coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Mikor vetted le a kupackot amúgy ? Semmi baja nincs a víznek...szerintem biztos nem forr,mert tegnap este elindult a venti többször is....
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Semmi baja nincs a víznek...szerintem biztos nem forr,mert tegnap este elindult a venti többször is.... ma is elindul és amikor mérte az Ákos a 110 fokot a comp-on akkor is leszedtük és semmi forrás.. stb....
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Semmi baja nincs a víznek...szerintem biztos nem forr,mert tegnap este elindult a venti többször is.... És hun van a nyomás ?
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 És hun van a nyomás ? Milyen nyomás??????A termosztát nyit zár rendesen a venti kapcsol,nem habos a víz.... Az Ne nek messze nem olyan a motorvezérlő computer csatijai,így össze kellett forasztani a vezetékeket......Az összes szín stimmel,csak kékből több....Szinte biztos hogy nem 110fokos a víz :D
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 284est?????Mert ha igen akkor azzal szerencséd volt ennyiért,mert 20ért szokott menni..... Nem, B Vectráét, 288-hoz (57-es dugattyús). De egyárasak most már, mindegyik 10-ért van párban. Amúgy 3 éve is 15-ért vettem az 54-es dugattyúsat párban (ugyanolyan tárcsához).
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Milyen nyomás??????A termosztát nyit zár rendesen a venti kapcsol,nem habos a víz.... Az Ne nek messze nem olyan a motorvezérlő computer csatijai,így össze kellett forasztani a vezetékeket......Az összes szín stimmel,csak kékből több....Szinte biztos hogy nem 110fokos a víz :D Tehát ha üzemmeleg a motor és leveszed a kupakot akkor nem kell sziszegnie ? :D
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Tehát ha üzemmeleg a motor és leveszed a kupakot akkor nem kell sziszegnie ? :D de sziszegett.. csak pl nem túdult ki belőle az össze viz...
Sonique Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Ha ez segít, én egy pár vectra v6 féknyerget hoztam el nemrég a szigetszentmiklósi bontóból 10-ért. A hátsó komplett cuccért meg állapottól függően azért lehet kérni 20-30-at biztosan. nekem a hatso 5 likas b vectra agy fékkel tarcsaval komplett mindensetül a marhak oda adtak lengökarostul csak vigyem volt 10/db qrva nehez volt ... :D szal nem tul soakt ér ezek szerint :D
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 ....de sziszegett.... De akkor nem írd, hogy nincs benne semmi nyomás :D
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 nekem a hatso 5 likas b vectra agy fékkel tarcsaval komplett mindensetül a marhak oda adtak lengökarostul csak vigyem volt 10/db qrva nehez volt ... :D szal nem tul soakt ér ezek szerint :D Remélem kell valakinek dobfék helyett,mert ha 10ért vinnék el akkor inkább rárakom a kékre....Annyira nem kell a pénz....
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Remélem kell valakinek dobfék helyett,mert ha 10ért vinnék el akkor inkább rárakom a kékre....Annyira nem kell a pénz.... Szerintem itt a fórumon is el tudod majd sütni :D
Sonique Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 kék vezetékböl azt kell össze kötni amelyik nem szabványos muanyaggal van szigetelve hanem valami gumis anyaggal és ebben a vezeték sem réz .... no ez a vizhőfok ami az orába megy ...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 kék vezetékböl azt kell össze kötni amelyik nem szabványos muanyaggal van szigetelve hanem valami gumis anyaggal és ebben a vezeték sem réz .... no ez a vizhőfok ami az orába megy ... nah pont ez van akkor rosszul összekötve.. emrt az a dundi nincs bekötve... nagyon köszi
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 kék vezetékböl azt kell össze kötni amelyik nem szabványos muanyaggal van szigetelve hanem valami gumis anyaggal és ebben a vezeték sem réz .... no ez a vizhőfok ami az orába megy ... És a felesleges kék vezeték mi lesz?????
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 kék vezetékböl azt kell össze kötni amelyik nem szabványos muanyaggal van szigetelve hanem valami gumis anyaggal és ebben a vezeték sem réz .... no ez a vizhőfok ami az orába megy ... és a másik kék ami most van?
Sonique Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 na volt itthon egy belsö kabelköteg csatirész no azon 1 kék vezetéket találtam oszt kész a többi zöld meg kék csikos ...
Loboka Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 hát ott van 1-2 kérdőjel... Bazz ha minden mennem és semmivel nem lett volna szívás akkor most hiányérzeted lenne. :D Ma egy kicsit Antisan nyomtad, amikor egálltál már nyitottad is fel a mocitetőt. Jah és mig megvan az a csavar a vezérlést takaro bigyonál huzd meg, mert az ki fog esni megint
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 na volt itthon egy belsö kabelköteg csatirész no azon 1 kék vezetéket találtam oszt kész a többi zöld meg kék csikos ... ajaj Sonique bácsi ezt most igy nem tudom de a kék most egy kékkel össze van kötve :D
Sonique Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 ajaj Sonique bácsi ezt most igy nem tudom de a kék most egy kékkel össze van kötve :D ha kék akkor kék vagyis jo :D de ha nem kék akkor qrva sötét volt már amikor össze kötöttétek :D de mégis kéknek latszodott vagy Mélykéknek ??? :D de rossz volt :D
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 ajaj Sonique bácsi ezt most igy nem tudom de a kék most egy kékkel össze van kötve :D De az is biztos hogy van másik kék is......Legalábbis Dini szerint akkor volt :D :D :D
Loboka Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 István Te nem mutatsz valami képet a fék-felni projektröl?
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 ha kék akkor kék vagyis jo :D de ha nem kék akkor qrva sötét volt már amikor össze kötöttétek :D de mégis kéknek latszodott vagy Mélykéknek ??? :D de rossz volt :D nah akkor az a baj h nekem 1 csati volt a kötegemen, amit behuztunk kábelt meg 3 csatis.. és igy a behuzott 3 csatibol kell csinálni egyet ami ment az enyémre.. ott minden szin passzol, csak kimaradt 3 vezeték az egyik behuzott csatirol... azon van olyan dundi kábel, de az nem az órához megy hanem a mocitérből jön. a kék-kékel van összekötve :D
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Fent van az Rh felni is...Nem unatkoztunk a hétvégén :D :D :D élőben sokkal szebb...nem jók a képek :D ...Szinte mindíg koszos volt a kezem és nem akartam összekoszolni a gépet....... Nekem nagyon bejön...kicsit furcsa hogy olyan mintha 16" lenne,de akkor is szép :D
Loboka Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Fent van az Rh felni is...Nem unatkoztunk a hétvégén :D :D :D http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01956.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01957.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01977.jpg élőben sokkal szebb...nem jók a képek :D ...Szinte mindíg koszos volt a kezem és nem akartam összekoszolni a gépet....... Nekem nagyon bejön...kicsit furcsa hogy olyan mintha 16" lenne,de akkor is szép :D Állatul néz ki, szerintem jobb mint az elöző. :D
Recommended Posts