Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Utánzóós :D :D te vagy a példaképem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Én eddig kettőt tudtam levenni úgyhogy majd én leszek a kemény. Korán ott leszek direkt :D Állj be a sor végére :D Üsse kő, te kapsz 3 csokit, ha egyedül leveszed azt a kormányt. Csak azért, mert téged már láttalak tükröt szerelni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Anti volt a 6. aki nem bírta leszedni... valszeg valami télleg nem stimmol... Persze többet nyomatta Anti de csak ennyit vettem fel mert merült a telóm meg a röhögéstől csak remegett a kezem :D Dini ha jössz ki hozz már egy másik agyat plíz :D :D :D Futó úr Gyüssz? Mikó ha ige? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 te vagy a példaképem :D Azért kezd kiütközni az alkoholizmus a gondolkodásodon is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Csak azért, mert téged már láttalak tükröt szerelni :D :D Igazábol arra vagyok kíváncsi, hogy !TE!, hogy szednéd le :D Mert téged is láttunk már szerelés közben.....amit üldögéltél a kempingszékben és cigiztél :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ....Dini ha jössz ki hozz már egy másik agyat plíz :D :D :D.... Helyedben én most uszkve 20-30 évig nem kérnék alkatrészt Dinitől :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Igazábol arra vagyok kíváncsi, hogy !TE!, hogy szednéd le :D Mert téged is láttunk már szerelés közben.....amit üldögéltél a kempingszékben és cigiztél :D :D Tavaly kint a lurdy parkolóban egyedül cserélte vissza a sportkormányt...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ....Igazábol arra vagyok kíváncsi, hogy !TE!, hogy szednéd le :D.... Tükröt ? Segítek jó ? Egy másik autóval :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Anti volt a 6. aki nem bírta leszedni... valszeg valami télleg nem stimmol... Persze többet nyomatta Anti de csak ennyit vettem fel mert merült a telóm meg a röhögéstől csak remegett a kezem :D Anti az nem mérvadó, mert neki minden erőkifejtéstől elszakad a hátizma :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Aluminíum vagy réz dorni + kalapács amit az oszlop közepére helyezve kell eszközölni persze az anya maradjon amit picit ki kell tekerni azért, hogy legyen hova ugrania a kormánynak. Persze az anya azért kell mert a menet az fontos + közben térddel alá kell feszíteni és lejön az! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ugyan fával de már próbáltuk ezt is... Há' de Én vittem Dininek a motort nem hoztam el :D Amúgy is ez remélhetőleg biznisz lesz neki is :D :D Izé még élsz amúgy Dini? :D :D Télleg, Tomasz veled mivan? etünté' mint (a)tom ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Aluminíum vagy réz dorni + kalapács amit az oszlop közepére helyezve kell eszközölni persze az anya maradjon amit picit ki kell tekerni azért, hogy legyen hova ugrania a kormánynak. Persze az anya azért kell mert a menet az fontos + közben térddel alá kell feszíteni és lejön az! :D így van ezt mi is így csináltuk és eddig minden kormányt le tudtunk szedni volt lufis meg cali meg astra is. de egy csokiért én nem megyek fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 4-nél jár már a csoki licit :D így van ezt mi is így csináltuk és eddig minden kormányt le tudtunk szedni volt lufis meg cali meg astra is. de egy csokiért én nem megyek fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ....Há' de Én vittem Dininek a motort nem hoztam el :D.... Cseszd meg de te közeműködtél a ráejtésbe nemde ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Há de vazze mit tehetek én arró hogy kicsúszott alólam az a nyomorult karton :D Cseszd meg de te közeműködtél a ráejtésbe nemde ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ugyan fával de már próbáltuk ezt is... Melyik fáj jobban a ha a kalapács alá teszek egy parketta darabot és úgy ütök a válladra vagy ha egy sokszor keményebb valamit teszek a válladra és azon keresztül ütöm a válladat? Egyébként ennek az a lényege, hogy mivel az oszlop vége kúpos és rászorul a kormány agy ezért egy hirtelen ütés álltal gerjesztett rezonancia következtében a kúpos kötés oldódik! A fa mivel puha ezért elvész az erő nagy része. Lásd lengőkar göbfejet is így kell előhívni a gólyaláb csonkjából! :D Nekem volt olyan, hogy annyira rá volt szorulva, hogy mikor lejött és fel akartam rakni a másik kormányt nem lászott ki a menet a kormány közepéből! Ugyanis az oszlop egy össze csúszós dolog és szépen összébb is ment az ütések következtében. :D Oszlop le, visszahúz eredetibe oszt víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Azért ennyire még én sem vagyok sügér :D ...azért fával ütöttük mert nem volt kéznél semmi kemény fém ami odafért volna rendesen... Azt nem árultad el hogy hova tünté' el utóbbi időben... ?! :D Melyik fáj jobban a ha a kalapács alá teszek egy parketta darabot és úgy ütök a válladra vagy ha egy sokszor keményebb valamit teszek a válladra és azon keresztül ütöm a válladat? Egyébként ennek az a lényege, hogy mivel az oszlop vége kúpos és rászorul a kormány agy ezért egy hirtelen ütés álltal gerjesztett rezonancia következtében a kúpos kötés oldódik! A fa mivel puha ezért elvész az erő nagy része. Lásd lengőkar göbfejet is így kell előhívni a gólyaláb csonkjából! :D Nekem volt olyan, hogy annyira rá volt szorulva, hogy mikor lejött és fel akartam rakni a másik kormányt nem lászott ki a menet a kormány közepéből! Ugyanis az oszlop egy össze csúszós dolog és szépen összébb is ment az ütések következtében. :D Oszlop le, visszahúz eredetibe oszt víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hát azért az nem...de legalább a Centrum KFT-t el tudtam adni... :D Meglincselniiiiiiii! :D Azért azt nem hiszem hogy kitépte a kormány az oszlopot :D :D Láttam a híradóban, ahogy mentik az áldozatokat a Sissi Hotel romjai alól :D Futó Úrat leszámítva ki ért itt bárki bármihez ? :D ;) ;) Kevesek vagytok tik, mint macisajtban a brummogás!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ....Kevesek vagytok tik, mint macisajtban a brummogás!!! :D.... Hagyjuk már ezeket az 1983as vicceket :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Futó úr Gyüssz? Mikó ha ige? Jaja, 9 környéke :D Nekem volt olyan, hogy annyira rá volt szorulva, hogy mikor lejött és fel akartam rakni a másik kormányt nem lászott ki a menet a kormány közepéből! Ugyanis az oszlop egy össze csúszós dolog és szépen összébb is ment az ütések következtében. :D Oszlop le, visszahúz eredetibe oszt víz. Nem légzsákos kormányoszlopnál tilos a tengely végét ütni, mert rögtön összecsuklik a biztonsági háló a tengelyben. És az mivel egyszer használatos, kuka lesz a kormányoszlop. Az meg elég merész, hogy utána visszahúztad és használtad tovább, mert ilyenkor csomó helyen törik is az a műanyag persely, aztán ki tudja meddig tudsz még vele kormányozni :D Légzsákosnál lehet püfölni, mert az nem összecsuklós a légzsák miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hagyjuk már ezeket az 1983as vicceket :D :D Megszólalt Mr Semmiretró Modern Úr... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Megszólalt Mr Semmiretró Modern Úr... :D Ez a vicc 83ban is gyengusz volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ez a vicc 83ban is gyengusz volt :D :D Öregszel vazz, tisztára elvesztetted a humorérzéked! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ... Kevesek vagytok tik, mint macisajtban a brummogás!!! :D Ezt kikérem magamnak! Irgum-brummgum :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ezt kikérem magamnak! Irgum-brummgum :D Mivan, rossz kaját ettél? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts