Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Mivan Anti? Lassulsz? :D hát a mai kb 500 hozzászólásom után úgy gondolom ennyi belefér... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 :D :D :D maradok a jobb kezes megoldásnál, köszi az itinert, mögyök 7-re :D Oksi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 hát a mai kb 500 hozzászólásom után úgy gondolom ennyi belefér... :D jah, picit fárasztó is már mindenütt csak téged olvasni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 jah, picit fárasztó is már mindenütt csak téged olvasni. :D Fogadjunk a Blikket még nem is nézted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Fogadjunk a Blikket még nem is nézted... :D Címlap sztori lettél? Maffia? Drog? Prosti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Címlap sztori lettél? Maffia? Drog? Prosti? :D ÁÁÁÁ ezekkel még nem fogtak meg...nem vagyok ilyen amatör...még egyenlőre a miliárdos adócsalást fírtatjgaták...de félnek, hogy rossz fába vágják a fejszét, ezért visszavettek ezen a vonalon is... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ÁÁÁÁ ezekkel még nem fogtak meg...nem vagyok ilyen amatör...még egyenlőre a miliárdos adócsalást fírtatjgaták...de félnek, hogy rossz fába vágják a fejszét, ezért visszavettek ezen a vonalon is... :D :D :D Végén kiderül, te voltál Balázska főnöke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Boldog Szülinapot Tejeskávé Sárga. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Végén kiderül, te voltál Balázska főnöke :D Hát azért az nem...de legalább a Centrum KFT-t el tudtam adni... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Megelőztél...de csak mert én hosszabban írtam... :D Nem csak azért. Amúgyis fiatalabb vagyok így gyorsabb is. Bár már nem akarlak nagyon bántani mert mostmár kezdesz ember formát ölteni mióta Kadettod van. Ismét tudod mi a jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ÁÁÁÁ ezekkel még nem fogtak meg...nem vagyok ilyen amatör...még egyenlőre a miliárdos adócsalást fírtatjgaták...de félnek, hogy rossz fába vágják a fejszét, ezért visszavettek ezen a vonalon is... :D :D :D Ilyen kis ember lett volna Balázska? Akkor eddig rossz helyen probálkoztam????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 megy megy egyszercsak durrog meg rángat és nem megy 1500 fölé ,majd megint megy...gyertyák már cserélve de úgyis...gyujtókábelre tippelek még...jah és a nem menést mindig kereszteződésben csinálja...tegnap is majd telibevágtak oldalról :D legalább ki lesz cserélve a veztengely is és talán nem lesz többé dízel ascona cabrio :D szerintem nézzél rá a főtengely jeladóra. ismerős szindróma. nekem is csinálta ezt hogy rángatott, néha ment aztán mergint csak 1500-1800-ig pörgött. Nekem a jeladó sz@rt be. de nézzél körül hol veszed mert elég brutál áron árulják. nekem pl 14 ezer huf volt :D. Kérj kölcsön vkitől egyet és próbáld ki. Sztem az lesz a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nem csak azért. Amúgyis fiatalabb vagyok így gyorsabb is. Bár már nem akarlak nagyon bántani mert mostmár kezdesz ember formát ölteni mióta Kadettod van. Ismét tudod mi a jó. :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 szerintem nézzél rá a főtengely jeladóra. ismerős szindróma. nekem is csinálta ezt hogy rángatott, néha ment aztán mergint csak 1500-1800-ig pörgött. Nekem a jeladó sz@rt be. de nézzél körül hol veszed mert elég brutál áron árulják. nekem pl 14 ezer huf volt :D. Kérj kölcsön vkitől egyet és próbáld ki. Sztem az lesz a gond. Lantinak van egy nem használatos NE-je... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 szerintem nézzél rá a főtengely jeladóra. ismerős szindróma. nekem is csinálta ezt hogy rángatott, néha ment aztán mergint csak 1500-1800-ig pörgött. Nekem a jeladó sz@rt be. de nézzél körül hol veszed mert elég brutál áron árulják. nekem pl 14 ezer huf volt :D. Kérj kölcsön vkitől egyet és próbáld ki. Sztem az lesz a gond. Egyszer azt nekem is kicserélte a Diny és csak szarabb lett a dolog úgyhogy ne tőle kérjél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Lantinak van egy nem használatos NE-je... :D ja most per pillanat nem használatos de ki tudja lehet visszarakja a nyomaték miatt :D (csak vicc vót na :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ja most per pillanat nem használatos de ki tudja lehet visszarakja a nyomaték miatt :D (csak vicc vót na :D ) Gellért, Tudod hol lakozik az NE, lehet belőle kannibálkodni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 múlt héten ragasztattam be a szélvédőmet mert elengedett körben a kédernél... 12e ... mínusz még örültem is hogy a szélvédőm kavics és karc mentes... egészen máig... haza fele kaptam egy kavicsot... annyira örülök... az autó áprilisban vizsgázik... ez a felni/autó páros meg itt áll a házunk előtt... nem Coupe felnije? vagy csak ugyanolyan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Coupe felnije, csoki autoja :D de majd az illetékes(ek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Coupe felnije, csoki autoja :D de majd az illetékes(ek) Csoki faterjának kocsija neeeem ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Csoki faterjának kocsija neeeem ? :D de, de gondolom mennyit használhatja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ne álmodozz :D Kölcsönbe :D :D köszi,de nem kell , ma omegáztam holnap meg elvileg jön haza az astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 köszi,de nem kell , ma omegáztam holnap meg elvileg jön haza az astra... astra??? elég nagy visszalépés a seni után,nem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hát nem jött le az a qrva kormány... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Há' nem de mindjárt feltöltöm a videót ahogy örjömgsz vele :D Jah és ha már igy felhoztad akkor felajánlok egy Tibi csokit annak aki letudja szedni nekem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts