MOR16V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Hol érdemes használt felnit keresni neten? Nézegetem szarvajlingot, duen-t, racing-bazar.hu-t...ezen kívül van még valami amit figyelni érdemes? Netes rendelés nem játszik, mert f.ingom sincs milyet akarok és az hogy nézne ki az autón.....odamenés -> felpróbálás :) ui.: ATS Cup nemkell (Lanti :D) Vaze Redi nekem ott vannak a schmidtjeim, nem érdekel??? Már hívott egy angol fószer a Thai nagykövetségről h megvenné :D ET 30 kis alakítással simán elfér, kis ráfordítással meg qrva jó felnijeid lennének. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 500 é csak tolni lehet majd... :D na menj már akkor fel sem jövök :D pedig mennyire gyúrtam rá :) jól van megjegyeztem :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Pista számold meg léci hány forintot adtam tegnap mert látom rohadtul unatkozol :D Albi nem akarunk esetleg egy poker partyt csapni tali után valahol? :D csak egy szimpla kérdés volt :) Ja meg Gabi meg aki mániákus megszállott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 háde mondom hogy nem segített a nagy bada nagy bumm sem ... na majd akkó jövő héten lehet bicepszelni a kormányomon... de szerintem ez necces... én megoldom neked :) párat levertem már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 ritkán vagyok fent és akkor is magammal beszélgetekl :) hát ez szép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 ja Anti összemérjük a vasakat szombaton? :D Tudom hogy lever a kadett de kivi vagyok :D Na valahol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 na hát jó éjt jól elbeszélgettem magammal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 majd egy oldalnyi Mor. Úristen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 De jól elvolt magával! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Vaze Redi nekem ott vannak a schmidtjeim, nem érdekel??? Már hívott egy angol fószer a Thai nagykövetségről h megvenné :D ET 30 kis alakítással simán elfér, kis ráfordítással meg qrva jó felnijeid lennének. :D Néztem, láttam, tudom, de nemtudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 én tegnap odaraktam a kocsi mellé a felniket, hát nagyon teccett :) de sajna akkor is meg kell tőlük válnom, mert úton van a kövi garnitúra:) Nincs mit tennem. Ne kelljen már itt nálam porosodniuk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Albi nem akarunk esetleg egy poker partyt csapni tali után valahol? :D csak egy szimpla kérdés volt :) Ja meg Gabi meg aki mániákus megszállott :D Majd Vadkerten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ja Anti összemérjük a vasakat szombaton? :D Tudom hogy lever a kadett de kivi vagyok :D Na valahol? :D Könnyű neked...ha nyerek nincs semmi...jön a papírforma...de leégetnél szó nélkül ha nyersz... :D :D :D de persze...csak legyenek sokan akik tolják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ....csak legyenek sokan akik tolják.... 500 Forintért ? Egymást fogják taposni az emberek, hogy tolhassák a kocsidat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Majd Vadkerten :D jaja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 500 Forintért ? Egymást fogják taposni az emberek, hogy tolhassák a kocsidat :D :D Ha nem megy annyiért majd akciózunk...1-et fizet kettőt kap... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ha nem megy annyiért majd akciózunk...1-et fizet kettőt kap... :D Aztán bele ne szédülj a sok tologatásba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Aztán bele ne szédülj a sok tologatásba :D :D ÁÁÁ rosszabb esetben beindítom... Amúgy Ti láttátok...sokat kell emelni rajta, hogy felférjen a trélerre??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ÁÁÁ rosszabb esetben beindítom... Amúgy Ti láttátok...sokat kell emelni rajta, hogy felférjen a trélerre??? Én annyira nem láttam pontosan. Kérdezd meg Zolit, vagy Lalit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Zoli vagy Lali? Mennyi hiányzott a trélernél a felálláshoz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ismred a telefont, mint kommunikációs csatornát és eszközt ? :D :D Menjünk jáccani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ismred a telefont, mint kommunikációs csatornát és eszközt ? :D :D Menjünk jáccani :D Én most el kell, hogy menjek a Dettivel vásárolni...aztán Hugomékhoz, meg Detti anyukájáékhoz gyorsan nőnapozni...aztán este nyomhatjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Én most el kell, hogy menjek a Dettivel vásárolni...aztán Hugomékhoz, meg Detti anyukájáékhoz gyorsan nőnapozni...aztán este nyomhatjuk... :D papucs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Nálunk akkor van nőnap és valentin nap amikor akarjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 papucs Héééé keménycsákó. Te miért nem öldökölsz velünk ? Él benned a félsz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts