Stefan Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sima Liba...nekem is volt gyerexobám... :D Nem. Neked gyerek garázsod volt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hiába főzöm mondom nem jön le :D Mozog a komplett agy rudastul kormányostul mindenestül egy flakon wd40 ráment, szétvertünk rajta fát ékként , kalapáltuk , huztuk 3-an egyszerre is ... meg sem moccan... probáltuk rázni is... semmi sem hozza le... Anti biztos vagy benne hogy le lehet szedni? :D mert ha nem akkor ne szopj vele majd egyszer leflexeltetem vagy rudastul ki kell építeni... tököm tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 pécsi szerelőm 1 perc alatt lekapná, ez tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hiába főzöm mondom nem jön le :D Mozog a komplett agy rudastul kormányostul mindenestül egy flakon wd40 ráment, szétvertünk rajta fát ékként , kalapáltuk , huztuk 3-an egyszerre is ... meg sem moccan... probáltuk rázni is... semmi sem hozza le... Anti biztos vagy benne hogy le lehet szedni? :D mert ha nem akkor ne szopj vele majd egyszer leflexeltetem vagy rudastul ki kell építeni... tököm tudja... Hát biztos a halál...de szerintem igen...csak hozz hozzá szerszámot, hogy a csavart le lehessen szedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nem tudom...mindjárt felhívom Lacit, evett e ma redesen a Kadi... :D Tank csere holnap...addig nem lesz semmi újdonság... Holnap is csak a tank lesz ujdonságnak. A probléma marad a régi :D Cserélje ki a felhasználót majd nyomja meg az entert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Jó hát ilyen barbár megoldásokkal én is letudnám ---> TnT és társai :D A csavar nincs rajta már napok óta, merészen nyomom :D Mondom annyira rajta van hogy az a veszély nem fenyeget hogy a kezemben marad :D pécsi szerelőm 1 perc alatt lekapná, ez tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hát biztos a halál...de szerintem igen...csak hozz hozzá szerszámot, hogy a csavart le lehessen szedni... Rosszul mondom má megint. Biztos a halál meg én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Jó hát ilyen barbár megoldásokkal én is letudnám ---> TnT és társai :D A csavar nincs rajta már napok óta, merészen nyomom :D Mondom annyira rajta van hogy az a veszély nem fenyeget hogy a kezemben marad :D Vegyétek ki a hátsó üveget és Diny ad kölcsön traktort meg kötelet, azt gyí. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ok...akkor is hozd a csavart...mert nem szeretném, ha pofánvágna...amúgy nem légzsákos a kormányod ugye??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Viszek mindent :D a lufisat most fogjuk berakni a sima calibra orrmány helyett illetve TE fogod berakni mert az indito modulom nemtudom működik e : :D :D :D Ok...akkor is hozd a csavart...mert nem szeretném, ha pofánvágna...amúgy nem légzsákos a kormányod ugye??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Viszek mindent :D a lufisat most fogjuk berakni a sima calibra orrmány helyett illetve TE fogod berakni mert az indito modulom nemtudom működik e : :D :D :D Én max leszedem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Na beszólt a Kadettgyilkos Szülinapos... :D :D Bóóódogságossat... :D micsoda önszántamból még egy kadett sem feküdt ki alattam Ja bódóg nőnapot Sárga, mit kaptál ajándékba egy kasznit Sanyától? :D meglehet, kell a két plusz ajtó..... :D (Csabi, saját autót már ciki kirakni, vagy nem engedte Balázska?????) Köszi mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Csabi! Jó a verda???? Fuu nagyon :D Ma még hűtőt is kapott egy vadi újat, ott a csergő előtt cseréltük ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Fuu nagyon :D Ma még hűtőt is kapott egy vadi újat, ott a csergő előtt cseréltük ki :D Ja akkor azért voltatok ott...tudok ám mindent... :D Messzire ellátok ám...Kaszkadőrrel voltál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ja akkor azért voltatok ott...tudok ám mindent... :D Messzire ellátok ám...Kaszkadőrrel voltál... :D Nem vele voltam de ő is ott volt, az öccsével csináltuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nem vele voltam de ő is ott volt, az öccsével csináltuk :D Na jóóó pont takarásban volt az Öccse...azért nem láthattam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 meglehet, kell a két plusz ajtó..... :D (Csabi, saját autót már ciki kirakni, vagy nem engedte Balázska?????) Már nem Balázskáé, mióta tető is lett cserélve átadta a teljes jogot :D Amúgy ez a jövő, mármint nem színben hanem kinézetre + morcosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Na jóóó pont takarásban volt az Öccse...azért nem láthattam... :D :D :D :D aki tud az tud Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hát az mondhatni rohadttúl nem kevés, akkor te hamar elkoptatnál egy új autót is ! :D ezért nem veszek új autót. azt nem lehet az út szélén összerekni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 OMG Anti most nézem hogy el vagy dugva :D Há' Te is a világvégén melózol :D Te hogy szoktál bemenni ha zuglóból mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 OMG Anti most nézem hogy el vagy dugva :D Há' Te is a világvégén melózol :D Te hogy szoktál bemenni ha zuglóból mész? álltalában ha jol tudom kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 OMG Anti most nézem hogy el vagy dugva :D Há' Te is a világvégén melózol :D Te hogy szoktál bemenni ha zuglóból mész? Mindig kocsival... :D :D :D Amúgy Hungária (vagy Kőbanya felől, vagy Népstd.) végig az Üllőiig, ott jobbra majd a második lámpa balra...első lámpa jobbra...aztán jó sokáig a Tűzoltó utcán egyenesen...végig jobbkezes...vigyázz mert benézik... Ha meg sietek akkor Üllői aztán valahol bejövök a behajtani tiloson, ahol épp szimpi...akkor nem kell végigjönnöm a sok jobbkezes utcán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 álltalában ha jol tudom kocsival. Megelőztél...de csak mert én hosszabban írtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Megelőztél...de csak mert én hosszabban írtam... :D Mivan Anti? Lassulsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 :D :D :D maradok a jobb kezes megoldásnál, köszi az itinert, mögyök 7-re ;) Mindig kocsival... :D :D :D Amúgy Hungária (vagy Kőbanya felől, vagy Népstd.) végig az Üllőiig, ott jobbra majd a második lámpa balra...első lámpa jobbra...aztán jó sokáig a Tűzoltó utcán egyenesen...végig jobbkezes...vigyázz mert benézik... Ha meg sietek akkor Üllői aztán valahol bejövök a behajtani tiloson, ahol épp szimpi...akkor nem kell végigjönnöm a sok jobbkezes utcán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts