Lacee Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Rendben köszönöm előre is! Dini ismét jobbulást :D Azóta volt egy műhely költözés, de megkérdezem holnap, és ha megvan akkor csörgök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 RSL felni nagyon szép :D akartam régen ilyet a kabrio alá...talán még GSiTomi mutatott nekem ilyet elöször.. és most hogy egy autóm van nem beszarik a kabrio ? :D :D autónélküli vagyok :D nem tud valaki egy 8-9 személyes mikrobuszt vasárnapra ? kölcsönbe,bérbe... autókölcsönzőből min 15ezer/ nap és min 3 napot kéne kifizetni a husvét miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Heppi börzdéj Sárga! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 RSL felni nagyon szép :D akartam régen ilyet a kabrio alá...talán még GSiTomi mutatott nekem ilyet elöször.. és most hogy egy autóm van nem beszarik a kabrio ? :D :D autónélküli vagyok :D Mi lett vele???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Mi lett vele???? :D hát csak annyi,hogy opel. lehet megint szerelni,de ez a jó benne..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 hát csak annyi,hogy opel. lehet megint szerelni,de ez a jó benne..... :D Akkor már tudom mi a baja a Kadettnek is... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Mi lett vele???? :D megy megy egyszercsak durrog meg rángat és nem megy 1500 fölé ,majd megint megy...gyertyák már cserélve de úgyis...gyujtókábelre tippelek még...jah és a nem menést mindig kereszteződésben csinálja...tegnap is majd telibevágtak oldalról :D legalább ki lesz cserélve a veztengely is és talán nem lesz többé dízel ascona cabrio :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hááát a holnapi melót sztm kihagyom,reggel még jól nézett ki estére alig tudtam menni. :D ehh...jobbulást Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Gelko! Ne reménykedj! Ismerjük a streetfighteres csókát, aki a dizel asconával parádézik. Ez amolyan védjegyed, mint a humorod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 hát csak annyi,hogy opel. lehet megint szerelni,de ez a jó benne..... :D ez azért durva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ez azért durva :D miért? :D öreg opel=sok kulcsolás. akinek ilyen van ezt tudomásul veszi. mondjuk ez csak arra igaz aki rendszeresen használja.garázslakó autóra nem áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ....autónélküli vagyok :D.... Kéred a Senatort ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 miért? :D öreg opel=sok kulcsolás. akinek ilyen van ezt tudomásul veszi. mondjuk ez csak arra igaz aki rendszeresen használja.garázslakó autóra nem áll. Felecs'd el, 68 éves korodba majd te is úgy fogsz beszélni, mint Csabi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Kéred a Senatort ? :D nem veszem vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 nem veszem vissza :D Ne álmodozz :D Kölcsönbe :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Felecs'd el, 68 éves korodba majd te is úgy fogsz beszélni, mint Csabi :D :D miért,ő mit mond????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 miért,ő mit mond????? :D Néha nehézkes.hu és felháborodos.hu -t játszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Néha nehézkes.hu és felháborodos.hu -t játszik :D és mire háborodik fel???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 és mire háborodik fel???? Arra tippelnék, hogy elfogyott a sör :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Arra tippelnék, hogy elfogyott a sör :D nálam ez nem játszik. a munkámból adodóan antialkoholista vagyok. de ha nem kapok narancslevet akkor én is ki tudok akadni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ez azért durva :D De igaz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 De igaz. :D ugye4 megmondtam ÉN!!!! :D nem szégyen a szerelés,csak kellemetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Arra tippelnék, hogy elfogyott a sör :D Teljesen jogos felháborodási indok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 a munkámból adodóan antialkoholista vagyok. ATYA ÚR ISTEN :D :D :D :D vannak még kemény melóhelyek a világon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Teljesen jogos felháborodási indok! :D nem jogos,mert aki sörözik az tárazon be magának elég tartalékot. :D ezért kell VÍZet inni,az folyik a csapból is...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts