opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Azért szerintem nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy ebben az A Vectrában nem volt aktív sperr, sőt a féltengelyek is a gyáriak voltak. :D A subaruról és annak a hajtásláncáról beszéltem :D A linkelt vectrával azért nem kicsit lájtosabb pörgést sikerült abszolválni, mint az előtte linkelt subaruval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A subaruról és annak a hajtásláncáról beszéltem :D A linkelt vectrával azért nem kicsit lájtosabb pörgést sikerült abszolválni, mint az előtte linkelt subaruval :D Mert az egy WRC bázzeeeee :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Mert az egy WRC bázzeeeee :D :D Íííííígy van. :D Köszönjük az észrevételt Pííístabááá! :D Pont arról volt szó, hogy ezen nem csak az osztómű adja azt a változást, ami miatt ilyen szépet tud pörögni anélkül, hogy utána tornácvasnak lehessen max használni a hajtásláncot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Azt hittem ma láttad,mert az már a fényezőnél van..... :D Ja, nem. Akkor outdated :D Ha minden igaz, akkor csütörtökön Lurdyban megcsodálom :D De lehet, hogy csak jövő héten megyek. Akkor mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ja, nem. Akkor outdated :D Ha minden igaz, akkor csütörtökön Lurdyban megcsodálom :D De lehet, hogy csak jövő héten megyek. Akkor mindenképp. A héten tervezem hogy kinézek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A héten tervezem hogy kinézek :D :D de rács ugyse lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 de rács ugyse lesz :D Nemvalószinű :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A héten tervezem hogy kinézek :D :D Jó lenne és akkor tudunk esetleg beszélni a szombatról is ha úgy alakul. Midnenesetre jó lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Tudom, hogy szemét dolog de nem bírtam megállni és csúnyán kinevettem ezt az autót :D Kadett Caravan, papírok nélkül, c20xe-vel....5 kiló :D (bónusz 1.4es motor) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Jó lenne és akkor tudunk esetleg beszélni a szombatról is ha úgy alakul. Midnenesetre jó lenne :D Most látom írtál a talitopikba. Ami jó lenne még hogy az OMV kúton tényleg legyen vki aki odakíséri az embereket, pl PehiCsabi (?) Előtte nem sok dolgunk lesz szerintem, annyi hogy a kukászacsikat ki kell tegyük, esetleg wcpapirt meg szappanokat is (mert azt nem adnak). Megbeszélni hogy ki hova álljon, kitenni Aprók az Aprókért gyűjtőládát (vagy kijelölni a helyét mert Pista gondolom később ér oda :D ) Beüzemelni a technikát, előkészíteni a szlalompályát jajj azért lesz pár dolog. Lehet hétre ki kellene érnünk úgyis elkésünk és fél nyolc lesz belőle ami úgy nagyjából okés lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Íííííígy van. :D Köszönjük az észrevételt Pííístabááá! :D Pont arról volt szó, hogy ezen nem csak az osztómű adja azt a változást, ami miatt ilyen szépet tud pörögni anélkül, hogy utána tornácvasnak lehessen max használni a hajtásláncot :D Akkó reális az összemérés igaz ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Most látom írtál a talitopikba. Ami jó lenne még hogy az OMV kúton tényleg legyen vki aki odakíséri az embereket, pl PehiCsabi (?) Előtte nem sok dolgunk lesz szerintem, annyi hogy a kukászacsikat ki kell tegyük, esetleg wcpapirt meg szappanokat is (mert azt nem adnak). Megbeszélni hogy ki hova álljon, kitenni Aprók az Aprókért gyűjtőládát (vagy kijelölni a helyét mert Pista gondolom később ér oda :D ) Beüzemelni a technikát, előkészíteni a szlalompályát jajj azért lesz pár dolog. Lehet hétre ki kellene érnünk úgyis elkésünk és fél nyolc lesz belőle ami úgy nagyjából okés lehet... húúúúúúúúúúúúúúú az nagyon korán van :D ,én mondtam hogy elötte segítek tehét rám számíthatsz.....Ki fog a kapuban állni?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Akkó reális az összemérés igaz ? :D :D Nem én kezdtem a calibra 4x4-et emlegetni a subarus pörgés láttán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ki fog a kapuban állni?????? 10 és 11 közt kell sok ember kellene a minél gyorsabb beengedés érdekében. Utána Orsi meg huga vállalta hogy egész nap ülnek a kapuban. Mondtam hogy nem lesz valami jó, de aszonták nembaj, ellesznek :D Kértem vókitókit meg mellényeket Hemitől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Jaha hétvégén összeröfi most jut eszembe :D Nézem milyen kapu miylen mellény :D Azt most esett le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Nem én kezdtem a calibra 4x4-et emlegetni a subarus pörgés láttán... :D Nem azt mondta, hogy ugyanaz, hanem azt : nem élérhetetlen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 ....Megbeszélni hogy ki hova álljon, kitenni Aprók az Aprókért gyűjtőládát (vagy kijelölni a helyét mert Pista gondolom később ér oda :D ).... Azt azért jó lenne jelezni, hogy bárki hozhat aprót, mert csak úgy senki nem mászkál zsebében fél kiló apróval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szerintem 9-re ráérnénk kimenni....7-től 10-ig...mit csinálnánk??? Fel akarod velünk ásatni a placcot??? Mert amit felsoroltál az 5 perc...a szlalompálya meg gondolom már ki van találva...nagyjából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Azt azért jó lenne jelezni, hogy bárki hozhat aprót, mert csak úgy senki nem mászkál zsebében fél kiló apróval :D Jogos. Mivel elég sok fórumon megy a dolog ezt nem tudom megoldani, és honlapot sem fogok már csinálni a talinak. Arra azért mindenesetre jó lesz a dolog ha lesz hogy ki tudjuk írni hogy az összegyűlt aprókat meddig gyűjti a MOTE kiknek és hol lehet leadni. Pl. Szerintem 9-re ráérnénk kimenni....7-től 10-ig...mit csinálnánk??? Fel akarod velünk ásatni a placcot??? Mert amit felsoroltál az 5 perc...a szlalompálya meg gondolom már ki van találva...nagyjából... Hát hétre nem érnénk ki az tuti, de 9 akkoris késő. Nincs kitalálva :D Mindjárt beszélek Turcsik Tomival megkérdem mit szoktak oda csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Azt azért jó lenne jelezni, hogy bárki hozhat aprót, mert csak úgy senki nem mászkál zsebében fél kiló apróval :D Én viszek egy közepes kupacot, ha nem felejtem el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Te Albi nem azt mondtad hogy segíteni kéne kint pízt szedni meg ilyenek? Én menjek az OMVre? Nem tudják hun a Hungaroring? Há ki van táblázva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Nem azt mondta, hogy ugyanaz, hanem azt : nem élérhetetlen :D Omegával is lehet tök jót pörögni olcsóbban is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Omegával is lehet tök jót pörögni olcsóbban is... :D na akkor majd pörgőversenyzünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Omegával is lehet tök jót pörögni olcsóbban is... :D Told ki szombaton és pörögj vele :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 na akkor majd pörgőversenyzünk... :D Bárki más lenyom, mert ők nem szédülnek el :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts