Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 mit vagytok ettöl anyira oda... nekem 1 rántás volt és már le is jött :D :D :D de a te kocsidba semmi se volt jol meghúzva, max a mocitetőd :D Most má nagy a szád hogy a moci tuti jol van bent és belül se lötyög egy alkatrész sem mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 de a te kocsidba semmi se volt jol meghúzva, max a mocitetőd :D Most má nagy a szád hogy a moci tuti jol van bent és belül se lötyög egy alkatrész sem mi? a két első keréken kívül minden megvolt húzva assszem :D :D és különben is mitszószbe :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 mit vagytok ettöl anyira oda... nekem 1 rántás volt és már le is jött :D :D :D Laci próbáld meg Te is...hátha neked is lejön főzés közben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 de a te kocsidba semmi se volt jol meghúzva, max a mocitetőd :D Most má nagy a szád hogy a moci tuti jol van bent és belül se lötyög egy alkatrész sem mi? Az nem jó, ha szorulnak a dugók... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Laci próbáld meg Te is...hátha neked is lejön főzés közben... :D köccsssööggg pedig direkt átgondoltam ezt a szót, de erre nem gondoltam.. amugy bekaphassaaa :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 köccsssööggg pedig direkt átgondoltam ezt a szót, de erre nem gondoltam.. amugy bekaphassaaa :D :D :D És akkor még örülj, hogy nem másra asszociál itt az ember fia... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 És akkor még örülj, hogy nem másra asszociál itt az ember fia... :D nah igen :D :D utállak! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 nah igen :D :D utállak! :D :D Ilyenkor két dologra gondolhatsz... 1. Szúúúúúúúúúúúszaaaaaaaaaaaaa.... 2. xeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Anti ma nagyon kész van. CS-en mindjárt át is kéne kérni a topba. Ma olyan formában van, hogy megkapná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Asszem bővülünk pár taggal Mi GSI fanok :D Ma sikerült elcsípnem a Fekete GSI-s srácot , neki meg van egy barátja akinek piros van és mondtam hogy opelfórum Enjoy kártya, GSi szekció :D Szeretettel várjuk őket! Ami itt nincs az nem is létezik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Asszem bővülünk pár taggal Mi GSI fabok :D Ma sikerült elcsípnem a Fekete GSI-s srácot , neki meg van egy barátja akinek piros van és mondtam hogy opelfórum Enjoy kártya GSi szekció :D Szeretettel várjuk őket! Ami itt nincs az nem is létezik :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Anti ma nagyon kész van. CS-en mindjárt át is kéne kérni a topba. Ma olyan formában van, hogy megkapná. Na igen...aki eddig nem ismert...az már tudja mi fán terem a villamos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ámen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Na igen...aki eddig nem ismert...az már tudja mi fán terem a villamos... :D a villamos fán terem? :D erről jut eszembe, amúgy meg ki tudja megmondani, hogy hány terem van a Rózsaszín Párducban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Húúúha azt hiszem két fórumot már nem tudok szétoffolni egyszerre... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 a villamos fán terem? :D erről jut eszembe, amúgy meg ki tudja megmondani, hogy hány terem van a Rózsaszín Párducban? Terem-terem...terem..terem.terem..terem...tereeeeeeeeem...terererem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Húúúha azt hiszem két fórumot már nem tudok szétoffolni egyszerre... :D :D fog ez menni, csak bele kell lendülni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Húúúha azt hiszem két fórumot már nem tudok szétoffolni egyszerre... :D :D Tecsak Ne offolgass vazze :D:lol: Inkább nyilatkozz kap az a XE rendesen már benyát?? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Terem-terem...terem..terem.terem..terem...tereeeeeeeeem...terererem... :D éstudjaéstudjaéstudja. Mondo én hogy ma TOP_ON vagy. Vagy inkább OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Tecsak Ne offolgass vazze :D:lol: Inkább nyilatkozz kap az a XE rendesen már benyát?? :D :D :D Nem tudom...mindjárt felhívom Lacit, evett e ma redesen a Kadi... :D Tank csere holnap...addig nem lesz semmi újdonság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 éstudjaéstudjaéstudja. Mondo én hogy ma TOP_ON vagy. Vagy inkább OFF Sima Liba...nekem is volt gyerexobám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nem tudom...mindjárt felhívom Lacit, evett e ma redesen a Kadi... :D Tank csere holnap...addig nem lesz semmi újdonság... Na vároma fejleményeket, Videókon látva ígéretes a kis aranyos :D Azt ha szépen megcsinálod kivül is egy vadálat lessz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sima Liba...nekem is volt gyerexobám... :D De csak volt. Mióta nincs, csak C20XE-vel vagy C20LET-tel játszol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 De csak volt. Mióta nincs, csak C20XE-vel vagy C20LET-tel játszol. :D Na azért mással is...csak nem írom le...mert hátha jönnek a GSI-s lányok, és akkor nem bírom levakarni őket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Anti dógozol ma? ha igen akarsz nekem kormányt tépni segíteni? :D :D Végülis oszlop van náluk az alagsorban, már csak egy jó erős kötél kell :D :D Na azért mással is...csak nem írom le...mert hátha jönnek a GSI-s lányok, és akkor nem bírom levakarni őket... :D Hát ja, a női cici egy olyan találmány, amit a babáknak találtak ki, mégis a felnőttek játszanak vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts