Gelko Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Anti nem akarsz a kadettra valami fekete-sárga kombót ? olyan mint egy kis dongó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Anti nem akarsz a kadettra valami fekete-sárga kombót ? olyan mint egy kis dongó :D matt fekete és matt narancssárga lesz...hogy még milyen felosztásban nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 matt fekete és matt narancssárga lesz...hogy még milyen felosztásban nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Gelko! Te meg hülye vagy...eladtad életem legjobb autóját...egy felnigyilkosnak... :D :D :D :D :D De ez is milyen hihetetlen. Pont úgy csavarodott tekeredett, hogy nm lett szerintem baja a felninek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 :D :D De ez is milyen hihetetlen. Pont úgy csavarodott tekeredett, hogy nm lett szerintem baja a felninek :D vérprofi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Peti...LOL... A prímet azért a talin messze a Piiiista vitte a Senivel...na jó...persze...mert hajnali 3-kor még javában gyakorolták a forgást... :D Tudod mennyi volt az ? Kimegyünk. Hogy kell pontosan ? Brrrrrrr, brrrrrrrrrrrrr. Kiprobálod te is ? Cseréltünk, Brrrrrrr, brrrrrrrrrrrrr. Gumit hogy kell füstölni 1helyben ? Bázzz így elindul, bázz így lefullad, ez állítólag Antinak se ment, jó, akkor menjünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Gumit hogy kell füstölni 1helyben ? Bázzz így elindul, bázz így lefullad, ez állítólag Antinak se ment, jó, akkor menjünk :D Lacit nem kérdezted meg mi a titok ? :D sztem gyorsan szereltess be egy kapcsolót a fékkörbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Lacit nem kérdezted meg mi a titok ? :D sztem gyorsan szereltess be egy kapcsolót a fékkörbe :D Ántááál azt mondta, hogy le van kötve a hátsó fékkör :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Tényleg.. ezt kérdezni is akartam, hogy,hogy csináljátok, hogy fék, és mégis forog a hátsó(Anti, Manta... stb..) Külön kapcsolható első hátsó fék? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Na Redi mondj már valamit :D jóóóóóvóóóóót??? :D kőne egy ilyen gsi mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Na Redi mondj már valamit :D jóóóóóvóóóóót??? :D kőne egy ilyen gsi mi? :D Megkocsikáztattad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Me be sem kötöttük a hátsó fékkört...így be lehet állni egyenesebe forgás után...ez a videón is látszik.... amúgy a Senivel nem lehet mert eltolja az elejét valamiért...legalább is nekem nem sikerült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Na Redi mondj már valamit :D jóóóóóvóóóóót??? ;) kőne egy ilyen gsi mi? :D annyit tudok mondani mint ott: b+ :D :D mentem egy kört a Mor autójával...Szent Ég! Nincsennek rá szavak ha nem akarok trágár lenni :D ;) ;) Anti Kadettja nagyon szigoruan néz ki a Mattigokkal...ha egyszer kész lesz nagyon-nagyon szép kis jószág lesz :D A Coupe felnijét nem tudom miért nem fényképezte senki, vagy miért nem a karavánnal a szépségversenyre simán dobogós lett volna :D Az egész Albert familinak giganagy pacsi a szervezésért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ....A Coupe felnijét nem tudom miért nem fényképezte senki.... Ezt honnan tudod ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ezt honnan tudod ? :D Óhh most értél haza? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Óhh most értél haza? :D Tegyük fel. Benéztem még faházba is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 A Coupe felnijét nem tudom miért nem fényképezte senki, vagy miért nem a karavánnal a szépségversenyre simán dobogós lett volna :D Peti csinált jópár képet, én láttam és valóban nagyon szép a caravan :D Nekem NO1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Peti csinált jópár képet, én láttam és valóban nagyon szép a caravan :D Nekem NO1 Nem is értem miért nem vitte szépségversenyre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Lobo köszi a sok helpet...meg a kitartást...meg persze mindenkinek aki segített...vagyis próbált, mert hát sajnos a gond nem oldódott meg... viszont lábon hazaértünk...és a kapu elött a "megtörös visszafolyó ágas" cső eldurrant...de utolsó lendületből még beálltunk... :D Detti út közben sem szerette meg a Kadit...mert nem komfortos... :D Ott esett ki a pixisből a kicsikocsi...hogy nem volt benne elektromos ablak... :D :D :D Ja mi rendőrt nem láttunk...bár lehet utánunk hívták ki őket... :D Igazán nincs mit. Jövő hét szombatra remélem összeáll, mert igazábol addigra kell jónak lennie és szerintem már csak egy kis apróság sz..at és a miatt dadog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 hahahahahaha :D :D :D kié az ötlet? :D Hamarosan kiderül mennyi üres IceTea-s flakon fér egy Senatorba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 hahahahahaha :D :D :D http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picture...0374_111900.JPG kié az ötlet? :D Hamarosan kiderül mennyi üres IceTea-s flakon fér egy Senatorba :D :D Annál az ide-oda kormányrángatásnál amikor hátul füstölt a kerék mondtam is hogy idővel zavarni fogja ha a a lábához gurulnak majd az üres flakonok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én találtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én találtam... http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picture...2182_212517.JPG Pöpec a gép :D SZVSZ: egy kis sötétítőfóliát még elbírna :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nem is értem miért nem vitte szépségversenyre? :D nemtudom énsem pedíg az sztem nagy sikere lenne mert az egy igazán jóizlésű szép autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én találtam... http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picture...2182_212517.JPG Anti, ugye te is tudod hogy itt nem a caravant fényképezték :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts