redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 mennyire jó, hogy tegnap kigörgőztettem, kicentíroztattam meg felrakattam a nyári kerekeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Mennyi volt a gergőzés? nekem is kéne... bár üres a kassza... :D mennyire jó, hogy tegnap kigörgőztettem, kicentíroztattam meg felrakattam a nyári kerekeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 b+ az előbb kinéztem az ablakon és szakadt a hó :D :D :D Itt is szakad ahogy kifér... és a felhőkből ítélve nem is kevés lesz. :D Bár nem marad meg, mert ahhoz meleg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Itt is havazott. Apám felesége röntgenasszisztens, ha kell szóljál Dénes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Mennyi volt a gergőzés? nekem is kéne... bár üres a kassza... :D Sanyinál voltam a Servicoban, baráti áron dolgoztak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Apám felesége röntgenasszisztens, ha kell szóljál Dénes! Kéne egy kis urán! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Kéne egy kis urán! :D :D Igy is sugárzol a jókedvtől vagy hülyeségtől...minek neked több? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Igy is sugárzol a jókedvtől vagy hülyeségtől...minek neked több? :D Jól megdúsítjuk, pár kacatot beszerzünk, oszt nem kell a ménykűé' fizetni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Jól megdúsítjuk, pár kacatot beszerzünk, oszt nem kell a ménykűé' fizetni :D csak beszélj Xray-el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Itt még a világvégén ( Veresen ) nem esett a hó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Itt még a világvégén ( Veresen ) nem esett a hó :D Most megy arra :D Ne aggódj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 csak beszélj Xray-el. :D áááá, megvan már a technológia a dúsításhoz: "A Lift Volume Sampon a természetes hatóanyagok és a modern hajápolási technológia tökéletes egyensúlyát nyújtja. Értékes yucca- és pünkösdi rózsa-kivonatot tartalmaz, hosszantartó dús hatást és tartást ad " :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Jelentem ide ért :D Most megy arra :D Ne aggódj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 áááá, megvan már a technológia a dúsításhoz: "A Lift Volume Sampon a természetes hatóanyagok és a modern hajápolási technológia tökéletes egyensúlyát nyújtja. Értékes yucca- és pünkösdi rózsa-kivonatot tartalmaz, hosszantartó dús hatást és tartást ad " :D :D :D vajon mire gugliztál ami ezt dobta ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 áááá, megvan már a technológia a dúsításhoz: "A Lift Volume Sampon a természetes hatóanyagok és a modern hajápolási technológia tökéletes egyensúlyát nyújtja. Értékes yucca- és pünkösdi rózsa-kivonatot tartalmaz, hosszantartó dús hatást és tartást ad " :D :D :D :D nemsemmi nemtom milenne ha ilyen lenne a reaktorban lehet csak 25Hz meg félfény lenne :D :D :D De nemsokára jön ki a fáradtt urán a reaktorból.... viszik a Pihentetőbe ahol 50 évig lessz ... aztán vissza a feladónak ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 :D nemsemmi nemtom milenne ha ilyen lenne a reaktorban lehet csak 25Hz meg félfény lenne :D De nemsokára jön ki a fáradtt urán a reaktorból.... viszik a Pihentetőbe ahol 50 évig lessz ... aztán vissza a feladónak ! :D Ááááá... selymes fényt is biztosít... :D :D Vazzz, ha én is 50 évig pihenhetnék mostantól... :D Csak úgy sugároznék az örömtől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 vajon mire gugliztál ami ezt dobta ki? :D Szumátrai patkánymajom vándorlási szokásai... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Szumátrai patkánymajom vándorlási szokásai... :D nekem az elefántok nemi identitására dobta ki :D :D :D Szumátrai patkánymajom <<<< amúgy ez elég viccesen nézhet ki kb annyira mint a floridai Chuphacabra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ááááá... selymes fényt is biztosít... :D :D Vazzz, ha én is 50 évig pihenhetnék mostantól... ;) Csak úgy sugároznék az örömtől :D :D :D selymes fény :D :D ez eszembe sem jutott ..... de nagyon ottvan ;) Gabi, hát pihizz de én 50 évig nemtudnék feküdni ! ;) egyfolytában !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Szumátrai patkánymajom <<<< amúgy ez elég viccesen nézhet ki kb annyira mint a floridai Chuphacabra :D :D A legenda szerint a partra szálló kalózhajókról a hatalmasra nőt patkányok elözönlötték a partvidéket, és megerőszakolták a majmokat :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Gabi, hát pihizz de én 50 évig nemtudnék feküdni ! :D egyfolytában !!!! Attól függ, ki mellett kéne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Attól függ, ki mellett kéne... :D hmm erre nem is gondoltam :D De igazadvan bár 50 év múlva az is öreg lessz :D Vagy amikor eléri a 40 et lecseréled 2db 20 évesre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 A legenda szerint a partra szálló kalózhajókról a hatalmasra nőt patkányok elözönlötték a partvidéket, és megerőszakolták a majmokat :D :D :D Ez a LÓDARÁZS tipikus esete??? :D Gondolom ismered a viccet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ez a LÓDARÁZS tipikus esete??? :D Gondolom ismered a viccet :D De, ha a patkány egyenjogúság írta volna, akkor úgy hangzana, hogy a szerencsétlen hajótörött patkányokat a helybeli majmok megerőszakolták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Vagy amikor eléri a 40 et lecseréled 2db 20 évesre :D :D Nagyon tudsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts