Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 A corsa 4X4 turbó félkészen eladó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Demó múltkor linkelte a corsás topikba asszem. Amúgy a kadett hogy áll? bír már menni rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Demó múltkor linkelte a corsás topikba asszem. Amúgy a kadett hogy áll? bír már menni rendesen? Bírna, ha nem másfél centire lenne az alja a földtől... :) Most került bele gyári rugesz, így már 2 cm...úgyhogy valamit ki kell találni, mert nem tudok felállni vele a trélerre...tudom...menjek vele keréken...hisz van rajta még másfél év műszaki... :D Jövő héten lemázoljuk, meg berakunk egy jobbos ülést is, hogy ne legyen hiszti márc 15-én,...Szóval első futóműnél valami ki emelés, azt ennyi...jön, megy remélem fékez is, és ha minden jól megy teszi a dolgát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Anti! Ahogy Wolfi új astrájában volt a kiemelés, csináljátok meg. :) 3 teniszlabda/rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Anti! Ahogy Wolfi új astrájában volt a kiemelés, csináljátok meg. :) 3 teniszlabda/rugó. Remélem lefényképezték...nehogy már nekünk kelljen majd kitalálni hogy is jó, ha már egyszer bevállt valakinek... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Jövő héten berakunk egy jobbos ülést is, hogy ne legyen hiszti márc 15-én,... Akko lesz 500é viszel egy kört játék? Hol kell feliratkozni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Akko lesz 500é viszel egy kört játék? Hol kell feliratkozni? :) 500 é csak tolni lehet majd... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Remélem lefényképezték...nehogy már nekünk kelljen majd kitalálni hogy is jó, ha már egyszer bevállt valakinek... :) :D :D Csak neked, csak most, csak itt, csak ide: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Gecóóóóóóóóóóóóóóóóóó...ez the king version... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 No, a KOMA megoldotta a hasmagassági problémádat? :) (Nem az ő húzásuk, csak nálluk történt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Tagadják miiii??? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 500 é csak tolni lehet majd... :) Akko majd mondj egy árat azt beállok a sorba. Türelmes ember vagyok én ám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Akko majd mondj egy árat azt beállok a sorba. Türelmes ember vagyok én ám. :D Nem lesz olcsó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 :) Ez a pozitív hozzá állás :P Illetve magas üzleti inteligenciára utal :D Nem minta Norbi nem így szokta volna kezdeni, ha valami tetszik neki, ami eladó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Akko majd mondj egy árat azt beállok a sorba. Ilyen sokan akarják tolni, hogy már sor is van? Azért megnézem majd, hogy ennyi ember mennyi időt tol negyed mérföldön. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ilyen sokan akarják tolni, hogy már sor is van? Azért megnézem majd, hogy ennyi ember mennyi időt tol negyed mérföldön. :D Az a baj hogy még mindíg elől van a moci és az lehet kisértetiesen megint állandóan nyitva lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 jöttem,láttam,mentem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Tagadják miiii??? :) :D :D Ha addig élsz,mint a teknős akkor sem lesz ilyen ász ötleted vagy megoldásod sosem! ;) :D Az egy dolog,hogy 4 ember segítségével tudsz úgy repülni,mint Superman. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Az egy dolog,hogy 4 ember segítségével tudsz úgy repülni,mint Superman. :) Akkor ő még amatőr is. Nekem elég hozzá egy asztal, meg egy barát, aki aláitat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 nem is kerültél alá, csak rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Gyanusan nagy a csend. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Gyanusan nagy a csend. Már túl vagyunk a jubileumi hozzászólás számokon... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Gyanusan nagy a csend. Ennyire unatkozol, hogy megint bedobtad a kedvenc dumádat ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ennyire unatkozol, hogy megint bedobtad a kedvenc dumádat ? :) :D hát valamit muszáj volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 van olyan hogy kormány lehúzó szerkezet kifejezetten opel kormányokhoz/agyakhoz ? me' lekéne szedni az orrmányom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts