mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Mivan, rossz kaját ettél? :D :D nem kéne a brummogási képességemet emlegetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 nem kéne a brummogási képességemet emlegetni. :D Te kezdted :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 lécci a dedós topicba folytatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 lécci a dedós topicba folytatni :D :D :D :D Kell nyitni egyett !!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 lécci a dedós topicba folytatni :D Készülsz a kormány leszedésére Izom Tibi ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Készülsz a kormány leszedésére Izom Tibi ? :D :D Hergeli magát, hátha idegből le tudja tépni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Há' nemtom' hogy milyen az oszlopom... Az autó 94-es és 95től kerültek a lufis kormányok be... általában... mint nemrég felvilágosodtam kerül lufi 93 körülibe is...nyilván extraként.. A létező összes extra benne volt a kocsiban nyilván valami svájci jómódú annó így rendelte, bőröstül elektromos kütyüstül... lufit pont ne kért volna ?! :D Ha meg nem kért akkor minek raktak bele indítót? No majd este igyekszem ki... kiváncsi vagyok ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Te kezdted :D :D nem én említettem meg magamat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 basszuk fel 2500re az alapjáratot neki akko tuti ideges lesz és akár le is rágja róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ja Diny nem jön este, sőt egész héten otthon döglik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 aki leszedi a kormányt leszedheti a kabrioét is ...a jutalom 1 milkacsoki :D Én már leszedtem azt egyszer. :D Akkor is így csodálkoztál. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 http://img0.tar.hu/opeltomi/img/20052210.jpg ki ez olyan hülye cabrios feje van Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ki ez olyan hülye cabrios feje van Elfujta a szél a frizuráját. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Há' nemtom' hogy milyen az oszlopom... Az autó 94-es és 95től kerültek a lufis kormányok be... általában... mint nemrég felvilágosodtam kerül lufi 93 körülibe is...nyilván extraként.. A létező összes extra benne volt a kocsiban nyilván valami svájci jómódú annó így rendelte, bőröstül elektromos kütyüstül... lufit pont ne kért volna ?! :D Ha meg nem kért akkor minek raktak bele indítót? Föl sem merült benned a lehetőség, hogy puff volt és kinyilt a légzsák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Föl sem merült benned a lehetőség, hogy puff volt és kinyilt a légzsák? nem puff öcsém hanem paff az meg a sárkány, hogy jön ő ide??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 De, szerintem ezt írtam is már valamikor korábban... csak nem tudtam hogy más agya van az orrmányos lufinak meg az orrmánytalannak... meg mint írtam nincs az autó régi papírjai között hogy lufi lett e volna az extrák közt... fel van sorolva az összes hülyeség, hátsó fejtámla, ülésfűtés, klíma stb. de lufi sehol... tehát valami nem stimmol... Föl sem merült benned a lehetőség, hogy puff volt és kinyilt a légzsák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 A lába miatt? eltört mégis? vagy más is fáj neki? Ja Diny nem jön este, sőt egész héten otthon döglik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ki ez olyan hülye cabrios feje van Metrószél frizura? :D Gyári légzsákosnál szokott lenni figyelmeztető matrica az ajtókéder résznél. Bár az leszedhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Asszem az nekem nem vanik... bár nem esküdNÁK meg... Metrószél frizura? :D Gyári légzsákosnál szokott lenni figyelmeztető matrica az ajtókéder résznél. Bár az leszedhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 A lába miatt? eltört mégis? vagy más is fáj neki? há a lába miatt ja. Bár nem tört el de baromira fáj ha használnia kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 há a lába miatt ja. Bár nem tört el de baromira fáj ha használnia kell. ajaj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 há a lába miatt ja. Bár nem tört el de baromira fáj ha használnia kell. Lehet érdemes lenne elmenni megröntgeneztetni, hátha megrepedt valamelyik ujja, vagy valami. Nehéz az az XE... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 b+ az előbb kinéztem az ablakon és szakadt a hó :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 b+ az előbb kinéztem az ablakon és szakadt a hó :D :D :D Esztergomban is ,meg ilyen havas dara féle szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 b+ az előbb kinéztem az ablakon és szakadt a hó :D :D :D még nincs nyár. Mi ebben a furcsa? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts