coupe Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Há' nem de mindjárt feltöltöm a videót ahogy örjömgsz vele :D Jah és ha már igy felhoztad akkor felajánlok egy Tibi csokit annak aki letudja szedni nekem :D :D Esetlen nem az lehet a próbléma hogy a légzsákos kormány agya kicsit más mit a simáé,és annyira rá lett szorítva a kormány hogy rászorult??????Mert ha így van akkor lehet inkább kormány oszloppal együtt kellene kicserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hát nem jött le az a qrva kormány... :D :D :D Nem merted kikötni az oszlophoz??????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nem merted kikötni az oszlophoz??????? :D Várjáá, még nem láttuk a videót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Várjáá, még nem láttuk a videót :D Azért azt nem hiszem hogy kitépte a kormány az oszlopot :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hát Anti szerint is másmilyen az agy... "énno énno nemtuom" ... Megvan az autó régi papírja és hogy majdnem full extrás volt csodálkoztam is hogy nincs benne lufis orrmány... hanem ez a calibra légzsák nélküli kormány van rajta... De nincs a papirján az extrák közt hogy lett volna rajta lufi... Viszont inditómodul van a box alatt a lufihoz... Gondoltam akkor kerüljön fel a lufis kormány azt ugy is imádom formára is... szebb mint a legtöbb sport... De lehet ez marad hogy majd rúddal együtt lehet csak leszedni... csakhát az megint pénz... és nem is lesz egyszerű... :D Franc se tudja mivel jött ki a gyárból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hát Anti szerint is másmilyen az agy... "énno énno nemtuom" ... Megvan az autó régi papírja és hogy majdnem full extrás volt csodálkoztam is hogy nincs benne lufis orrmány... hanem ez a calibra légzsák nélküli kormány van rajta... De nincs a papirján az extrák közt hogy lett volna rajta lufi... Viszont inditómodul van a box alatt a lufihoz... Gondoltam akkor kerüljön fel a lufis kormány azt ugy is imádom formára is... szebb mint a legtöbb sport... De lehet ez marad hogy majd rúddal együtt lehet csak leszedni... csakhát az megint pénz... és nem is lesz egyszerű... :D Franc se tudja mivel jött ki a gyárból... Az biztos hogy a lufisé más...mert kicsit drágább agyat kellett vennem a sportkormányhoz......Én inkább arra gondoltam hogy ha le is jönne az a kormány,nem biztos hogy nem roncsolná a kormányoszlopot...de ez csak feltételezés,nem értek hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Elsö, "dobolós" itt az egyik , minnyá lesz 2nd is :D .3gp ben van fenn hiör: 2nd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ....de ez csak feltételezés,nem értek hozzá.... Futó Úrat leszámítva ki ért itt bárki bármihez ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Futó Úrat leszámítva ki ért itt bárki bármihez ? :D :D :D Senki :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Há' nem de mindjárt feltöltöm a videót ahogy örjömgsz vele :D Jah és ha már igy felhoztad akkor felajánlok egy Tibi csokit annak aki letudja szedni nekem :D :D gyere ki holnap lurdyhoz a csokival :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 gyere ki holnap lurdyhoz a csokival :D :D Ha te, egyedül leveszed azt a kormányt, akkor kapsz 1 Milkát is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ha te, egyedül leveszed azt a kormányt, akkor kapsz 1 Milkát is :D privibe megy a bankszámlaszámom :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 privibe megy a bankszámlaszámom :D :D :D Ugye azzal tisztába vagy, hogy életed végéig fogod hallgatni, ha nem sikerül levenni ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Na akkor Én is kimegyek holnap... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Na akkor Én is kimegyek holnap... :D :D :D Feltétlenül. Gyere röhögni. Ha valami csoda folytán mégis leveszi, az addigi szenvedése simán megér egy Milkát :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Aztán meg azt fogja kapni évekig,hogy milyen béna volt eddig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sajna szinte kizárt hogy letudjuk szedni... :D Mögyök ki viszont sajna olyan 9-ig tudok maradni csak... mondjuk ha eltörik valami a kormányműben akkor ott alszom max :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 astra??? elég nagy visszalépés a seni után,nem???? családi járgány... 20éves autó után nem mert 9 éves....kényelemre igen, de a kabrio is visszalépés :D minden visszalépés... aki leszedi a kormányt leszedheti a kabrioét is ...a jutalom 1 milkacsoki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ....jutalom 1 milkacsoki :D.... Utánzóós :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Feltétlenül. Gyere röhögni. Ha valami csoda folytán mégis leveszi, az addigi szenvedése simán megér egy Milkát :D :D :D várjatok meg engem iiiiis :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Elsö, "dobolós" itt az egyik , minnyá lesz 2nd is :D .3gp ben van fenn hiör: 2nd De ugye nemcsak ennyi volt, mert ezek azért nem voltak túl erős próbálkozások? :D Ami a 2-dik videó végén van az talán ért valamit, abból kell sokkal több. Előbb utóbb megadja magát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 várjatok meg engem iiiiis :D :D Te 2 tábla csokit kapsz, ha egyedül leveszed azt a kormányt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Én eddig kettőt tudtam levenni úgyhogy majd én leszek a kemény. Korán ott leszek direkt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ja és imádom a csokit. MA is ettem a mekibe csokis fagyit. Anti ha jössz haza nézd meg megvan e még a 10es kúton a boci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Te 2 tábla csokit kapsz, ha egyedül leveszed azt a kormányt :D :D Ha Smith ügynököt lenyomtam egy kormány sem jelent kihivást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts