Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Várjáááá...mi az éjszakai bulájróóó beszélünk Piiistával... azt tom, hogy ott voltatok, mert egyszer amikor hasaltam a verda alatt akkor jöttetek...csak mire feltápászkodtam már nem láttalak.... :D Vagy a Dizsiben vóóótatok ott???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Vagy a Dizsiben vóóótatok ott???? :D Mi nem járunk ilyen földi helyekre. :D Émmá öreg vagyok diszkózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Öreg...hihi...mintha a nagyapám hallanám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Az ember annyi idős,amennyinek belül érzi magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Az ember annyi idős,amennyinek belül érzi magát... Hát a tegnapi egész napos konvojozás után elég öregnek éreztem magam. Aludtam is vagy 10 órát. Pedig max 6-ot szoktam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Hát a tegnapi egész napos konvojozás után elég öregnek éreztem magam. Aludtam is vagy 10 órát. Pedig max 6-ot szoktam. :D Pedig aszongyák a lemenő napnak is van ereje! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Pedig aszongyák a lemenő napnak is van ereje! :D Elég idegölő :D amikor az ifju hölgy mögötted egy 150 lovas Calibrában városon kivül 70-el halad és a védett uton is majdnem megáll,ha kereszteződéshez ér. Te mag figyeld a tükörben a mögötted jövő 6 autót nehogy valaki lemaradjon. :D Amikor félreálltam az ut szélén,hogy bevárjuk a többieket akkor a másik versenyző a B Omegával mindíg ugy állt be mögém,hogy nehogy lássak valamit a tükörből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uncle Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 sziasztok opelos barátaim az úrban!! Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát. A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???.... Köszönöm nektek a segítséget uncle Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Egy igazi fostaliga... :D ez aljas rágalom kikérem magamnak :D nemhogy példát vennél és ilyenre festenéd a kadit :D :D :D hozok festéket még maradt bőven. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Egyenlőre szar az a színe nélkül is... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Gelko! Te meg hülye vagy...eladtad életem legjobb autóját...egy felnigyilkosnak... :D :D :D Gyilkolhatja! Ha egyszer valahogy Fehérvárra kerül a nagyvas, és elkezd bontódni, akkor lesz 5 gyári A Seni alufelnim pluszban. No persze ember nincs a föld hátán, aki ezeket türelmesen megvárná! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ez aljas rágalom kikérem magamnak :D nemhogy példát vennél és ilyenre festenéd a kadit :D :D :D hozok festéket még maradt bőven. :D Hát ha egyszer BARNA van írva a forgalmiba , próbáld meg másszínűre festeni igaz?? :D:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 kép nélkül hirdet :D majd kiugrok megnézni,közel van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 kép nélkül hirdet :D majd kiugrok megnézni,közel van... a flotta létszámcsökkenését akarod kompenzálni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 a flotta létszámcsökkenését akarod kompenzálni? :D a megannyi lehetőségek egyike.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Na miva Gelko GSI-re vágysz??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Na miva Gelko GSI-re vágysz??? :D :D :D ha személyautó akkor elképzelhető,de csak caravanba..-sedan sajna nincs...de akkor is van még vectra,omega stb... a másik lehetőség akkor terepjáró, ezesetben csak niva jöhet szóba -ár érték arányban verhetetlen...majdnem minden szarban elmegy, alkatrész bagóért van (váltó-difi 50 alatt, míg másnál 200 körül ) ellenben rohad hisz lada, komfort majdnem nulla, és kell alakítani a kasztnin h beférjen alá egy normális kerék....szóval bármi lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Nivát akarsz tuningolni??? :D Mekkora... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ha személyautó akkor elképzelhető,de csak caravanba..-sedan sajna nincs...de akkor is van még vectra,omega stb... a másik lehetőség akkor terepjáró, ezesetben csak niva jöhet szóba -ár érték arányban verhetetlen...majdnem minden szarban elmegy, alkatrész bagóért van (váltó-difi 50 alatt, míg másnál 200 körül ) ellenben rohad hisz lada, komfort majdnem nulla, és kell alakítani a kasztnin h beférjen alá egy normális kerék....szóval bármi lehet Coupe rendőr ismerőse mondta, hogy a rendörségnél is azért cserélték le öket mert az a 17l amit fogyaszt az nem egy vásorbarát autó :D persze biztos máshogy is használták őket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Nivát akarsz tuningolni??? :D Mekkora... :D :D :D :D Lehet, hogy megihlette a C20XE Lada, amit belinkeltél az Ascona topikba :D szerk.: akarom mondani, Rekord-Senator topik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Neeeem...nem gondolod, hogy ezt az orrukra kötik, hogy miért cserélnek le valamit... ...nyilván azért mert valaki nagyon jó pénzt kapott ezért... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Lada niva mv6...jópofa lenne...Na Gelko csinálj egyet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Neeeem...nem gondolod, hogy ezt az orrukra kötik, hogy miért cserélnek le valamit... ...nyilván azért mert valaki nagyon jó pénzt kapott ezért... :D :D :Djooo-jooo de a ténnyeekk téénnyyeekkkk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Lada niva mv6...jópofa lenne...Na Gelko csinálj egyet... :D szerintem menekülj Gelko inkább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Gelko kövi Lurdyra csak ilyennel jöhetsz... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts