Atommanó Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Várjáááá...mi az éjszakai bulájróóó beszélünk Piiistával... azt tom, hogy ott voltatok, mert egyszer amikor hasaltam a verda alatt akkor jöttetek...csak mire feltápászkodtam már nem láttalak.... :D Vagy a Dizsiben vóóótatok ott???? :D
rtomi Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Vagy a Dizsiben vóóótatok ott???? :D Mi nem járunk ilyen földi helyekre. :D Émmá öreg vagyok diszkózni.
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Öreg...hihi...mintha a nagyapám hallanám... :D
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Az ember annyi idős,amennyinek belül érzi magát...
rtomi Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Az ember annyi idős,amennyinek belül érzi magát... Hát a tegnapi egész napos konvojozás után elég öregnek éreztem magam. Aludtam is vagy 10 órát. Pedig max 6-ot szoktam. :D
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Hát a tegnapi egész napos konvojozás után elég öregnek éreztem magam. Aludtam is vagy 10 órát. Pedig max 6-ot szoktam. :D Pedig aszongyák a lemenő napnak is van ereje! :D
rtomi Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Pedig aszongyák a lemenő napnak is van ereje! :D Elég idegölő :D amikor az ifju hölgy mögötted egy 150 lovas Calibrában városon kivül 70-el halad és a védett uton is majdnem megáll,ha kereszteződéshez ér. Te mag figyeld a tükörben a mögötted jövő 6 autót nehogy valaki lemaradjon. :D Amikor félreálltam az ut szélén,hogy bevárjuk a többieket akkor a másik versenyző a B Omegával mindíg ugy állt be mögém,hogy nehogy lássak valamit a tükörből. :D
uncle Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 sziasztok opelos barátaim az úrban!! Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát. A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???.... Köszönöm nektek a segítséget uncle
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Egy igazi fostaliga... :D ez aljas rágalom kikérem magamnak :D nemhogy példát vennél és ilyenre festenéd a kadit :D :D :D hozok festéket még maradt bőven. :D
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Egyenlőre szar az a színe nélkül is... :D :D :D
Sörös Sanyi Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Gelko! Te meg hülye vagy...eladtad életem legjobb autóját...egy felnigyilkosnak... :D :D :D Gyilkolhatja! Ha egyszer valahogy Fehérvárra kerül a nagyvas, és elkezd bontódni, akkor lesz 5 gyári A Seni alufelnim pluszban. No persze ember nincs a föld hátán, aki ezeket türelmesen megvárná! :D
Xray Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 ez aljas rágalom kikérem magamnak :D nemhogy példát vennél és ilyenre festenéd a kadit :D :D :D hozok festéket még maradt bőven. :D Hát ha egyszer BARNA van írva a forgalmiba , próbáld meg másszínűre festeni igaz?? :D:lol:
Gelko Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 kép nélkül hirdet :D majd kiugrok megnézni,közel van...
Loboka Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 kép nélkül hirdet :D majd kiugrok megnézni,közel van... a flotta létszámcsökkenését akarod kompenzálni? :D
Gelko Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 a flotta létszámcsökkenését akarod kompenzálni? :D a megannyi lehetőségek egyike....
Gelko Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Na miva Gelko GSI-re vágysz??? :D :D :D ha személyautó akkor elképzelhető,de csak caravanba..-sedan sajna nincs...de akkor is van még vectra,omega stb... a másik lehetőség akkor terepjáró, ezesetben csak niva jöhet szóba -ár érték arányban verhetetlen...majdnem minden szarban elmegy, alkatrész bagóért van (váltó-difi 50 alatt, míg másnál 200 körül ) ellenben rohad hisz lada, komfort majdnem nulla, és kell alakítani a kasztnin h beférjen alá egy normális kerék....szóval bármi lehet
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Nivát akarsz tuningolni??? :D Mekkora... :D :D :D :D
Lanti Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 ha személyautó akkor elképzelhető,de csak caravanba..-sedan sajna nincs...de akkor is van még vectra,omega stb... a másik lehetőség akkor terepjáró, ezesetben csak niva jöhet szóba -ár érték arányban verhetetlen...majdnem minden szarban elmegy, alkatrész bagóért van (váltó-difi 50 alatt, míg másnál 200 körül ) ellenben rohad hisz lada, komfort majdnem nulla, és kell alakítani a kasztnin h beférjen alá egy normális kerék....szóval bármi lehet Coupe rendőr ismerőse mondta, hogy a rendörségnél is azért cserélték le öket mert az a 17l amit fogyaszt az nem egy vásorbarát autó :D persze biztos máshogy is használták őket :D
Stefan Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Nivát akarsz tuningolni??? :D Mekkora... :D :D :D :D Lehet, hogy megihlette a C20XE Lada, amit belinkeltél az Ascona topikba :D szerk.: akarom mondani, Rekord-Senator topik
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Neeeem...nem gondolod, hogy ezt az orrukra kötik, hogy miért cserélnek le valamit... ...nyilván azért mert valaki nagyon jó pénzt kapott ezért... :D :D :D
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Lada niva mv6...jópofa lenne...Na Gelko csinálj egyet... :D
Lanti Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Neeeem...nem gondolod, hogy ezt az orrukra kötik, hogy miért cserélnek le valamit... ...nyilván azért mert valaki nagyon jó pénzt kapott ezért... :D :D :Djooo-jooo de a ténnyeekk téénnyyeekkkk... :D
Lanti Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Lada niva mv6...jópofa lenne...Na Gelko csinálj egyet... :D szerintem menekülj Gelko inkább :D
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Gelko kövi Lurdyra csak ilyennel jöhetsz... :D :D :D
Recommended Posts