opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Lanti írta: ABS jeladó világit.... Hűha, akkor nagy lehet a baj :D Nem csak a visszajelző lámpa világít? :D
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 opel16v írta: Hűha, akkor nagy lehet a baj :D Nem csak a visszajelző lámpa világít? :D ,!,,(*.*),,!, :D :D
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Lanti írta: ....hát ha összeségébe nézzük akkor 1,5 nap volt, vasnap 9kor indultunk haza.... Mesélhetnél részletesebben is :D Használd amúgy egészséggel :D
Stock16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Mégegy devils-es eladó autó.....ilyen 50/50-es rugókat ki gyárt, vagy hol lehetne szerezni?
redline Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Stock16v írta: Ha jól látom erre nem kaptál választ......a merwede gyárt 50/50-et köszi! update: "www.merwede-springs.com is currently under construction. Please come back later." fekk :D
Stefan Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 opel16v írta: Hűha, akkor nagy lehet a baj :D Nem csak a visszajelző lámpa világít? :D Még mindíg jobb, mintha égne... :D
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 redline írta: update: "www.merwede-springs.com is currently under construction. Please come back later." Nincs senkinek GSi.hu feelingje? :D
Stock16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 redline írta: köszi! update: "www.merwede-springs.com is currently under construction. Please come back later." fekk :D Ilyet akarsz az autódba?
Laci4 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Sörös Sanyi írta: Nincs senkinek GSi.hu feelingje? :D :fetrengős: :D
Zsoltee Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 B_Csaba írta: Köszi! :D Itt van ez Sajnos ez nekem drága... Meg fehér. :D Mostmár nem nézegetek autókat addig amíg meg nem lesz rá a ZS. Jobban járok, 3autót amit kinéztem mindet elvitték. :D :D
rtomi Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 B_Csaba írta: Köszi! :D Itt van ez A mocitetőt már eladta róla. :D :D
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Lanti írta: hát ha összeségébe nézzük akkor 1,5 nap volt, vasnap 9kor indultunk haza.... az NE hez képest iszonyatosan nagy változás még akkoris ha az én régi mocim eléggé meg volt kímélve.. :D nem basztam még neki mert még csak teszt üzemmód van... első indításnál csattogot egy hidrotöke, de azota ez nem jelentkezett, lehet csak a sok állástól volt, vagy majd du. ha beindítom kiderül. Amugy amire nem maradt idő... a szervo, BC nem mutat semmit, vízhőfok jelado nem mér pontosan, ABS jeladó világit.... ennyi ;) Valószínű hogy rossz kék vezeték lett össze kötve azért nem valós értékeket mutatt a vízhőfok,és valószínű hogy a BC vezetékeit is ki kell cserélni :D.Az ABS jeladó meg szinte biztos hogy nem lett rendesen visszadugva......Azért azt ne higyétek el hogy nem próbálta ki hogy milyen jól megy...... :D :D :D .Hazafelé hoztam a 4 régi felnit meg a régi fékeket és simán bepróbált hogy menjünk egyett.....A rendörség elött persze :D :D Jó móka volt,csak nagyon fárasztó...... Mennyiért lehetne eladni 2db első 256os nyerget,és 2db hátsó 260as agyat tárcsákkal betétekkel együtt??????
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Zsoltee87 írta: Sajnos ez nekem drága... Meg fehér. :D Mostmár nem nézegetek autókat addig amíg meg nem lesz rá a ZS. Jobban járok, 3autót amit kinéztem mindet elvitték. :D :D Biztos lesz valami jópofa akkor is, ha majd lesz pénzed :D Addig nézelődj, csak ne éld megad bele annyira egyikbe se és akkor nem lesz csalódás, ha eladják.
Tom Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 coupe írta: Valószínű hogy rossz kék vezeték lett össze kötve azért nem valós értékeket mutatt a vízhőfok,és valószínű hogy a BC vezetékeit is ki kell cserélni :D.Az ABS jeladó meg szinte biztos hogy nem lett rendesen visszadugva......Azért azt ne higyétek el hogy nem próbálta ki hogy milyen jól megy...... :D :D :D .Hazafelé hoztam a 4 régi felnit meg a régi fékeket és simán bepróbált hogy menjünk egyett.....A rendörség elött persze :D :D Jó móka volt,csak nagyon fárasztó...... Mennyiért lehetne eladni 2db első 256os nyerget,és 2db hátsó 260as agyat tárcsákkal betétekkel együtt?????? Szerintem komplette max. olyan 40e. A hátsókat nem dobod fel Karcsikára?
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 coupe írta: Mennyiért lehetne eladni 2db első 256os nyerget,és 2db hátsó 260as agyat tárcsákkal betétekkel együtt?????? Ha ez segít, én egy pár vectra v6 féknyerget hoztam el nemrég a szigetszentmiklósi bontóból 10-ért. A hátsó komplett cuccért meg állapottól függően azért lehet kérni 20-30-at biztosan.
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 coupe írta: Valószínű hogy rossz kék vezeték lett össze kötve azért nem valós értékeket mutatt a vízhőfok,és valószínű hogy a BC vezetékeit is ki kell cserélni :D .Az ABS jeladó meg szinte biztos hogy nem lett rendesen visszadugva......Azért azt ne higyétek el hogy nem próbálta ki hogy milyen jól megy...... :D :D :D .Hazafelé hoztam a 4 régi felnit meg a régi fékeket és simán bepróbált hogy menjünk egyett.....A rendörség elött persze :D :D Jó móka volt,csak nagyon fárasztó...... Mennyiért lehetne eladni 2db első 256os nyerget,és 2db hátsó 260as agyat tárcsákkal betétekkel együtt?????? iszonyat szar hangja van a kocsimnak.. valhol kifuj, de ha nyomom neki nem lehet megmaradni mellette.. tiszta égő.... Nah most van egy kis dilemma ismét.... az vizhőfokora 70-80 fok közözz mozog max óra szerint 80foknál kapcsol be a ventillátor, be is kapcsol ki is kapcsol voltam bent Ákosnál, tech1 el megnéztük a comp mennyi hőmérsékletet ir. 107-110 fok között, hibakód nincs. Viszont ha letekerem a kupakot akkor semmi nyomás nincs benne, nem is forr a viz, simán kinyitható..
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 A testeket mindegyiket rendesen testeltétek a kábelkötegben? Mert ilyesmi is lehet megoldás...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Lanti írta: ....iszonyat szar hangja van a kocsimnak.. valhol kifuj, de ha nyomom neki nem lehet megmaradni mellette.. tiszta égő.... Ezt a képzavart, majd rajzold már le nekem :D :D Türelem, tornaterem. Nem gondoltad komolyan, hogy pikk-pakk minden okés lesz ugye ? :D
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 mélykék76 írta: Ezt a képzavart, majd rajzold már le nekem :D :D Türelem, tornaterem. Nem gondoltad komolyan, hogy pikk-pakk minden okés lesz ugye ? :D ez persze hogy nem pik-pak megy.. cask a vizhövel nem akarok próbálkozni mert cumi lehet a vége... :D
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 opel16v írta: A testeket mindegyiket rendesen testeltétek a kábelkötegben? Mert ilyesmi is lehet megoldás... hát ott van 1-2 kérdőjel...
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Lanti írta: ez persze hogy nem pik-pak megy.. cask a vizhövel nem akarok próbálkozni mert cumi lehet a vége... :D Mondom Én hogy szerintem rossz kék vezeték lett összeforrasztva.....Vagy szerinted nem?????Mert a Gabika meg az Attila is azt mondta hogy kékből úgye 3 van és azt össze lehet keverni,és attól muatthat rosszul,de simán megy töle a kocsi...... :D
Lanti Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 coupe írta: Mondom Én hogy szerintem rossz kék vezeték lett összeforrasztva.....Vagy szerinted nem?????Mert a Gabika meg az Attila is azt mondta hogy kékből úgye 3 van és azt össze lehet keverni,és attól muatthat rosszul,de simán megy töle a kocsi...... :D de asszem az nem kék hanem mondjuk türkisz :D
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Lanti írta: de asszem az nem kék hanem mondjuk türkisz :D Lehet,de a két zseni szerint egyforma kék...és nem nehéz össze téveszteni.... :D
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Lanti írta: ez persze hogy nem pik-pak megy.. cask a vizhövel nem akarok próbálkozni mert cumi lehet a vége... :D Mikor vetted le a kupackot amúgy ?
coupe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 opel16v írta: Ha ez segít, én egy pár vectra v6 féknyerget hoztam el nemrég a szigetszentmiklósi bontóból 10-ért. A hátsó komplett cuccért meg állapottól függően azért lehet kérni 20-30-at biztosan. 284est?????Mert ha igen akkor azzal szerencséd volt ennyiért,mert 20ért szokott menni.....
Recommended Posts