Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
lurdyná megdumáljuk. Szerintem ugyis Diny, Sárga, Davey, Racce és még talán mások ide jönnek hozzánk és innen megyünk. Aztán ott még pár embert felszedünk akko és máris dugót csináltunk :D

Kapol akkor Rendezői sárgacuccot már holnap.

Elküldve
Sonique!

Maradt 3 vezeték ami a moci felöl jön.

barna-piros

piros-fehér

kék

tudunk ezekröl valami infot?

köcce

nem kell ám az összesnek bekötve lennie ...

nekem sincs

Elküldve
Na veszélyben a hétvége... :D

Kinnt voltam ma Kadit csinálni...első futómű okés...megasabb nem lett sokkal, de legalább nem ül össze....kiállni így sem sikerült még az udvarból... :D

viszont megint elkezdte a ledadogást....először csak terhelésen csinálja...aztán meg már alapjáratos gázpedáltaposásra is üresen...

Mi a tök lehet...Ac egy turbósé van bennt (elvileg az jól műxik, bár nagyon hülye hangja van...) elöl spriccel szépen a benya...

már kicsit b@ssza a csőröm, hogy több idő megy el erre a b@szársra mint az egész moci projekt...ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá... :D

bazzeg tankot kell cserélni szerinted amit be linkeltem miért volt catch tank a normal tank utan valoszinuleg ezért

de ha nem hallgatsz az emberre akkor ez van elég lessz a csö is :D

Elküldve
köszi srácok sokat segitettekek.. le is megyek kipróbálom az 5leteket! :D :D

a pillangoszelep jeadojat kicseréltétek ? vagy be allitottátok ???

probald meg hogy a motortérböl egy kicsit erössebben visszatolod a pillangoszelepet és ha jobb az alapjarat akkor csak szarul van be allitva

a mikrokapcsolo

Elküldve
bazzeg tankot kell cserélni szerinted amit be linkeltem miért volt catch tank a normal tank utan valoszinuleg ezért

de ha nem hallgatsz az emberre akkor ez van elég lessz a csö is :D

Abban valóban volt...de azt mondja mindenki, hogy ugyan olyan az injektoros meg a karbis tankja...

meg néztem én is ilyeneket azokban pl nem volt semmi...

Elküldve
Abban valóban volt...de azt mondja mindenki, hogy ugyan olyan az injektoros meg a karbis tankja...

akkor vagy szarul kötöttétek be a motorvezérlöt vagy tovabbra is szar a tank hozza akarki akarmit is mond

mennyi c20xe c kadett rohangal itthon ? mert ha van akkor nezd meg azt ..

ha meg nincs akkor csak a probalgatas marad ...

és kössd be a motorkontrol lampat

Elküldve
Ezt úgy elképzeltem alapjárat közben és ahogy szépen belobban aztán husss az egésznek! :D

Belőtted magad? Jó az anyag, mi? :D

Sörhastól nem férsz mi? :D

Olyan opcióm nekem nem van :D

ezt már én is mondtam neki rég... de úgy látszik még nem volt elég a szívás neki :D

Szerintem egyébként nem a tankban van a bibi... valami kehéje a motornak van,

valami nem jó, vagy nem jól van kötve. :D

Anti! Hozd ki Lurdyhoz, ott minden probléma megoldásra talál! :D

Elküldve

Tankszellőztetés?

Elküldve
akkor vagy szarul kötöttétek be a motorvezérlöt vagy tovabbra is szar a tank hozza akarki akarmit is mond

mennyi c20xe c kadett rohangal itthon ? mert ha van akkor nezd meg azt ..

ha meg nincs akkor csak a probalgatas marad ...

Van xe, de nem kadett hanem manta...viszont nem injektoros...hanem weberes...

kontroll lámpát Laci ma elvileg beköti....

Elküldve
Van xe, de nem kadett hanem manta...viszont nem injektoros...hanem weberes...

kontroll lámpát Laci ma elvileg beköti....

igen én is tudok ilyet de az injectoros de nem kadett hanem astra és gsi nek hivjak :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.