Atommanó Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Bárki más lenyom, mert ők nem szédülnek el :D :D ennyi előnyt kapnak... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hogy áll amúgy a kocsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Fényezés nem lesz...mert félő, hogy nem száradna meg teljesen a festék...úgyhogy a design még hagy majd némi kívánnivalót maga után... amúgy valamit ki kell találni az eleje megemeléséhez, mert az eddigi 3 rugó egyike sem segített igazán, bár már 1 cm-vel feljebb van... A többi pénteken kiderül, ha veszem a bátorságot és elhozom, és ótókázok vele...majd szombaton vissza a Ring talira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 na akkor majd pörgőversenyzünk... :D jó, majd ha lesz jó csúszós placc :D sajnos nem tudok túl nagy súly/lóerő aránnyal büszkélkedni :D Told ki szombaton és pörögj vele :D :D Szombaton nem leszek ott, túrázom a keszthelyi hegységben :D Amúgy múlt hét végén meghúzták parkolóban az omegát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 most tényleg képes vagy nem kijönni??? Nem mondom, hogy papírkutya vagy...mert nem degradálok le ennyire egy papírkutyát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 ....jó, majd ha lesz jó csúszós placc :D.... Télen béreljük ki a műjégpályát ? :D Valszeg esni fog, mit akarsz még ennél többet ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 most tényleg képes vagy nem kijönni??? Nem mondom, hogy papírkutya vagy...mert nem degradálok le ennyire egy papírkutyát... :D Hát jah. Minden évben van 2-3 túra, amire elmegyek, és az egyik pont most lesz :D Szóval majd Soltvadkerten pótolunk! Készülj vazze! :D Télen béreljük ki a műjégpályát ? :D Valszeg esni fog, mit akarsz még ennél többet ? :D Béreljük, vazze! :D Ha esni fog pénteken és szombaton is, akkor nem megyek túrázni, hanem a ringes társaság fényét emelem. Így jóóóó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 ....Ha esni fog pénteken és szombaton is, akkor nem megyek túrázni, hanem a ringes társaság fényét emelem. Így jóóóó? :D.... Na mivan rambókám, a mocsárjárás az már nem pálya ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Na mivan rambókám, a mocsárjárás az már nem pálya ? :D :D nem vagyok én offroadra vizsgáztatva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 nem vagyok én offroadra vizsgáztatva :D A kis pocsolyában is elmerülsz miii??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A kis pocsolyában is elmerülsz miii??? :D :D :D Tud úszni, de egy lapáttal megoldjuk a kérdést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Tud úszni, de egy lapáttal megoldjuk a kérdést :D :D Pííísta! Te meg a lapát????? :D :D Nehogy máá agyondógozd véletlen magad! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A kis pocsolyában is elmerülsz miii??? :D :D :D Nagyon mély nyomot tud ám hagyni egy rába-steiger :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Pííísta! Te meg a lapát????? :D :D Nehogy máá agyondógozd véletlen magad! :D :D :D Mondtam már, hogy kiválóan tudok ásni. Főleg este :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Mondtam már, hogy kiválóan tudok ásni. Főleg este :D :D akkkóóóóááássssááááakkkóóó'! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 akkkóóóóááássssááááakkkóóó'! :D Azt csinálom, aláásom a nemlétező renomédat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Azt csinálom, aláásom a nemlétező renomédat :D Csak vigyázz, rád ne omoljon az a nem létező bizbasz, miközben aláásod... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Csak vigyázz, rád ne omoljon az a nem létező bizbasz, miközben aláásod... :D :D Majd csak figyelj, majd fentről integetek neked :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Majd csak figyelj, majd fentről integetek neked :D :D Miután rádomlott? Akkor inkább lentről, nem? Eltévesztetted az irányt... Luciferék lent bandáznak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Nagyon mély nyomot tud ám hagyni egy rába-steiger :D :D :D Ezt én sem mondhattam volna szebben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Fényezés nem lesz...mert félő, hogy nem száradna meg teljesen a festék...úgyhogy a design még hagy majd némi kívánnivalót maga után... A többi pénteken kiderül, ha veszem a bátorságot és elhozom, és ótókázok vele...majd szombaton vissza a Ring talira... akkor szerencsés vagyok, hogy nem maradok le a szombati tetőrerakástól, mert a pénteket úgyse éli túl alattad :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 akkor szerencsés vagyok, hogy nem maradok le a szombati tetőrerakástól, mert a pénteket úgyse éli túl alattad :D ;) :D :D ezt a nagyképű aláírást: "present: c20xe..... future: c20???" :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ezt a nagyképű aláírást: "present: c20xe..... future: c20???" :D :D :D :D 20seh re gondoltam csak elirtam.. :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 az alapjárat még mindig magas.. valahol még falslevegőt szív... tegnap cseréltünk Dinyvel alapjárati mocit meg légtömegmérőt, de nem hozta meg a várt eredményt.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 20seh re gondoltam csak elirtam.. :D :D :D ;) Had segítsek. Fjúcsör kocsijában C20let van :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts