coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Mikor vetted le a kupackot amúgy ? Semmi baja nincs a víznek...szerintem biztos nem forr,mert tegnap este elindult a venti többször is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Semmi baja nincs a víznek...szerintem biztos nem forr,mert tegnap este elindult a venti többször is.... ma is elindul és amikor mérte az Ákos a 110 fokot a comp-on akkor is leszedtük és semmi forrás.. stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Semmi baja nincs a víznek...szerintem biztos nem forr,mert tegnap este elindult a venti többször is.... És hun van a nyomás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 nah ilyen lett.. pont mintt 1 XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 És hun van a nyomás ? Milyen nyomás??????A termosztát nyit zár rendesen a venti kapcsol,nem habos a víz.... Az Ne nek messze nem olyan a motorvezérlő computer csatijai,így össze kellett forasztani a vezetékeket......Az összes szín stimmel,csak kékből több....Szinte biztos hogy nem 110fokos a víz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 284est?????Mert ha igen akkor azzal szerencséd volt ennyiért,mert 20ért szokott menni..... Nem, B Vectráét, 288-hoz (57-es dugattyús). De egyárasak most már, mindegyik 10-ért van párban. Amúgy 3 éve is 15-ért vettem az 54-es dugattyúsat párban (ugyanolyan tárcsához). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Milyen nyomás??????A termosztát nyit zár rendesen a venti kapcsol,nem habos a víz.... Az Ne nek messze nem olyan a motorvezérlő computer csatijai,így össze kellett forasztani a vezetékeket......Az összes szín stimmel,csak kékből több....Szinte biztos hogy nem 110fokos a víz :D Tehát ha üzemmeleg a motor és leveszed a kupakot akkor nem kell sziszegnie ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Tehát ha üzemmeleg a motor és leveszed a kupakot akkor nem kell sziszegnie ? :D de sziszegett.. csak pl nem túdult ki belőle az össze viz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha ez segít, én egy pár vectra v6 féknyerget hoztam el nemrég a szigetszentmiklósi bontóból 10-ért. A hátsó komplett cuccért meg állapottól függően azért lehet kérni 20-30-at biztosan. nekem a hatso 5 likas b vectra agy fékkel tarcsaval komplett mindensetül a marhak oda adtak lengökarostul csak vigyem volt 10/db qrva nehez volt ... :D szal nem tul soakt ér ezek szerint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ....de sziszegett.... De akkor nem írd, hogy nincs benne semmi nyomás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 nekem a hatso 5 likas b vectra agy fékkel tarcsaval komplett mindensetül a marhak oda adtak lengökarostul csak vigyem volt 10/db qrva nehez volt ... :D szal nem tul soakt ér ezek szerint :D Remélem kell valakinek dobfék helyett,mert ha 10ért vinnék el akkor inkább rárakom a kékre....Annyira nem kell a pénz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Remélem kell valakinek dobfék helyett,mert ha 10ért vinnék el akkor inkább rárakom a kékre....Annyira nem kell a pénz.... Szerintem itt a fórumon is el tudod majd sütni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 kék vezetékböl azt kell össze kötni amelyik nem szabványos muanyaggal van szigetelve hanem valami gumis anyaggal és ebben a vezeték sem réz .... no ez a vizhőfok ami az orába megy ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 kék vezetékböl azt kell össze kötni amelyik nem szabványos muanyaggal van szigetelve hanem valami gumis anyaggal és ebben a vezeték sem réz .... no ez a vizhőfok ami az orába megy ... nah pont ez van akkor rosszul összekötve.. emrt az a dundi nincs bekötve... nagyon köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 kék vezetékböl azt kell össze kötni amelyik nem szabványos muanyaggal van szigetelve hanem valami gumis anyaggal és ebben a vezeték sem réz .... no ez a vizhőfok ami az orába megy ... És a felesleges kék vezeték mi lesz????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 kék vezetékböl azt kell össze kötni amelyik nem szabványos muanyaggal van szigetelve hanem valami gumis anyaggal és ebben a vezeték sem réz .... no ez a vizhőfok ami az orába megy ... és a másik kék ami most van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 na volt itthon egy belsö kabelköteg csatirész no azon 1 kék vezetéket találtam oszt kész a többi zöld meg kék csikos ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 hát ott van 1-2 kérdőjel... Bazz ha minden mennem és semmivel nem lett volna szívás akkor most hiányérzeted lenne. :D Ma egy kicsit Antisan nyomtad, amikor egálltál már nyitottad is fel a mocitetőt. Jah és mig megvan az a csavar a vezérlést takaro bigyonál huzd meg, mert az ki fog esni megint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 na volt itthon egy belsö kabelköteg csatirész no azon 1 kék vezetéket találtam oszt kész a többi zöld meg kék csikos ... ajaj Sonique bácsi ezt most igy nem tudom de a kék most egy kékkel össze van kötve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ajaj Sonique bácsi ezt most igy nem tudom de a kék most egy kékkel össze van kötve :D ha kék akkor kék vagyis jo :D de ha nem kék akkor qrva sötét volt már amikor össze kötöttétek :D de mégis kéknek latszodott vagy Mélykéknek ??? :D de rossz volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ajaj Sonique bácsi ezt most igy nem tudom de a kék most egy kékkel össze van kötve :D De az is biztos hogy van másik kék is......Legalábbis Dini szerint akkor volt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 István Te nem mutatsz valami képet a fék-felni projektröl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ha kék akkor kék vagyis jo :D de ha nem kék akkor qrva sötét volt már amikor össze kötöttétek :D de mégis kéknek latszodott vagy Mélykéknek ??? :D de rossz volt :D nah akkor az a baj h nekem 1 csati volt a kötegemen, amit behuztunk kábelt meg 3 csatis.. és igy a behuzott 3 csatibol kell csinálni egyet ami ment az enyémre.. ott minden szin passzol, csak kimaradt 3 vezeték az egyik behuzott csatirol... azon van olyan dundi kábel, de az nem az órához megy hanem a mocitérből jön. a kék-kékel van összekötve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Fent van az Rh felni is...Nem unatkoztunk a hétvégén :D :D :D élőben sokkal szebb...nem jók a képek :D ...Szinte mindíg koszos volt a kezem és nem akartam összekoszolni a gépet....... Nekem nagyon bejön...kicsit furcsa hogy olyan mintha 16" lenne,de akkor is szép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Fent van az Rh felni is...Nem unatkoztunk a hétvégén :D :D :D http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01956.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01957.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01977.jpg élőben sokkal szebb...nem jók a képek :D ...Szinte mindíg koszos volt a kezem és nem akartam összekoszolni a gépet....... Nekem nagyon bejön...kicsit furcsa hogy olyan mintha 16" lenne,de akkor is szép :D Állatul néz ki, szerintem jobb mint az elöző. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts