Stefan Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Gelko kövi Lurdyra csak ilyennel jöhetsz... :D :D :D :D :D És csak így keresztben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 a tunning az annyi h ha az ember tesz rá egy vitara/samurai/jimmy felnit nem orosz-ukrán gumival (hanem mondjuk egy BFGoodrich MT) akkor fele olyan hangos és nem borul...ehhez vágni kell az első kerékív sarkaiból... fogyasztással az a baj h nehezen illik össze az orosz motor a francia elektronikával és ezért vannak gondok az 1.7esekkel...az 1.6 karbis ebből a szempontból jobb...de az csak '94ig volt... nem egyszerű autó az biztos,de terepjáró amit régóta akarok...-eddig mindig kölcsön nivával mentünk :D más terepjáró meg 1misi és 20 éves...azt meg inkább kihagynám... de ez mind elmélet -még... egyébként ha beállítanék egy fehér nivával a lurdyhoz hogy elszaladna mindenki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Ja...kib@szod a villogót... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Ja...kib@szod a villogót... :D :D :D láthatósági mellény felvesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Redi! Kéne már csinálni valamit: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Szekszárdon is láttam egy GSI-t, aminek ilyen matrica volt a szélvédőjén. Persze kisebb, mielőtt valaki még kötekedne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 A GSI.hu-ból akkor lesz valami ha Redit már nem kergetik az oroszlánok. Amúgy szerintem direkt csinálja ezt velünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Vagy ha eladja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Redi! Kéne már csinálni valamit: http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/28..._1205747298.jpg :D :D :D dobok egy tizest az autójra CS-n.....az elég? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 dobok egy tizest az autójra CS-n.....az elég? :D Hát ha meggyújtjuk...biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Szeretném jelenteni hamár itt tartunk hogy a gsiclub-on még mindíg Balázska nevénél van a Boci és én nem vagyok fent. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Szeretném jelenteni hamár itt tartunk hogy a gsiclub-on még mindíg Balázska nevénél van a Boci és én nem vagyok fent. :D És ez most miért meglepő...a tulajdonjog az nem érinti a bérlőt... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 És ez most miért meglepő...a tulajdonjog az nem érinti a bérlőt... :D :D :D de mostmár tulajdonos vagyok, mert rendberaktam az autót. Végre jöhet új gumi, motor és utána szolid spoiler. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ... Végre jöhet új gumi, motor és utána szolid spoiler. Balázska megengedte??? :D Na jóóvan nem genyázok tovább....de azért a forgalmit linkeld be, hogy a Te neveden van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Balázska megengedte??? :D Na jóóvan nem genyázok tovább....de azért a forgalmit linkeld be, hogy a Te neveden van... :D Vigyázz me tudom hol lax. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Kéne zender toldat ócsóért kadettra ha tud valaki. Ha hátsó is van nem sírom el magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Vigyázz me tudom hol lax. :D Jajjj... :D :D akkóóó visszaveszek a pofámbóóó... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Jajjj... :D :D akkóóó visszaveszek a pofámbóóó... :D :D :D a hungarocelen át tudok mászni, kicsit jobban belerúgok meg ütök és már is kész a kapaszkodó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 a hungarocelen át tudok mászni, kicsit jobban belerúgok meg ütök és már is kész a kapaszkodó :D Klifffhendzsőr.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Klifffhendzsőr.... :D :D :D nagyot koppan aztán elhallgat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 nagyot koppan aztán elhallgat... :D Szerencséjére most sokat esett...így fel van lazulva a talaj...szal max egy tompa puffanás lesz.... Ja és az állványon ha nekifutsz, ne felejtsd el, hogy a mi oldalunkról már leszedték... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 és ellöte az RC autódat hagyd rám.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 amig lehet az álványon sétálok de utána már csak egy ugrás a sugáz, azaz az Anti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 és ellöte az RC autódat hagyd rám.... :D az RC az enyém, neked most van másik játékod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 és ellöte az RC autódat hagyd rám.... :D minek az neked már van jo mocid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts