Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ez is az Én ötletem volt,és mivel nem bír várni,jön is hozzám a másik SFIdobozért :D :D :D masik sfi dobozért ? minek .. gumi tömités nem szokott szétt menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ez is az Én ötletem volt,és mivel nem bír várni,jön is hozzám a másik SFIdobozért :D :D :D gépháztetőért menne ilyen lelkesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 gépháztetőért menne ilyen lelkesen :D én lelkesen mentem gépháztetöért az istvánhoz meg is kaptam kölcsönbe csuda szép is lett vele a kocsim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 gépháztetőért menne ilyen lelkesen :D Azt is elintéztem neki.....csak el kell menni érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 én lelkesen mentem gépháztetöért az istvánhoz meg is kaptam kölcsönbe csuda szép is lett vele a kocsim :D Ne panaszkodj...:D...Nagyon szép volt a sárga fekete kombináció :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Azt is elintéztem neki.....csak el kell menni érte :D minek az neki ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 minek az neki ?? Mert a másik szét van rohadva,mert rosszul let megcsinálva.Albertnek meg van egy fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Állatul néz ki, szerintem jobb mint az elöző. :D Nem is lehet 1 lapon említeni a kettőt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 István, Hátsó nyergeid hova lettek ? Elvitte a szisza ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 mér te járol??? hová? Érdre még azóta se toltátok le arcotokat, pedig Diny vagy 2 km-re lakik innen....... mér én járok Dinyhez? JA és ha nem hívnak nem megyek még mindíg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 NA grat LAnti a mocihoz. Remélem az első hibácskák után jo lesz és élvezni fogod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 NA grat LAnti a mocihoz. Remélem az első hibácskák után jo lesz és élvezni fogod. átod, van akinek bejön ez a motorvaria :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 átod, van akinek bejön ez a motorvaria :D xere lehet nekem is elsőre bejön majd egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 NA grat LAnti a mocihoz. Remélem az első hibácskák után jo lesz és élvezni fogod. annyira soha nem fogom mint egy RC-t tudnék :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ja és saját kezü szereléssel, é Diny segítséggel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 xere lehet nekem is elsőre bejön majd egyszer. NE-t meg nem próblod többször nemde ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 annyira soha nem fogom mint egy RC-t tudnék :D :D :D Vasárnap kiugrottunk asszonnyal hűvösvölgybe a pályára és 2 órát mentem vele a pályán. Hát szegény kapott jot és rosszat is. A gumi is megkopott és volt pár levegőben tengely körül fordult 360. De ha megszokja az ember a pályát akkor egyre jobban megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Gratula Lanti! Használd egészséggel!!! :D István! jók lettek a felnik, de az hogy úgy fog kinézni mint egy 16-os azt én előre megmondtam...merthogy a belső pereme befele húz...de ettől még szép...csak hátul kéne szélesíteni, és kihozni azokat a kerekeket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 NE-t meg nem próblod többször nemde ? :D Hát kihagynám ha lehet. Tudod max 30 és van egy nem olajat evő mocim. Aha.......ˇ^˘°˛˛``˙stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ja Sonique! Egy kábelkötegdarabod nálam van ám...szal nem tűnt el...még... :D Meg egy crowa is szötymörög az Audiban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 István! jók lettek a felnik, de az hogy úgy fog kinézni mint egy 16-os azt én előre megmondtam...merthogy a belső pereme befele húz...de ettől még szép...csak hátul kéne szélesíteni, és kihozni azokat a kerekeket... :D Biztos hogy nem kell szélesíteni,mert ha lehetett volna akkor még most is az Azev lenne :D Ez ennyi,és így is marad.....Jó ez így legalább nem kell attól retegnem hogy megint oda lesz a perem németország felé.....Mert ha kibírta a 4felnit meg a többi cuccot,ami alaphangon 100kg akkor nem lehet gond és ez nekem többet számít.Inkább ültettni kell rajta még :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ja Sonique! Meg egy crowa is szötymörög az Audiban... :D pont a zsák krumpli mellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 pont a zsák krumpli mellett :D hol férne el egy zsák krumpli a 2 hordó víz mellett?! :D :D vagy már krumplit is fogyaszt az OOOO?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 pont a zsák krumpli mellett :D Áki bácsi esetleg lehetne valamelyik nap meg1x összefutni hasonló okokbol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01957.jpg Zorro segít ha baj van! ®Ace Ventura :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts