Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
  Stock16v írta:
Ha jól látom erre nem kaptál választ......a merwede gyárt 50/50-et

köszi!

update: "www.merwede-springs.com is currently under construction.

Please come back later."

fekk :D

Elküldve
  Lanti írta:
hát ha összeségébe nézzük akkor 1,5 nap volt, vasnap 9kor indultunk haza.... az NE hez képest iszonyatosan nagy változás még akkoris ha az én régi mocim eléggé meg volt kímélve.. :D

nem basztam még neki mert még csak teszt üzemmód van... első indításnál csattogot egy hidrotöke, de azota ez nem jelentkezett, lehet csak a sok állástól volt, vagy majd du. ha beindítom kiderül. Amugy amire nem maradt idő... a szervo, BC nem mutat semmit, vízhőfok jelado nem mér pontosan, ABS jeladó világit....

ennyi ;)

Valószínű hogy rossz kék vezeték lett össze kötve azért nem valós értékeket mutatt a vízhőfok,és valószínű hogy a BC vezetékeit is ki kell cserélni :D.Az ABS jeladó meg szinte biztos hogy nem lett rendesen visszadugva......Azért azt ne higyétek el hogy nem próbálta ki hogy milyen jól megy...... :D :D :D .Hazafelé hoztam a 4 régi felnit meg a régi fékeket és simán bepróbált hogy menjünk egyett.....A rendörség elött persze :D :D

Jó móka volt,csak nagyon fárasztó......

Mennyiért lehetne eladni 2db első 256os nyerget,és 2db hátsó 260as agyat tárcsákkal betétekkel együtt??????

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
Sajnos ez nekem drága... Meg fehér. :D

Mostmár nem nézegetek autókat addig amíg meg nem lesz rá a ZS. Jobban járok, 3autót amit kinéztem mindet elvitték. :D :D

Biztos lesz valami jópofa akkor is, ha majd lesz pénzed :D

Addig nézelődj, csak ne éld megad bele annyira egyikbe se és akkor nem lesz csalódás, ha eladják.

Elküldve
  coupe írta:
Valószínű hogy rossz kék vezeték lett össze kötve azért nem valós értékeket mutatt a vízhőfok,és valószínű hogy a BC vezetékeit is ki kell cserélni :D.Az ABS jeladó meg szinte biztos hogy nem lett rendesen visszadugva......Azért azt ne higyétek el hogy nem próbálta ki hogy milyen jól megy...... :D :D :D .Hazafelé hoztam a 4 régi felnit meg a régi fékeket és simán bepróbált hogy menjünk egyett.....A rendörség elött persze :D :D

Mennyiért lehetne eladni 2db első 256os nyerget,és 2db hátsó 260as agyat tárcsákkal betétekkel együtt??????

Szerintem komplette max. olyan 40e. A hátsókat nem dobod fel Karcsikára?

Elküldve
  coupe írta:

Ha ez segít, én egy pár vectra v6 féknyerget hoztam el nemrég a szigetszentmiklósi bontóból 10-ért.

A hátsó komplett cuccért meg állapottól függően azért lehet kérni 20-30-at biztosan.

Elküldve
  coupe írta:
Valószínű hogy rossz kék vezeték lett össze kötve azért nem valós értékeket mutatt a vízhőfok,és valószínű hogy a BC vezetékeit is ki kell cserélni :D .Az ABS jeladó meg szinte biztos hogy nem lett rendesen visszadugva......Azért azt ne higyétek el hogy nem próbálta ki hogy milyen jól megy...... :D :D :D .Hazafelé hoztam a 4 régi felnit meg a régi fékeket és simán bepróbált hogy menjünk egyett.....A rendörség elött persze :D :D

iszonyat szar hangja van a kocsimnak.. valhol kifuj, de ha nyomom neki nem lehet megmaradni mellette.. tiszta égő....

Nah most van egy kis dilemma ismét....

az vizhőfokora 70-80 fok közözz mozog max

óra szerint 80foknál kapcsol be a ventillátor, be is kapcsol ki is kapcsol

voltam bent Ákosnál, tech1 el megnéztük a comp mennyi hőmérsékletet ir. 107-110 fok között, hibakód nincs.

Viszont ha letekerem a kupakot akkor semmi nyomás nincs benne, nem is forr a viz, simán kinyitható..

Elküldve
  Lanti írta:
....iszonyat szar hangja van a kocsimnak.. valhol kifuj, de ha nyomom neki nem lehet megmaradni mellette.. tiszta égő....

Ezt a képzavart, majd rajzold már le nekem :D :D

Türelem, tornaterem.

Nem gondoltad komolyan, hogy pikk-pakk minden okés lesz ugye ? :D

Elküldve
  mélykék76 írta:
Ezt a képzavart, majd rajzold már le nekem :D :D

Türelem, tornaterem.

Nem gondoltad komolyan, hogy pikk-pakk minden okés lesz ugye ? :D

ez persze hogy nem pik-pak megy.. cask a vizhövel nem akarok próbálkozni mert cumi lehet a vége... :D

Elküldve
  Lanti írta:
ez persze hogy nem pik-pak megy.. cask a vizhövel nem akarok próbálkozni mert cumi lehet a vége... :D

Mondom Én hogy szerintem rossz kék vezeték lett összeforrasztva.....Vagy szerinted nem?????Mert a Gabika meg az Attila is azt mondta hogy kékből úgye 3 van és azt össze lehet keverni,és attól muatthat rosszul,de simán megy töle a kocsi...... :D

Elküldve
  coupe írta:
Mondom Én hogy szerintem rossz kék vezeték lett összeforrasztva.....Vagy szerinted nem?????Mert a Gabika meg az Attila is azt mondta hogy kékből úgye 3 van és azt össze lehet keverni,és attól muatthat rosszul,de simán megy töle a kocsi...... :D

de asszem az nem kék hanem mondjuk türkisz :D

Elküldve
  opel16v írta:
Ha ez segít, én egy pár vectra v6 féknyerget hoztam el nemrég a szigetszentmiklósi bontóból 10-ért.

A hátsó komplett cuccért meg állapottól függően azért lehet kérni 20-30-at biztosan.

284est?????Mert ha igen akkor azzal szerencséd volt ennyiért,mert 20ért szokott menni.....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.