Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Várjáááá...mi az éjszakai bulájróóó beszélünk Piiistával...

azt tom, hogy ott voltatok, mert egyszer amikor hasaltam a verda alatt akkor jöttetek...csak mire feltápászkodtam már nem láttalak.... :D

Vagy a Dizsiben vóóótatok ott???? :D

Elküldve
Az ember annyi idős,amennyinek belül érzi magát...

Hát a tegnapi egész napos konvojozás után elég öregnek éreztem magam.

Aludtam is vagy 10 órát.

Pedig max 6-ot szoktam. :D

Elküldve
Hát a tegnapi egész napos konvojozás után elég öregnek éreztem magam.

Aludtam is vagy 10 órát.

Pedig max 6-ot szoktam. :D

Pedig aszongyák a lemenő napnak is van ereje! :D

Elküldve
Pedig aszongyák a lemenő napnak is van ereje! :D

Elég idegölő :D amikor az ifju hölgy mögötted egy 150 lovas Calibrában városon kivül 70-el halad és a védett uton is majdnem megáll,ha kereszteződéshez ér.

Te mag figyeld a tükörben a mögötted jövő 6 autót nehogy valaki lemaradjon. :D

Amikor félreálltam az ut szélén,hogy bevárjuk a többieket akkor a másik versenyző a B Omegával mindíg ugy állt be mögém,hogy nehogy lássak valamit a tükörből. :D

Elküldve

sziasztok opelos barátaim az úrban!!

Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát.

A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???....

Köszönöm nektek a segítséget

uncle

Elküldve
Egy igazi fostaliga... :D

ez aljas rágalom kikérem magamnak :D nemhogy példát vennél és ilyenre festenéd a kadit :D :D :D hozok festéket még maradt bőven. :D

Elküldve
Gelko!

Te meg hülye vagy...eladtad életem legjobb autóját...egy felnigyilkosnak... :D :D :D

Gyilkolhatja! Ha egyszer valahogy Fehérvárra kerül a nagyvas, és elkezd bontódni, akkor lesz 5 gyári A Seni alufelnim pluszban. No persze ember nincs a föld hátán, aki ezeket türelmesen megvárná! :D

Elküldve
ez aljas rágalom kikérem magamnak :D nemhogy példát vennél és ilyenre festenéd a kadit :D :D :D hozok festéket még maradt bőven. :D

Hát ha egyszer BARNA van írva a forgalmiba , próbáld meg másszínűre festeni igaz?? :D:lol:

Elküldve
Na miva Gelko GSI-re vágysz??? :D :D :D

ha személyautó akkor elképzelhető,de csak caravanba..-sedan sajna nincs...de akkor is van még vectra,omega stb...

a másik lehetőség akkor terepjáró, ezesetben csak niva jöhet szóba -ár érték arányban verhetetlen...majdnem minden szarban elmegy, alkatrész bagóért van (váltó-difi 50 alatt, míg másnál 200 körül ) ellenben rohad hisz lada, komfort majdnem nulla, és kell alakítani a kasztnin h beférjen alá egy normális kerék....szóval bármi lehet

Elküldve
ha személyautó akkor elképzelhető,de csak caravanba..-sedan sajna nincs...de akkor is van még vectra,omega stb...

a másik lehetőség akkor terepjáró, ezesetben csak niva jöhet szóba -ár érték arányban verhetetlen...majdnem minden szarban elmegy, alkatrész bagóért van (váltó-difi 50 alatt, míg másnál 200 körül ) ellenben rohad hisz lada, komfort majdnem nulla, és kell alakítani a kasztnin h beférjen alá egy normális kerék....szóval bármi lehet

Coupe rendőr ismerőse mondta, hogy a rendörségnél is azért cserélték le öket mert az a 17l amit fogyaszt az nem egy vásorbarát autó :D

persze biztos máshogy is használták őket :D

Elküldve
Nivát akarsz tuningolni??? :D

Mekkora... :D :D :D :D

Lehet, hogy megihlette a C20XE Lada, amit belinkeltél az Ascona topikba :D

szerk.: akarom mondani, Rekord-Senator topik

Elküldve
Neeeem...nem gondolod, hogy ezt az orrukra kötik, hogy miért cserélnek le valamit...

...nyilván azért mert valaki nagyon jó pénzt kapott ezért... :D :D :D

jooo-jooo de a ténnyeekk téénnyyeekkkk... :D
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.