Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ATYA ÚR ISTEN :D ;) :D :D vannak még kemény melóhelyek a világon :D :D az ilyen nem is melóhely...hanem börtön... :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ezért kell VÍZet inni,az folyik a csapból is...... :D Persze...abban meg dugnak a halak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 nem jogos,mert aki sörözik az tárazon be magának elég tartalékot. :D ezért kell VÍZet inni,az folyik a csapból is...... :D A sör is, csak be kell ruházni egy ilyenbe: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Persze...abban meg dugnak a halak... :D na és,legalább van benne afrodiziákum is. a sörben nincs. még egy ok a víz mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 A sör is, csak be kell ruházni egy ilyenbe: http://www.napigazdasag.hu/newsimages/phot..._BeerTender.JPG :D kicsi ez a bulihordó nem? az 50 literes nem fér bele,pedig az az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 kicsi ez a bulihordó nem? az 50 literes nem fér bele,pedig az az igazi. Na ja. Azzal csak az a baj, hogy nem igazán férne be a csomitartóba. :D Nagyon gondolkodom most egy ilyenen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Na ja. Azzal csak az a baj, hogy nem igazán férne be a csomitartóba. :D Nagyon gondolkodom most egy ilyenen. :D egy német mantán láttam füreden egyszer 2 db 25 literes hordót a tetőn. be volt csövezve a srácokhoz. nem tudom milyen lehetett melegen a sör,biztos nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Látod azért kell ez az okosság! Ez hidegen tartja. :D (legalábbis azt hiszem. Ha nem, akkor nem is kell) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Heppi börzdéj Sárga! :D köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 egy német mantán láttam füreden egyszer 2 db 25 literes hordót a tetőn. be volt csövezve a srácokhoz. nem tudom milyen lehetett melegen a sör,biztos nem jó. hűtőbordák kellenek rá, meg gyorsan kell menni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 1 misiért megint eladó a fehér turbós Kadett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 1 misiért megint eladó a fehér turbós Kadett... :D bizti az is üzembiztos :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 bizti az is üzembiztos :D :D :D Na beszólt a Kadettgyilkos Szülinapos... :D :D Bóóódogságossat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Melóhelyen sajna nem lehet sörözni nálunk sem. Szörnyű és az én autóm hiába garázsos mégis kene bele a 3. moci. 2 már kifeküdt benne. Egyébként ha össze van rakva jól akkor nem kell állandóan szerelni, ezt mi kadettosok tudjuk e legjobban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ja bódóg nőnapot Sárga, mit kaptál ajándékba egy kasznit Sanyától? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ja és amúgy ne érjen senkit csalódás a fehér turbósból kiszedte a srác a 430 Le-s mocit, meg a 4X4-et alóla, meg levette a porsche fékeket...mert az még kell neki...Kecsót felhívta az elöbb...hát én kezdem szégyelni magam... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Melóhelyen sajna nem lehet sörözni nálunk sem. Szörnyű és az én autóm hiába garázsos mégis kene bele a 3. moci. 2 már kifeküdt benne. Egyébként ha össze van rakva jól akkor nem kell állandóan szerelni, ezt mi kadettosok tudjuk e legjobban :D akkó vácsá melóhelyet :D én hiába rakom össze rendesen ha havi 7-8000 km megyek vele. mindig van mit kulcsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 akkó vácsá melóhelyet :D én hiába rakom össze rendesen ha havi 7-8000 km megyek vele. mindig van mit kulcsolni. Hát az mondhatni rohadttúl nem kevés, akkor te hamar elkoptatnál egy új autót is ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nincs meg Laci ez a kütyü már, a költözés során elkavarodott. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Csabi! Jó a verda???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Jah, mielőtt elfelejteném, boldog szülinapot Sárga! Te még ilyen fiatal vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Jah, mielőtt elfelejteném, boldog szülinapot Sárga! Te még ilyen fiatal vagy? :D Na az öreg... Csókolom Lacibácsi... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Okés Csaba azért köszönöm hogy megkérdezted! Anti dógozol ma? ha igen akarsz nekem kormányt tépni segíteni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Okés Csaba azért köszönöm hogy megkérdezted! Anti dógozol ma? ha igen akarsz nekem kormányt tépni segíteni? :D :D mit vagytok ettöl anyira oda... nekem 1 rántás volt és már le is jött :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Okés Csaba azért köszönöm hogy megkérdezted! Anti dógozol ma? ha igen akarsz nekem kormányt tépni segíteni? :D :D Ha 7-re idejössz akkor lekapom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts