kavics Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Lada niva mv6...jópofa lenne...Na Gelko csinálj egyet... :D Egyik ismerősöm csinált Chevrolet Niva 4.2-őt :D persze elötte kifingatta a gyári gyönyörűséget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Zsírrrrrr :D Hahópihe, Mi ez az új avatar ? Melyik vagy te ? :D Én egyik se csak most nincs kedvem kis méretü képet csinálni a Bociról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Én egyik se csak most nincs kedvem kis méretü képet csinálni a Bociról. :D minibúúúú... nem kell olyan kis kép cask 50000x30000 legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 b+ úgy gyorsul a kocsi, hogy a 92 fokos vizet 2 sec alatt lehűti.....nyomsz egy kövéret és elfekszik a mutató :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 minibúúúú... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 b+ úgy gyorsul a kocsi, hogy a 92 fokos vizet 2 sec alatt lehűti.....nyomsz egy kövéret és elfekszik a mutató :D :D Az enyim meg még a benzint is lehagyja... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 No, ma elkerült Dinihez a "régi" motorom... Kvázi 300LE-s volt a gsi amíg oda értem vele :D Aztán sikerült Dini lábára ejteni a c20xe-t :D :D Szóval jobbulást kívánok! :D Jah és a kormányom továbbra sem jön le már sikerült 10kg fát szét verni rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Bocs Lacee hogy nem értem rá beszélgetni csak kicsit szarul éreztem magam.Úgy néz ki nem tört el csak elég csúnya képet mutat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Így járnak a burzsujok, akik c20xe-vel fociznak... remélem azért nem komoly...jobbulást Dini :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Így járnak a burzsujok, akik c20xe-vel fociznak... remélem azért nem komoly...jobbulást Dini :D Háát igen kicsit szerencsétlen dolog volt ez a moci kévétel a Lacee nem tudta megtartani én meg egyedül nem bírtam el.Leraktam,csak alatta maradt a lábam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Nem nem semmi gond, éreztem hogy valami dolgod van ezekszerint akkor fájt valamid ( a lábadon kívül :D ) , javaslom akkor a Whiski + Algopirin kombót :D Jah azon a rohadék papíron megcsúszott a lábam és így Dinire hárult a "labda" ... Amúgy ki a burzsuj Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ????????????? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Ügyesek vagytok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Kéne zender toldat ócsóért kadettra .... nah jóvanmá, ne akarjá már te is olyanot (enyim is itt figyel a garázsba) :D Astra toldatot is rá lehet varrni simán :D Tyú Diny ezt nem montad elöbb msn-en, jobbulást..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 nézzétek csak az arcát :D Elérte a pedálokat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Jah és a kormányom továbbra sem jön le már sikerült 10kg fát szét verni rajta... Csinálni kell hozzá körmöslehúzót amit abba a két lukba beakasztol és egy csavarral meg szépen lehúzod, egyébként nem jön le, én is szenvedtem vele fél napot a másik gsi-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 No, ma elkerült Dinihez a "régi" motorom... Kvázi 300LE-s volt a gsi amíg oda értem vele :D csak gondolom a súly miatt úgy ment mint egy 100Le-s :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 40-nél többel nem tudtam menni mert nem volt túl stabil a motor helyezkedése... úgyhogy mindenki levillogott mikor tötyögtem át a hungárián kilómétereken át :D Dini a világvégén lakik :D Mondjuk Pííísta is :D csak gondolom a súly miatt úgy ment mint egy 100Le-s :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Háát igen kicsit szerencsétlen dolog volt ez a moci kévétel a Lacee nem tudta megtartani én meg egyedül nem bírtam el.Leraktam,csak alatta maradt a lábam. :D Lényeg, hogy a moci nem sérült meg! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Csaba! Egész véletlenül Neked nincs kéznél ez a karom ?! Bár tavaly mi is próbáltuk valami lehúzóval de az nem fért oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Csaba! Egész véletlenül Neked nincs kéznél ez a karom ?! egy kar mindig kéznél van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 :D kézifékkar? a testemből kinövő kar(ok)? :D egy kar mindig kéznél van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 a testemből kinövő kar(ok)? :D ilyesmire irányult volna a poén de nem ment :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Hagyjad Laci! Jogászhumor. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 A hiba az én készülékemben van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 No, ma elkerült Dinihez a "régi" motorom... Kvázi 300LE-s volt a gsi amíg oda értem vele :D http://kepfeltoltes.hu/080317/238486150DSC...ltoltes.hu_.jpg Aztán sikerült Dini lábára ejteni a c20xe-t :D :D Szóval jobbulást kívánok! :D Jah és a kormányom továbbra sem jön le már sikerült 10kg fát szét verni rajta... Na baz mi meg vasárnap vittük le Joco c20xe jét a Dinyhez. Még hány tarcsi moci kell? Nem is panaszkodtál tegnap Diny hogy meg akartak csonkítani. Remélem eltört, őőő izé azaz nem tört el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts