Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 jo lenne ha hatra raknad a nagyobbik pogit milyen ÉGÖ már hogy elöl szélesebb a kocsi nyomtávja mint hátul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 nah akkor az a baj h nekem 1 csati volt a kötegemen, amit behuztunk kábelt meg 3 csatis.. és igy a behuzott 3 csatibol kell csinálni egyet ami ment az enyémre.. ott minden szin passzol, csak kimaradt 3 vezeték az egyik behuzott csatirol... azon van olyan dundi kábel, de az nem az órához megy hanem a mocitérből jön. a kék-kékel van összekötve :D ha ki marad vezeték az nem baj nem kell mind össze kötni mind csak akkor hasznalatos ha full felszereltségü a kocsi .. igen ami a mocitol jön arrol beccélek ... az olyen kicsit bili kék vagy nagyon sötét ... és a masik kötegben is csak 1 kéknek kell lennie .. ha van masik kék is akkor sokat ittál, elvileg nincs de csodak még lehetnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 jo lenne ha hatra raknad a nagyobbik pogit milyen ÉGÖ már hogy elöl szélesebb a kocsi nyomtávja mint hátul :D Nem fér el,és ez szinte biztos...... :D megnéztük az Attilával....Egyik oldal még talán de a másikon biztos nem.Egyenlőre így marad,max jövöre másik felni vagy peremcsere és kicsit emelünk a hátulján....Kell még vennem 2 hátsó tárcsát is.Úgyhogy most minden így marad mert nincs erre pénzem és idén már elég volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 valaki nem akaar épp olajat cserélni a traktorjában ?? mert vannék olajat angliábol és ha tobbet veszek olcsobban ki jon full észter olaj 10w50 es és olyan 3500ft/liter itthon nincs 5e ft alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nem fér el,és ez szinte biztos...... :D megnéztük az Attilával....Egyik oldal még talán de a másikon biztos nem.Egyenlőre így marad,max jövöre másik felni vagy peremcsere és kicsit emelünk a hátulján....Kell még vennem 2 hátsó tárcsát is.Úgyhogy most minden így marad mert nincs erre pénzem és idén már elég volt...... de kis sem probáltad ugy feladod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 de kis sem probáltad ugy feladod :D Fel nem adom,de addig biztos nem nyúlok hozzá míg a szilentet meg a gömbfejeket ki nem cserélem,meg a hátsó tárcsát...Ahhoz úgy is le kell venni a kereket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ha ki marad vezeték az nem baj nem kell mind össze kötni mind csak akkor hasznalatos ha full felszereltségü a kocsi .. igen ami a mocitol jön arrol beccélek ... az olyen kicsit bili kék vagy nagyon sötét ... és a masik kötegben is csak 1 kéknek kell lennie .. ha van masik kék is akkor sokat ittál, elvileg nincs de csodak még lehetnek :D 2 jön a mocitól egy rendes kék meg egy olyan vastag ami mondtál de az inkabb olyan turkizkékesvalamilyen.. kicsit sötét volt már. :D 1 megy tovább ami volt nekem köteg az is rendes kék színű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nem fér el,és ez szinte biztos...... :D megnéztük az Attilával....Egyik oldal még talán de a másikon biztos nem.Egyenlőre így marad,max jövöre másik felni vagy peremcsere és kicsit emelünk a hátulján....Kell még vennem 2 hátsó tárcsát is.Úgyhogy most minden így marad mert nincs erre pénzem és idén már elég volt...... voltam én is tarr nal hallam most nem kellett utana huzni a csavarnak :D annyi a titka ezekszerint hogy ne te csinald a futomüved :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Viszont arra is gondoltam hogy lehetne a nyomtáv alá rakni még egy nyomtávot,mert nekem így tetszik hogy elöl kilóg kicsit a kerék :D És akkor lehetne játszani a méretekkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 voltam én is tarr nal hallam most nem kellett utana huzni a csavarnak :D annyi a titka ezekszerint hogy ne te csinald a futomüved A lehúzást egyedül csináltam..... :D :D :D Amúgy meg ha nem vagytok ott akkor biztos hogy sose végzek vele és még most is ott lennék :D :D Köszi mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 2 jön a mocitól egy rendes kék meg egy olyan vastag ami mondtál de az inkabb olyan turkizkékesvalamilyen.. kicsit sötét volt már. :D 1 megy tovább ami volt nekem köteg az is rendes kék színű. neked a vastag kék kell ami a motortol jön ha jön masik is akkor az nem jo ... remélem nem azt kötöttétek öccce vicca :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 neked a vastag kék kell ami a motortol jön ha jön masik is akkor az nem jo ... remélem nem azt kötöttétek öccce vicca :D dede rossz van bekötve.... És miért nincs BC-m azt nem tudod véletlen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 A lehúzást egyedül csináltam..... ;) :D :D Amúgy meg ha nem vagytok ott akkor biztos hogy sose végzek vele és még most is ott lennék :D :D Köszi mindenkinek :D mindig megfogadod hogy nem csinalod még1x te de aztan győz a pénztárca meg az Idö :D azért a golyalába jol rádesett :D maradt valami nyoma ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 dede rossz van bekötve.... És miért nincs BC-m azt nem tudod véletlen? :D mi az hogy nincs ??? kivettétek a kocsibol elbontotta a diny vagy mi ?? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 mi az hogy nincs ??? hát hogy nem mutat értéket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 mindig megfogadod hogy nem csinalod még1x te de aztan győz a pénztárca meg az Idö :D azért a golyalába jol rádesett :D maradt valami nyoma ?? Meg,mert nem olyan egyszerü mint amilyennek kinéz.....Azért az jó hogy most elég volt egyszer kicserélni..... :D ;) Kicsit sebes a térdem,meg kék zöld...de ez legyen a legnagyobb gondom :D ;) Viszont a kormányösszekötögöbfejkiszedésétszabadalmaztattnikellene :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 hát hogy nem mutat értéket :D de mit nem mutat ?? mert a fogyasztast azt nem ugy szamolja ki .. de ahoz kell egy km jell hogy mozog a kocsi de ha egyatalan nem muxik akkor valamit jol félre lett kötve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 hát hogy nem mutat értéket :D mutat az, méghozzá milyen jó értékeket :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 de mit nem mutat ?? mert a fogyasztast azt nem ugy szamolja ki .. de ahoz kell egy km jell hogy mozog a kocsi de ha egyatalan nem muxik akkor valamit jol félre lett kötve hát az átlag fogyi 0.1 megtehető km 999 pill fogyi 0.0 atlag seb 30 asszem ablakmosofolyadék hiányzik... ezeket irja jah meg bremsbelag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 hát az átlag fogyi 0.1 megtehető km 999 pill fogyi 0.0 atlag seb 30 asszem ablakmosofolyadék hiányzik... ezeket irja jah meg bremsbelag :D hat erre nem tudok mit mondani valami félre van kötven nem kap meg valamilyen jelet és, vagy rövidre zartatok valamit ami magbolonditotta szegény bc-t ... yahh a masik .. talan att kéne programozni a bc-t C20xe motorhoz sokat segitene a helyzeten Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 hat erre nem tudok mit mondani valami félre van kötven nem kap meg valamilyen jelet és, vagy rövidre zartatok valamit ami magbolonditotta szegény bc-t ... yahh a masik .. talan att kéne programozni a bc-t C20xe motorhoz sokat segitene a helyzeten vagy kérsz diny töl egy olyat ami c20xe gsi ben volt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 hát az átlag fogyi 0.1 megtehető km 999 pill fogyi 0.0 atlag seb 30 asszem ablakmosofolyadék hiányzik... ezeket irja jah meg bremsbelag :D Na kell ennél több,ilyen keveset még soha nem evett. :D Alapjárati poti és Sfi ház tömítés sztm ez a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Alapjárati poti és Sfi ház tömítés sztm ez a baj. Ez is az Én ötletem volt,és mivel nem bír várni,jön is hozzám a másik SFIdobozért :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Na kell ennél több,ilyen keveset még soha nem evett. :D Alapjárati poti és Sfi ház tömítés sztm ez a baj. alapjarati Poti ?? az csak 20XE ben van c20xe ben nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts