J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 annyira soha nem fogom mint egy RC-t tudnék :D :D :D Lanti! Most mi lesz Karcsikával? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Mestermunka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Mestermunka. RIP McCrash! :D Azért a végén kemény a 4 kerékkel körbe-körbe! :D Calisok csak álmodnak ilyen 4x4-ről! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 RIP McCrash! :D Azért a végén kemény a 4 kerékkel körbe-körbe! :D Calisok csak álmodnak ilyen 4x4-ről! :D azért nem elérhetetlen a dolog, kb 300 ezer Ft. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Mestermunka. Tápi! Ezt nézd meg 2:10-től! McRea a ciprus ralin párszor megborította a vasat,de végig ment vele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Tápi! Ezt nézd meg 2:10-től! McRea a ciprus ralin párszor megborította a vasat,de végig ment vele! :D Szerencsétlen autók. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Szerencsétlen autók. :D Az a kókusz a végére már nemkicsit le volt gyalázva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Az a kókusz a végére már nemkicsit le volt gyalázva! :D De bevitte a célig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Tápi! Ezt nézd meg 2:10-től! McRea a ciprus ralin párszor megborította a vasat,de végig ment vele! :D Klássszikus :D Focus Coupe :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 De bevitte a célig! :D Én is ezt mondtam Gellértnek, amikor hazavittük a sánta kombit :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 vagy már krumplit is fogyaszt az OOOO?? lehet belőle csinálni bioüzemanyagot! :D azért nem elérhetetlen a dolog, kb 300 ezer Ft. :D Mármint mi? Hogy beülhess egy ilyenbe 1 perc pörgésre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Coupe! Az övet anno hol vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 ......Inkább ültettni kell rajta még :D :D :D Porig ültetni mi?? :D:lol::D nehogy véletlen egy kisujj is beférjen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Mármint mi? Hogy beülhess egy ilyenbe 1 perc pörgésre? :D az osztómű kerül annyiba, mondjuk egy ilyen prögéshez kevés a gyári 204 paci ugyhogy arra is kell költeni, de most csak a hajtásrol volt szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Porig ültetni mi?? :D:lol::D nehogy véletlen egy kisujj is beférjen :D Nehogy beférjen a kerékbilincs :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 az osztómű kerül annyiba, mondjuk egy ilyen prögéshez kevés a gyári 204 paci ugyhogy arra is kell költeni, de most csak a hajtásrol volt szó :D Az osztómű kicsiny része egy ilyen rendszernek :D Féltengelycsuklók... sperrdifik... és persze az osztómű és a sperrek aktívan szabályozhatóak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Az osztómű kicsiny része egy ilyen rendszernek :D Féltengelycsuklók... sperrdifik... és persze az osztómű és a sperrek aktívan szabályozhatóak. :D Azért szerintem nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy ebben az A Vectrában nem volt aktív sperr, sőt a féltengelyek is a gyáriak voltak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Nehogy beférjen a kerékbilincs :D :D Az már most se fér be...... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Az már most se fér be...... :D :D :D :D Igen, láttam :D Meg az ismertető jelek is változtak, főleg az elején :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Igen, láttam :D Meg az ismertető jelek is változtak, főleg az elején :D :D Mire gondolsz????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Mire gondolsz????? :D A fekete díszrácsra, vagy hogyishíjják... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Fel nem adom,de addig biztos nem nyúlok hozzá míg a szilentet meg a gömbfejeket ki nem cserélem,meg a hátsó tárcsát...Ahhoz úgy is le kell venni a kereket :D Wow.. én nem is láttam ezt a felnit..nagyon céép.. de ez most tényleg és nem csontig :D Ééééés? Rövid távú tapasztalatok? ÁÁÁÁLAT? (fék) : :D Meg,mert nem olyan egyszerü mint amilyennek kinéz.....Azért az jó hogy most elég volt egyszer kicserélni..... :D :D Kicsit sebes a térdem,meg kék zöld...de ez legyen a legnagyobb gondom Viszont a kormányösszekötögöbfejkiszedésétszabadalmaztattnikellene Ejj. mikrőőől maradtam(tunk) le.. (bár én asszem pont melóztam :D ) A fekete díszrácsra, vagy hogyishíjják... :D Rieger hűtőmaszk..(ha jóó tom..igaz nem gyári.. de kit érdekel ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A fekete díszrácsra, vagy hogyishíjják... :D Azt hittem ma láttad,mert az már a fényezőnél van..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Wow.. én nem is láttam ezt a felnit..nagyon céép.. de ez most tényleg és nem csontig :D Ééééés? Rövid távú tapasztalatok? ÁÁÁÁLAT? (fék) : :D Igazából nem tudom mennyivel jobb,egynelőre nem teszteltem.Nem akarom elégetni a betétet az elején.Annyi biztos hogy sokkal kevesebb ideig és kevésbé kell nyomni a féket normál használat mellett mint eddig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Igazából nem tudom mennyivel jobb,egynelőre nem teszteltem.Nem akarom elégetni a betétet az elején.Annyi biztos hogy sokkal kevesebb ideig és kevésbé kell nyomni a féket normál használat mellett mint eddig :D Jah.. tényleg.. én maaha :D Nah majd akkor kiderül.. biztos szupi lesz.. ha más nem, már a látványa is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts