :D

A legenda szerint a partra szálló kalózhajókról a hatalmasra nőt patkányok elözönlötték a partvidéket,

és megerőszakolták a majmokat :D :D :D

Elküldve
Attól függ, ki mellett kéne... :D

hmm erre nem is gondoltam :D De igazadvan bár 50 év múlva az is öreg lessz :D Vagy amikor eléri a 40 et lecseréled 2db 20 évesre :D :D

Elküldve
A legenda szerint a partra szálló kalózhajókról a hatalmasra nőt patkányok elözönlötték a partvidéket,

és megerőszakolták a majmokat :D :D :D

Ez a LÓDARÁZS tipikus esete??? :D Gondolom ismered a viccet :D

Elküldve
Ez a LÓDARÁZS tipikus esete??? :D Gondolom ismered a viccet :D

De, ha a patkány egyenjogúság írta volna, akkor úgy hangzana, hogy a szerencsétlen hajótörött patkányokat a helybeli majmok megerőszakolták.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.