B_Csaba Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Szusisokra meg figyelj!De óvakodja a drifter bömösöktől is! :D Hát ja.. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Grat Csabi Szép a VAS :D A hangját meg mejd megszokod , amiben ilyen reaktor van ahozz hang is kell :D :D Köszi! Hangját mindenképp megcsináltatom majd, gyerek halláskárosult lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 @Sonique: dáktör zozó, ezt láttad-e már? -> c20xe moci, valami van is rajta, de az adatok alapján nem eldönthető :D http://www.hasznaltauto.hu/1871265_opel_kadett_1992 @B_Csaba: grat a géphez, nagyon egyben van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Ma már nem mertem lemosni az autót, olyan szinten mozog a szélvédője, a kéderrel együtt 1-2 cm-ert is elmozdul. A héten meg kell csináltatnom. Valami ötlet hogy hova/kihez vigyem? Kédert hol vegyek? Időben ez sok(K)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 @B_Csaba: grat a géphez, nagyon egyben van! Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Nem. Azt tervezzük hogy veszünk egy telket, és tetetünk rá házat. trendhaus.hu és anico-keszhazak.hu a kettő ami teccett. Akkor nem csak én küzdök ezzel a gonddal? Persze neked könnyű, asszonka intéz mindent, mi? :D Ma beröffentettük végre a versenygépsast, és műxik is szépen, ahogy kell :D Elölről hiányzik a lökös, lámpák, indexek, hűtőmaszk, mocitértető... így mentem vele egy próbakört Piliscsaba felé, egyből nem az üvegtigris lett a túristalátványosság :D Az új hosszúegyes a váltóban istenkirály lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Akkor nem csak én küzdök ezzel a gonddal? Persze neked könnyű, asszonka intéz mindent, mi? :D De, csak Te küzdesz vele. Mi csak nézelődünk, tervezgetünk. 1kuttyal elmostuk ma a hidrotőkéket és becsiszolt 4 szelepet királyul. Eddig jutottunk az új motorral, vagyis a hf-el. Diny reggeli tippje alapján Lanti autóját még kb fél óráig fogják csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Akkor nem csak én küzdök ezzel a gonddal? Persze neked könnyű, asszonka intéz mindent, mi? :D Ma beröffentettük végre a versenygépsast, és műxik is szépen, ahogy kell :D Elölről hiányzik a lökös, lámpák, indexek, hűtőmaszk, mocitértető... így mentem vele egy próbakört Piliscsaba felé, egyből nem az üvegtigris lett a túristalátványosság :D Az új hosszúegyes a váltóban istenkirály lett :D Így minden nélkül biztos biztos a hűtéssel sem volt bajod szal, akkor minden a terv szerint megy :D A hangja?? gondolom azsem az a szolid szalonautóé :D de én is így lennék vele kit érdekel egy felbakolt bódé mikor egy vörsöny autó húz el az orrom előt :D képek?? nem dobsz fel párat! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 A hangja?? gondolom azsem az a szolid szalonautóé :D de én is így lennék vele kit érdekel egy felbakolt bódé mikor egy vörsöny autó húz el az orrom előt :D képek?? nem dobsz fel párat! :D :D Hát jah... első indítás után még kb fél órát járt ott az udvarban, de kb negyed óra múlva elkezdtek felszállingózni a faluból a gyerekek (műhely egy külterületi dombon van). Alig tudtam melózni, mindig láb alatt volt 2-3 kölök :D Képet sajna nem tudtam csinálni, olyan sietés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Sziasztok! Na ezt a gépet vettem, Szegeden ma, C20XE - DIS 1992 12 havi, nagyon jó motorral, megkímélve,, stb.. :D Kicsit nagy a hangja, van benne gázgyorsító dob.. de majd orvosolom a hangját! http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_539...c5bb237ca5d.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_add...36bac060ebe.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_e29...e210a7120cb.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_83c...0f3813afb3f.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_c78...01e5cd1281c.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_475...f265fe53a3c.jpg Ejj de jó... Akkor ez is minusz. :D Gratula a géphez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Elölről hiányzik a lökös, lámpák, indexek, hűtőmaszk, mocitértető... így mentem vele egy próbakört Piliscsaba felé Miért jutott eszembe Astec? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hát jah... első indítás után még kb fél órát járt ott az udvarban, de kb negyed óra múlva elkezdtek felszállingózni a faluból a gyerekek (műhely egy külterületi dombon van). Alig tudtam melózni, mindig láb alatt volt 2-3 kölök :D Képet sajna nem tudtam csinálni, olyan sietés volt. Hát én is mentem volna ha ottlakok :D nem csak a gyerekek, csak ők még érdekesség és a látványmiatt mennek oda a felnőttek meg irigységből nem akarnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 felnőttek meg irigységből nem akarnak :D azok csak a hűtőt lopkodják néha az udvarról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Elölről hiányzik a lökös, lámpák, indexek, hűtőmaszk, mocitértető... Ezek nem is kellenek,úgyis cseréled őket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 azok csak a hűtőt lopkodják néha az udvarról :D :D Nem is tudtam hogy Piliscsabán szerelteted a verdádat. Még ottvan? Egyszer ha ottleszel elmennék megnézni ha szabad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Ezek nem is kellenek,úgyis cseréled őket! :D Igen, már többen felhívták rá a figyelmem, hogy így pont jó lesz, mert a többit úgyis hamar letöröm róla :D Bontóban Misuval voltam a hűtőért, nőci nem engedett a gyári lámpa árából, merthogy eredeti gyári... mondtuk neki, hogy akkor inkább veszünk új utángyártottat, törni az is jó lesz :D Nem is tudtam hogy Piliscsabán szerelteted a verdádat. Még ottvan? Egyszer ha ottleszel elmennék megnézni ha szabad. :D Nem ott, hanem Tinnyén :D De gyere el egyszer versenyre, ott a szervízparkban egész nap (:Dámulhatsz frankó verdákat :D Pl idén a közelben Esztergom Ralira megyünk nyáron ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 De gyere el egyszer versenyre, ott a szervízparkban egész nap (:Dámulhatsz frankó verdákat :D Pl idén a közelben Esztergom Ralira megyünk nyáron :D Megdumáltuk, ott leszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ejj de jó... Akkor ez is minusz. :D Gratula a géphez. :D Köszi! :D Itt van ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 azok csak a hűtőt lopkodják néha az udvarról :D Sajna ez az ösznépi divat , ami nem kerül pénzbe és nincs lebetonozva azt viszik, ez az országban és főleg nálunk divat , szinesfém kereskedésbe viszik, kapnak értepár ezrest holott egy jó kis hűtő amit ugye nek kilóra mérnek :D Én ha rajtakapnám , biztos eltördelném mindkét kezét lábát a parasztnak! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nos akkor, c20xe inside... :D :D Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a segítséget Diny-nek, Coupenak, Gyulának, nem kis munkát csináltunk meg 1,5nap alatt :D :D képek majd lesznek.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nos akkor, c20xe inside... :D :D Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a segítséget Diny-nek, Coupenak, Gyulának, nem kis munkát csináltunk meg 1,5nap alatt :D :D képek majd lesznek.... :D Mikor végeztetek? Milyen a fíling? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nos akkor, c20xe inside... :D :D Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a segítséget Diny-nek, Coupenak, Gyulának, nem kis munkát csináltunk meg 1,5nap alatt :D :D képek majd lesznek.... :D grat....tapasztalatok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Jah ez valóban jó sas... Köszi! :D Itt van ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Mikor végeztetek? Milyen a fíling? hát ha összeségébe nézzük akkor 1,5 nap volt, vasnap 9kor indultunk haza.... az NE hez képest iszonyatosan nagy változás még akkoris ha az én régi mocim eléggé meg volt kímélve.. :D grat....tapasztalatok? :D nem basztam még neki mert még csak teszt üzemmód van... első indításnál csattogot egy hidrotöke, de azota ez nem jelentkezett, lehet csak a sok állástól volt, vagy majd du. ha beindítom kiderül. Amugy amire nem maradt idő... a szervo, BC nem mutat semmit, vízhőfok jelado nem mér pontosan, ABS jeladó világit.... ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 hát ha összeségébe nézzük akkor 1,5 nap volt, vasnap 9kor indultunk haza.... az NE hez képest iszonyatosan nagy változás még akkoris ha az én régi mocim eléggé meg volt kímélve.. :D nem basztam még neki mert még csak teszt üzemmód van... első indításnál csattogot egy hidrotöke, de azota ez nem jelentkezett, lehet csak a sok állástól volt, vagy majd du. ha beindítom kiderül. Amugy amire nem maradt idő... a szervo, BC nem mutat semmit, vízhőfok jelado nem mér pontosan, ABS jeladó világit.... ennyi :D Ha jól értem C20 XE-s lettél :D Azért érezni a külömbséget nem?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts