Gelko Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Anti nem akarsz a kadettra valami fekete-sárga kombót ? olyan mint egy kis dongó :D
Atommanó Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Anti nem akarsz a kadettra valami fekete-sárga kombót ? olyan mint egy kis dongó :D matt fekete és matt narancssárga lesz...hogy még milyen felosztásban nem tudom...
Gelko Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 matt fekete és matt narancssárga lesz...hogy még milyen felosztásban nem tudom...
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Gelko! Te meg hülye vagy...eladtad életem legjobb autóját...egy felnigyilkosnak... :D :D :D :D :D De ez is milyen hihetetlen. Pont úgy csavarodott tekeredett, hogy nm lett szerintem baja a felninek :D
Gelko Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 :D :D De ez is milyen hihetetlen. Pont úgy csavarodott tekeredett, hogy nm lett szerintem baja a felninek :D vérprofi :D
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Peti...LOL... A prímet azért a talin messze a Piiiista vitte a Senivel...na jó...persze...mert hajnali 3-kor még javában gyakorolták a forgást... :D Tudod mennyi volt az ? Kimegyünk. Hogy kell pontosan ? Brrrrrrr, brrrrrrrrrrrrr. Kiprobálod te is ? Cseréltünk, Brrrrrrr, brrrrrrrrrrrrr. Gumit hogy kell füstölni 1helyben ? Bázzz így elindul, bázz így lefullad, ez állítólag Antinak se ment, jó, akkor menjünk :D
Gelko Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Gumit hogy kell füstölni 1helyben ? Bázzz így elindul, bázz így lefullad, ez állítólag Antinak se ment, jó, akkor menjünk :D Lacit nem kérdezted meg mi a titok ? :D sztem gyorsan szereltess be egy kapcsolót a fékkörbe :D
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Lacit nem kérdezted meg mi a titok ? :D sztem gyorsan szereltess be egy kapcsolót a fékkörbe :D Ántááál azt mondta, hogy le van kötve a hátsó fékkör :D
Laci4 Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Tényleg.. ezt kérdezni is akartam, hogy,hogy csináljátok, hogy fék, és mégis forog a hátsó(Anti, Manta... stb..) Külön kapcsolható első hátsó fék? :D :D
MOR16V Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Na Redi mondj már valamit :D jóóóóóvóóóóót??? :D kőne egy ilyen gsi mi? :D
Laci4 Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Na Redi mondj már valamit :D jóóóóóvóóóóót??? :D kőne egy ilyen gsi mi? :D Megkocsikáztattad? :D
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Me be sem kötöttük a hátsó fékkört...így be lehet állni egyenesebe forgás után...ez a videón is látszik.... amúgy a Senivel nem lehet mert eltolja az elejét valamiért...legalább is nekem nem sikerült...
redline Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Na Redi mondj már valamit :D jóóóóóvóóóóót??? ;) kőne egy ilyen gsi mi? :D annyit tudok mondani mint ott: b+ :D :D mentem egy kört a Mor autójával...Szent Ég! Nincsennek rá szavak ha nem akarok trágár lenni :D ;) ;) Anti Kadettja nagyon szigoruan néz ki a Mattigokkal...ha egyszer kész lesz nagyon-nagyon szép kis jószág lesz :D A Coupe felnijét nem tudom miért nem fényképezte senki, vagy miért nem a karavánnal a szépségversenyre simán dobogós lett volna :D Az egész Albert familinak giganagy pacsi a szervezésért!
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 ....A Coupe felnijét nem tudom miért nem fényképezte senki.... Ezt honnan tudod ? :D
Albert Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Ezt honnan tudod ? :D Óhh most értél haza? :D
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Óhh most értél haza? :D Tegyük fel. Benéztem még faházba is :D
Xray Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 A Coupe felnijét nem tudom miért nem fényképezte senki, vagy miért nem a karavánnal a szépségversenyre simán dobogós lett volna :D Peti csinált jópár képet, én láttam és valóban nagyon szép a caravan :D Nekem NO1
redline Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Peti csinált jópár képet, én láttam és valóban nagyon szép a caravan :D Nekem NO1 Nem is értem miért nem vitte szépségversenyre? :D
Loboka Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Lobo köszi a sok helpet...meg a kitartást...meg persze mindenkinek aki segített...vagyis próbált, mert hát sajnos a gond nem oldódott meg... viszont lábon hazaértünk...és a kapu elött a "megtörös visszafolyó ágas" cső eldurrant...de utolsó lendületből még beálltunk... :D Detti út közben sem szerette meg a Kadit...mert nem komfortos... :D Ott esett ki a pixisből a kicsikocsi...hogy nem volt benne elektromos ablak... :D :D :D Ja mi rendőrt nem láttunk...bár lehet utánunk hívták ki őket... :D Igazán nincs mit. Jövő hét szombatra remélem összeáll, mert igazábol addigra kell jónak lennie és szerintem már csak egy kis apróság sz..at és a miatt dadog.
redline Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 hahahahahaha :D :D :D kié az ötlet? :D Hamarosan kiderül mennyi üres IceTea-s flakon fér egy Senatorba :D :D
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 hahahahahaha :D :D :D http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picture...0374_111900.JPG kié az ötlet? :D Hamarosan kiderül mennyi üres IceTea-s flakon fér egy Senatorba :D :D Annál az ide-oda kormányrángatásnál amikor hátul füstölt a kerék mondtam is hogy idővel zavarni fogja ha a a lábához gurulnak majd az üres flakonok. :D
ivannorbi Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Én találtam... http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picture...2182_212517.JPG Pöpec a gép :D SZVSZ: egy kis sötétítőfóliát még elbírna :D :D
Xray Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Nem is értem miért nem vitte szépségversenyre? :D nemtudom énsem pedíg az sztem nagy sikere lenne mert az egy igazán jóizlésű szép autó :D
Loboka Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 Én találtam... http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picture...2182_212517.JPG Anti, ugye te is tudod hogy itt nem a caravant fényképezték :D :D :D :D
Recommended Posts